zbyfauch 17.03.17, 13:12 tego za mnie nie zrobi, sam sobie złożę życzenia imieninowe. W dodatku w okolicznościach po raz pierwszej pracy w domu, czyli w hołmofisie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frau.greta Re: Ponieważ nikt 18.03.17, 10:28 ależ, "sam sobie", nie bądź samolubny i przyjmij ode mnie też te imieninowe Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Ponieważ nikt 18.03.17, 10:52 frau.greta napisała: > ależ, "sam sobie", nie bądź samolubny i przyjmij ode mnie też te imieninowe Żyjesz! Dzięki. Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Ponieważ nikt 26.08.17, 12:15 tego za mnie nie zrobił sprezentowałem sobie na urodziny w ubiegłym roku wyjazd do Włoch. Jak będzie w tym, zobaczymy? Hotel am Brunnen w Sciaves w którym mieszkałem i z którego robiłem wypady po Tyrolu Południowym i Dolomitach Odpowiedz Link
chris.w4 a jednak, 09.09.17, 09:50 inni zrobili to też, w pierwszej kolejności handlowcy, życzenia złożyli mi już Conrad Electronic i sprezentował kupon za 5,50€, dom meblowy Möbel Kraft z kuponem za 10€ i moja firma ubezpieczeniowa bez kuponu Odpowiedz Link
zbyfauch Re: a jednak, 09.09.17, 15:00 W takim razie dołączę się, Wszystkiego Najlepszego. Odpowiedz Link