cameltravel 26.03.08, 21:22 Prosze o wpisanie sie tu lokalnych biur, pośredników i free lancerów wpiszcie co i za ile macie jedno pod drugim jakie zniżki stosujecie i kontakt na was Dzięki Ewa i inni maniacy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derduch Re: Lokalne biura w Hurghadzie 26.03.08, 21:25 Jak dla mnie najlepsza jest Sonia: www.hurghada-wycieczki.com.pl/ Wielokrotnie korzystałem z Jej usług tak ja jak i moi znajomi i zawsze wszystko perfekcyjnie, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
hurghadzianka Re: Lokalne biura w Hurghadzie 26.03.08, 22:25 Witam W Hurghadzie mieszkam 3 lata i od zawsze pomagam Polakom w zalatwianiu wycieczek i nie tylko. Safari, megasafari, indywidualne safari Giftun, wedkowanie, nurkowanie,wycieczki do El Gouny, lodz podwodna, aqua park, wynajem lodzi - wszystko da sie omowic i zalatwic ;) Nie traktuje polakow jak zwyklych klientow tylko jak przyjaciol - zawsze mamy czas na pogawedke przy karkade i sziszy. Pokazemy miasto, pomozemy zrobic tansze zakupy. Zapraszam hurghadzianka@NOSPAM.gazeta.pl (usun NOSPAM z adresu przyd wyslaniem maila) Pozdrawiam claudine Odpowiedz Link Zgłoś
nitka102 Re: Lokalne biura w Hurghadzie 02.06.08, 10:24 derduch napisał: > Jak dla mnie najlepsza jest Sonia: > www.hurghada-wycieczki.com.pl/ > Wielokrotnie korzystałem z Jej usług tak ja jak i moi znajomi i zawsze wszystko > perfekcyjnie, polecam! proszę o informację gdzie w hurgadzie p. Sonia ma biuro? na stronie nie ma adresu > Odpowiedz Link Zgłoś
zuziak8 Re: Lokalne biura w Hurghadzie 20.06.08, 13:54 A gdzie można znaleźć P.Sonie w hurghadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
19nadia86 Re: Lokalne biura w Hurghadzie 02.07.08, 08:45 Ja umówiłam sie z pania Sonia przez jej maila abiszag@poczta.fm poddała mi swoj nr tel i na miejscu mam jej napisac smsa wtedy umowimy sie dokładnir na spotkanie radze :) a tutaj jest jej stronka internetowa hurghada-wycieczki.com.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
agak80 Re: Lokalne biura w Hurghadzie 15.08.08, 08:52 jesli nurkowanie to www.whitedolphindc.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdula43 Re: Lokalne biura w Hurghadzie 27.08.08, 13:37 no więc pani sonia wcale nie jest najtańsza, korzystałam z lokalnego biura z jednego w centrum sakkali(nie wiem czy dobrze napisałam)z wycieczek, co prawda było nas 8 osób i Giftun kupiliśmy po 17$, jeep safarii 20 $, a Kair 35$. Bylismy bardzo zadowoleni, więcej żadnych wycieczek od rezydentów, zbyt dużo sobie cenią za takie usługi Odpowiedz Link Zgłoś
neiti Re: Lokalne biura w Hurghadzie 27.08.08, 21:10 A możesz napisać jak to biuro się nazywało? Jak się domyślam to do Kairu jechaliście bez konwoju ? Przewodnik mówił po polsku czy angielsku ? Z góry dziękuje za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrg.egipt Re: Lokalne biura w Hurghadzie 05.09.08, 22:40 Justyna pracuje w biurze w Hurghadzie przy hotelu Sindbad zaraz obok Pizza Hut w godz. 18-23. Mają wszystkie wycieczki w korzystnej cenie. hurghada.egipt@op.pl tel.: (+2) 018 251 14 63 Odpowiedz Link Zgłoś