matek16_09 16.01.11, 17:23 Szukam zadań dotyczących przeczenia z nicht - na poziomie pierwszej klasy gimnazjum. Znacie może jakieś stronki, gdzie takie zadania znajdę? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
folksdojczer4kategorji Rozróżniamy: Wyrażenia, frazy i zwroty. 16.01.11, 18:51 Ja bym coś podał, ale przyleci gaarsz i powie, że on wie lepiej... To niech zaraz powie, co jest lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
gaarsch nie wku...aj się, bo ci pompka 16.01.11, 19:02 stanie. Co wiem lepiej, to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
folksdojczer4kategorji Co wiem lepiej, to wiem... 16.01.11, 19:15 gaarsch napisał: > stanie. > Co wiem lepiej, to wiem. ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p Re: Negation 16.01.11, 21:28 Nie potrafisz, qrwa, guglowac?! www.canoo.net/services/OnlineGrammar/Satz/Negation/Stellung/nichtkontrast.html j. matek16_09 napisał: > Szukam zadań dotyczących przeczenia z nicht - na poziomie pierwszej klasy gimna > zjum. Znacie może jakieś stronki, gdzie takie zadania znajdę? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś