ggigus 01.11.05, 21:43 uff, juz myslalam, ze jest gorzej. Z jeckim kolega rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jecki co niektorych powinno to doprowadzac do orgazmu... IP: *.pools.arcor-ip.net 01.11.05, 21:50 j. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: aha, mamy cenzora 01.11.05, 22:01 to nie jest cenzura, droga ggigus, tylko święte prawo netykiety. przypuszczam, że i ten wątek zląduje tam, gdzie jego miejsce, tak że więcej zaczepek nie produkuj. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ooo, tiggerific 01.11.05, 22:04 nie wiem, czy czytalas produkt jeckiego, ale to byl rynsztok. Wiec ja nie produkuje zaczepek (co powinien byl w twoim ujeciu produkowac kolega jecki?), a grzecznie pytam. prawo do zadawania pytan, to obok prawa do wypowiedzi - filary forum! no chyba ze kolega jecki ma inny poglad na sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: ooo, tiggerific 01.11.05, 22:06 filarem tego forum są pytania związane z niemieckim, a nie wycieczki osobiste. post jeckiego zniknął tak samo jak Twój, to chyba wielkiej niesprawiedliwości w tym nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus niesprawiedliwosci nie ma, 01.11.05, 22:09 czy ja sie skarze? pytam, tylko pytam. kolega jecki pisal o mnie na tym forum (a to byla osobista wycieczka kolegi jeckiego w jego strumien swiadomosci), wiec gdzie mam pytac? nawet nie moge napisac don paru milych, krzepiacych slow, bo nie znam jego adresu w GW. Mozesz mi jakos pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus o jak to milo, juz myslalam, ze nie czytasz moich 01.11.05, 22:12 wypowiedzi, a ze pracujesz nad jakas swoja nowa, stylistycznie b. dojrzala. ale ciesze sie, ze juz ci lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: o jak to milo, juz myslalam, ze nie czytasz m 01.11.05, 22:14 Du kannst es einfach nicht lassen... ;) mam nadzieję, że prywatna koresp. apetyt zaspokoi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ja??? 01.11.05, 22:15 ja nie zaczelam, ale nie bede cytowac Millera, bo nie pasuje genderem. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus o kochana, badz sprawiedliwa, 01.11.05, 22:19 odwolaj sie do swojej pamieci i zadaj pytanie: kto zaczal? Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific aaaa tam 01.11.05, 22:24 ktoś zaczął, ktoś inny nie chciał popuścić i nie wytykając palcem wstawiał zaczepki do jeckiego w co drugim poście do mnie i winnego chcesz szukać? gute n8. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus w co drugim poscie? 01.11.05, 22:25 aha, masz na mysli post dzisiaj? no to sobie przejrzyj posty z ostatnich tygosni i zobcz, kto, kiedy, ile na jaki temat pisal. milej kektury Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus przepraszam ponownie za literowki 01.11.05, 22:27 ale mam klopot z forum. jest u mnie powolne, wylogowuje mnie co drugi post i stad moj pospiech Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: w co drugim poscie? 01.11.05, 22:29 mam na myśli dzisiejszą rozmowę o zu Hause ausziehen. z tym czytaniem to żartujesz sobie chyba! Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus a ja niestety mam na mysli 01.11.05, 22:31 sposob, w jaki sie jecki zachowuje tutaj od dawna. Nie, nie zartuje, ale jesli nie znasz dokladnie sytuacji, dlaczego jestes stronnicza? przejrzyj sobie pare starszych postow, jak bede miala chwile wolnego czasu, podam watki z produktami myslowej przemiany materii jeckiego. Odpowiedz Link Zgłoś