Dodaj do ulubionych

kim jest k0$mit@ ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:46
Zagadka jest taka:
kim jest osoba o tak niezwykłej inteligencji,
co zwie się k0$mit@ ???

Obserwuj wątek
    • Gość: k0$mit@ Re: kim jest k0$mit@ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:49
      Zawstydzasz mnie
      • Gość: 100 Re: kim jest k0$mit@ ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:51
        Skoro nikt nas nie chwali, chwalmy się sami:))
        • Gość: Optymista Re: kim jest k0$mit@ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 23:41
          Niewątpliwa inteligencja ko$mit@'y przejawia sie - jak dotąd - w zadawaniu
          (może i układaniu) zagadek typu:
          Mamy listę (raczej ciąg)
          5-8-4-2-6-3-7-4-x-y-5 ? Jakie liczby wstawić w miejsce x,y?
          Podpowiedź:
          1 - ? - moze być,ale nie musi;
          2 - po poczatkowej piątce i czwórce można watawić znak silni.

Zagadkę powinno się rozwiązać bez srodków dopingujących.Odpowiedzi mile
          widziane.
          Zyczę zdrowia! (psychicznego). (Zagadka jest na powaznie - rozwiązanie nastąpi)
          • Gość: k0$mit@ Kolejny test ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 00:11
            Odnoszę wrażenie, że ta zagadka jest skierowana bezpośrednio do mnie. Żeby nie
            ulegało wątpliwości to ja nie jestem tak inteligentny jak sądzicie !
            [Przecież, osoba 'inteligentna' nie uważałaby, że zadanie o mewach przedstawione
            tutaj na forum jest źle rozwiązane. Jedno drugie wyklucza - prawda ?]

Ustalmy jedno : jestem DEBILEM/DEBILKĄ = [k0$mit@]

Zadania którymi się zajmujecie są na ogół schematyczne. Ja staram się temu na
            swój dziwaczny (kosmiczny) sposób przeciwstawić. Jeżeli nie chcecie to nie będę
            zadręczać was tymi zagadkami. Ja nie czuję potrzeby komukolwiek udowadniać
            czegokolwiek !

Życzę przyjemności z istnienia.
            • Gość: k0$mit@ Re: Kolejny test ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 00:18
              Dewaluacja włanych walorów intelektualnych NIE następuje w cudzysłowie
              ostentacji ! Ja naprawdę jestem k0$mit@ !

Życzę przyjemności z istnienia.
        • Gość: Optymista Nowa zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 23:43
          Patrz wyżej!!!
          • Gość: P.M Re - fleksja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 00:44
            Widzę,że coś wyprowadziło Cię z równowagi.Po co ta deklaracja,ze nie musisz,
            jak nie - to nie itd. KO$MIT@ nie bierze sobie do serca uszczypliwości Ziemian -
            moze jeszcze nie dojrzali do ocenienia przybysza, może róznią ich języki i
            sposób artykulacji.Kończysz swoje wypowiedzi optymistycznymi apelami, a tu
            jakby żal o niedocenienie. Cieszymy się,że wprowadzasz coś nowego w ten świat
            zagadek,ale nie odczuwasz naszego entuzjazmu, bo może troszke jestesmy
            zaskoczeni erupcja nowych pomysłów i oniemielismy z wrazenia. Bądź dobrej myśli
            i nie przezywaj zbytnio wyimaginowanych niepowodzeń. Gramatycznie zmieniasz
            czasam płeć - raz mowisz "pokazałam" , raz "muslałem", ale wyczuwam w Tobie
            jednak cieplo kosmitki. Do gory czółki! Piotr
            • Gość: k0$mit@ Re: Re - fleksja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 00:50
              My kosmici jesteśmy obojnakami, a czółek nie mam ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka