Gość: netka IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 22:04 oder von der Vollkommenheit zur Vervollkommnung. Guciu, jak to ostatnie przetlumaczyc? ( nie musi byc po grecku ))) _-_-_ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandemann Re: Rotkäppchens Individuation... 23.03.07, 22:14 netka,mam sie zaczac martwic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: Rotkäppchens Individuation... IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 22:19 no jak to martwic)))) zwyczajna sprawa - piatek. czas na wieczorynke, a piekna ma byc ))) Ty miales efekty podziwiac, zasypiajac, a nie zawracac sobie glowe maslem maslanym. Odpowiedz Link Zgłoś
sandemann Re: Rotkäppchens Individuation... 23.03.07, 22:24 jejku, rozmawiam przez tel. z nawiedzonym kolega, dogladam produkcji, pisze posta- cos na pewno spieprze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: Rotkäppchens Individuation... IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 22:28 to na tym zakonczymy narazie individuacje Cz. Ka. Zachowaj czujnosc! I skoncentruj sie na produkcji, bajka pozniej)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: Rotkäppchens Individuation... IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 23:04 no tak, teraz sie ocknales, 23.04 !Teraz to ja sama bajeczki potrzebuje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p ich übersetze das für meine Bedürfnisse als 23.03.07, 22:55 "Kappes"... :-) Im übrigen habe ich keinen Bedarf, mit geistig Beschränkten ins Gespräch zu kommen. ................................................................................... (siehe auch unten) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: obiecujesz...? IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 23:03 nie wieder? ganz sicher? tylko ´pamietaj, zadnych rozmow, bo od razu zaczynam o dziwnych atraktorach...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: dat iss mir klar - IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 23:09 dzieki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: Jak tu zara nie polejo, to... 23.03.07, 23:21 podeśle mu kolesia ze skerbówki i akcyze mu na te anlagie przyklei... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: Jak tu zara nie polejo, to... IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 23:33 ja.nusz, tu nie jest o anlagach, tylko o czerwonym kapturku, idzze gdzie indziej sie wpraszac :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: Jak tu zara nie polejo, to... 23.03.07, 23:38 Widzę, że pierwsze polanie przegapiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: Jak tu zara nie polejo, to... IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 23:41 jak Ci sie uda sandemanna obudzic, to kto wie...ja tylko od cz. ka. jestem zuständig .:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Rotkäppchens Wachstum... IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 23:47 macht rasante Fortschitte. Das seltsame Gefühl ist seine Intuition, die ihm eine drohende Konfrontation meldet.Immer noch von seinem dominanten S gesteuert, stürzt es sich in die kommenden Ereignisse : " Guten Morgen! "... -- Reiner Blank / Richard Bents Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka immer noch ist Rotkäppchen... IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 23:52 nicht fähig, ganz auf seine Intuition zu hören. Sein dominantes S hat weiter das Sagen : " Ei, Großmutter, was hast du für große Ohren!" - "Damit ich dich besser hören kann ." Für das sinnesorientierte Rotkäppchen klingt das vernünftig. --Reiner Blank / Richard Bents Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Langsam scheint auch Rotkäppchen zu... IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 23:59 merken, dass hier etwas nicht stimmt. " Aber Großmutter, was hast du für ein entsetzlich großes Maul! " Rotkäppchen spürt nun, dass hier ein ernstes Problem droht ;die Antwort bestätigt seine Ahnung : " Dass ich dich besser fressen kann." Rotkäppchen weiß jetzt, dass seine Intuition, seine inferiore Funktion, kurz davor ist, es zu verschlingen. Genau das geschieht auch. --Reiner Blank / Richard Bents Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Der Kampf und das Gefressenwerden- IP: *.pools.arcor-ip.net 24.03.07, 00:10 eine schreckliche Erfahrung. Und doch, im Innern des Wolfes findet Rotkäppchen positive Aspekte seiner inferioren Funktion, der Intuition : die Großmutter. Wird sein Leben jemals wieder sein wie zuvor? Wird seine inferiore Funktion vorherrschen, wird Rotkäppchen ihr auf Gedeih und Verderb ausgeliefert sein? -- Reiner Blank / Richard Bents Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: Der Kampf und das Gefressenwerden- IP: *.pools.arcor-ip.net 24.03.07, 00:14 sszszszzszsz....dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: Rotkäppchens Wachstum... 23.03.07, 23:56 A Ty mnie tu nie fylozofuj ino do konkretuf przechódź. Tfuj Angebetener dawno penuje i inną Odpowiedz Link Zgłoś
sandemann Re: Rotkäppchens Wachstum... 24.03.07, 11:28 und ich habe alles verpennt ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: Rotkäppchens Wachstum... IP: *.pools.arcor-ip.net 24.03.07, 12:56 aber nichts verpasst...:) trudno byloby po tym zasnac... Jak pogoda? U mnie fantastyczna , i bardzo wietrzna. Odpowiedz Link Zgłoś
sandemann Re: Rotkäppchens Wachstum... 24.03.07, 13:06 nie ma wiatru, pochmurno - dziwnie jakos. Zakladam hodowle pomidorow - lubisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.nusz Re: Rotkäppchens Wachstum... IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.07, 13:54 Gość portalu: netka napisał(a): > aber nichts verpasst...:) > trudno byloby po tym zasnac... > Jak pogoda? U mnie fantastyczna , i bardzo wietrzna. Fantastyczna piździawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: Rotkäppchens Wachstum... IP: *.pools.arcor-ip.net 24.03.07, 15:20 bardzo lubie, zaraz bedzie pomidorowa zupka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiechacz Babciu, dlaczego masz takie duże oczy? IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.07, 18:20 Odwal się, Kapturek. Nie widzisz, że akurat sram?! Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p ta broda tu przechodzila - 24.03.07, 18:27 - jakies 20 lat temu... :-))) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiechacz Generacja preinternetowa dla potomnych! ntxt IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.07, 18:32 potomnych Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p ba, zeby jeno preinternetowa !!! 24.03.07, 18:40 -premagnetofonokasetowa nawet, przinajmniej z urodzenia... :-)) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiechacz Łączy nas także... IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.07, 18:48 mój Radmor z Twojegu Heimatu. Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p mein erster Turm war, 24.03.07, 18:57 soweit ich mich erinnern kann, kein Radmor. Ich weiß aber, dass er mich über drei Monatsgehälter gekostet hat... :-)) j. Odpowiedz Link Zgłoś