zielona_mina 19.12.10, 11:48 Nieeech zyyyjeeee naaaaam!!! Wszystkiego NAJlepszego! :* Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Happy ZBYFAUCH - day! 19.12.10, 13:23 Bardzo dziękuję. :* Możesz pomyśleć, że obdarowałaś mnie niejako bo częściowo dzięki Tobie zacząłem ostatnio ponownie czytać książki, po wielu, wielu latach. Mam spectorbę, w której noszę książki czytane w kolejce, którą dojeżdżam do pracy. A i wieczorami czytam w domu. Idzie mi już całkiem dobrze, przełamałem chyba tego potężnego lenia i dekoncentrata. :) Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Happy ZBYFAUCH - day! 19.12.10, 17:10 Zuuupaaa! :) Dzien bez ksiazki uwazam za stracony. Wzniesmy zatem toast za odrodzenie sie ducha czytelniczego! ;) PS. Jeden z moich ulubionych antykwariatow, w ktorym lubie sobie poszperac w poszukiwaniu inspiracji muzycznych i literackich Rhinobook Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: Happy ZBYFAUCH - day! 20.03.13, 00:22 lubię sobie poczytać wątki u sąsiada dlatego się tu czasem,... zakradam:) lekko spóźnione w tym roku - Stooooooooo Laaaaaaaat! Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Happy ZBYFAUCH - day! 20.03.13, 07:36 urszulka_ma napisała: > lekko spóźnione w tym roku - Stooooooooo Laaaaaaaat! Dziękuję :) Odpowiedz Link