Gość: Camel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:08 Jedna kobieta może to robić .Jeden mężczyzna może to robić. Może to robić jednocześnie dwóch lub kilku więcej mężczyzn, a dwie kobiety jednocześnie nie mogą. Jaka to czynnośc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: Stara zagadka 08.05.05, 13:40 Nie wiem dlaczego ale skojarzylo mi sie to z sikaniem na (kobieta) i do toalety (facet). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camel Re: Stara zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:23 Jeżeli przez toalete rozumiesz (błędnie)muszlę klozetową, to jesteś na dobrym tropie, tylko dlaczego rozrózniasz na i do dla róznych płci. Sika sie do muszli. Oryginalna staropolska odpowiedź brzmiała:"Szcz.. do wiadra" Toaleta - to pomieszczenie, w którym zainsyalowano odpowiednie urządzenia służace m.in. higienie. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Stara zagadka 08.05.05, 16:17 Rozrozniam to bo kobiety siedza NA sedesie gdy robia siku a mezczyzni stoja nad sedesem i robia DO niego siku. Chyba bardziej nie moge tego wylumaczyc. Wiec jednoczenie dwie kobiety nie moga siedziec na sedesie (chyba,ze baaardzo szczuple) a dwoch facetow lub wiecej moze stac nad sedesem w wiadomym celu.Tylko jak to wyglada??? ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: Stara zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 17:07 camel zwracał Ci uwagę,że użyłes niewłasciwego słowa toaleta, ale ideę miałes słuszną. Masz refleks i kojarzysz szybko, tylko te nazwy nie bardzo adekwatne.Sedes jest do siadania na nim, nie do siusiania.To taka deska z klapą zakładana na urządzenie w kształcie muszli i to do niej się siusia, mówiąc wytwornie. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Stara zagadka 08.05.05, 17:12 1.Radze Ci,nie kloc sie z kobieta. 2.W zagadce nie chodzi o spor o roznice miedzy sedesem,toaleta,muszla czy jeszcze czyms innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: Stara zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:00 To szybkie (a własciwe) skojarzenie wydało mi się raczej męskie i stąd te przepychanki. Gdybym wyczuł kobietę, nie wydałbym głosu(w przenośni, bo tu piszemy). Przepraszam najmocniej! Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Stara zagadka 08.05.05, 19:06 Oto cecha prawdziwego mezczyzny:przyznac sie do popelnionego bledu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fion_a Re: Stara zagadka IP: *.pl 08.05.05, 23:42 Cóż, mnie się skojarzyo z milczeniem;))bo kto zna dwie milczace kobiety?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noif Re: Stara zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:42 Bywasz z niewłasciwymi kobietami.Facetom tez sie gęby nie zamykają. Odpowiedz Link Zgłoś