Dodaj do ulubionych

Litarakowy koszmar :/

02.09.06, 00:14
Lubię tę gre...ale co z tego, jak mi matoł na stół wejdzie....z programem :( i ja przegrywam!!! kto ma jeszcze takie problemy? jak sobie z takimi graczami radzi? a może by zagrać też programem :/ .... kto ma link do niego ?? z tego co wiem to o jakiegoś OSPS chodzi :? nie wiem czy ok nazwa bo zawsze grałam uczciwie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolega Re: Litarakowy koszmar :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 00:42
      Jezeli podejrzewasz , że partner ma wspomaganie,wtedy umow się, że uznajecie
      tylko rzeczowniki w dowolnych przypadkach - program tego nie przewiduje i
      gracz nie fair straci przewagę (no, może nie całkiem).
      • 3mocj4 Re: Litarakowy koszmar :/ 02.09.06, 00:47
        jak to zrobić na kurnik.pl :(? bo tam tylko gram :)
        • czarnooka25 Re: Litarakowy koszmar :/ 14.09.06, 17:20
          Oficjalny Słownik Polskiego Scrabblisty, to jest po prostu słownik, tyle ze
          taki sprytny, zę wpisujesz do niego litery które dał ci komputer, a słownik
          podpowiada Ci jakie słowa możesz z nich ułożyć. Kiedyś była darmowa wersja
          online. Teraz już chyba nie ma. Ja mam w kurniku opis ze z korzystającymi ze
          słownika nie gram. A jeśli ktos mimo wszystko ze słownikiem gra, to go na
          przyszłość wpisuje na czarna listę.
    • Gość: Zgred Re: Litarakowy koszmar :/ IP: *.21.pl 06.10.06, 22:03
      program to "Pomagier".
      A zabezpieczam się tak że gram tylko 3/4/5 minut ... program jednak chwilę
      szuka ...
      • toller Re: Litarakowy koszmar :/ 27.11.06, 19:49
        A jak rozpoznać, że ktoś gra programem?
        • kradam Re: Litarakowy koszmar :/ 06.12.06, 15:38
          Po tym, że ogrywa Cię jak dziecko, układa nieznane Ci słowa, w tym siódemki.
          Ranking takiego gracza-człowieka powinien być wysoki, powinien mieć dużo gier i
          w tym sporo przegranych. "Automat" tego nie musi mieć.
          Ja lat temu kilka bawiłem się programem "Almanach", do tego trzeba mieć OSPS.
          Gra się efektownie, ale po 5-10 partiach mi się te oszukiwanie znudziło.

• trixer Re: Litarakowy koszmar :/ 06.12.06, 23:13
      tacy ludzie tylko to robią dla rankingu.... ŻENADA !!!!! ja gram na kurniku dla
      przyjemności... tyle że jak dużo przegram razy to nikt nie chce grać ze mną bo
      mam słaby ranking :/ ehhhh... takie życie
      • Gość: ulania Re: Litarakowy koszmar :/ IP: *.pl 18.12.06, 07:48
        Mnie ciągle ktoś posądza, że gram programem, bo czasem używam mmało znanych
        słów i gole przeciwnika. To, że dla przeciwnika niektóre słowa są mało znane,
        nie znaczy chyba że dla mnei też??? Może po prostu przerastam go
        intelektualnie??? Strrrrrrasznie mnie wkurzją takie oszołomy, które uważają, że
        jak ułoze 3 skrabelki to nie ma sposobu zebym je sama wymyslila. W zyciu nie
        przyjmą do wiadomosci, że ktoś moze byc mądrzejszy od nich.
        Najzabawniejsze w tym jest, że zawsze gram na 3 minuty, znikam robiąc inne
        rzeczy i jeszcze mam nadto czasu:)
        ale zgadzam się z tym, że rzeczywiscie są tacy, którzy grają programem - ze mną
        zazwycaj przegrywają, bo czas ich wykańcza - i nie rozumiem tego, jaka jest
        wtedy przyjemność z gry????
        • pluskotka Re: Litarakowy koszmar :/ 31.03.07, 14:43
          Na mnie też wyzywają jak migam. Nie moja wina, że jednocześnie siedzę na forach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka