crannmer 23.05.05, 22:29 www.spiegel.de/kultur/gesellschaft/0,1518,356729,00.html Najlepiej od razu isc na link do dokumentu pdf posrodku tekstu. MfG C. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jecki Hättest Du mich einfach gefragt, crannmer, IP: *.arcor-ip.net 23.05.05, 22:56 hättest Du die Köstlichkeit bereits vor Wochen lesen können. :-) Ich krieg's auf dem "kurzen Dienstweg"... czch Odpowiedz Link Zgłoś
crannmer Re: Hättest Du mich einfach gefragt, crannmer, 23.05.05, 22:59 Gość portalu: Jecki napisał(a): > hättest Du die Köstlichkeit bereits vor Wochen lesen können. :-) Wie fragen, ohne die Kenntniss von der Existenz zu haben :-/ MfG C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jecki Versuch' es einfach so: IP: *.arcor-ip.net 23.05.05, 23:06 "Lieber Jecki, welche Köstlichkeiten hast du letzte Woche auf dem kleinen Dienstweg erhalten ?" :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
byfauch Re: Eine kleine Köstlichkeit 24.05.05, 13:01 Nie znającym zbyt dobrze raeliów niemieckich, którzy mimo początkowej niechęci tekst jednak przeczytali można dodać, że załącznik nr 1. do owego rozporządzenia to zbiór tzw. kodów stosowanych do sporządzania opinii o pracowniku, w tym zestwie absolutnie negatywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich und wann wurde IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 24.05.05, 13:09 dieser Erlass erlassen? Nicht jeder, der in D lebt, ist mit der Realität vertraut. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus eben! 24.05.05, 14:55 zum Glück gibt es zahlreiche Pararellgesellschaften! Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: parallel 24.05.05, 15:49 dzieki! widzialam ze to nie tak, jak pisze, ale za cholere nie moglam wpasc na prawidlowa pisownie. Kurcze, to mi sie coraz czesciej zdarza. Alzheimer?? Odpowiedz Link Zgłoś
ochmis Re: parallel 24.05.05, 16:02 ggigus napisała: > dzieki! widzialam ze to nie tak, jak pisze, ale za cholere nie moglam wpasc na > prawidlowa pisownie. Kurcze, to mi sie coraz czesciej zdarza. Alzheimer?? Albo Parkinson? Co jest gorsze? Rozlać czy zapomnieć wypić? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: parallel 24.05.05, 16:04 Parkinson ma wiecej objawow typu drzenie rak i nieporecznosc (jestem hipochondryczka i mam objawy wiekszosci chorob w glowie). Natomiast klopoty z pamiecia´itp. to Alzheimer. Odpowiedz Link Zgłoś
ochmis Re: parallel 24.05.05, 16:13 Chciałem wkleić tylko to pytanie, co jest gorsze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pippi Re: parallel IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:58 ggigus napisała: > widzialam ze to nie tak, jak pisze, ale za cholere nie moglam wpasc na > prawidlowa pisownie. kuam zu glaben! MfG. Odpowiedz Link Zgłoś