Dodaj do ulubionych

Rotkäppchens Individuation...

IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 22:04
oder
von der Vollkommenheit zur Vervollkommnung.
Guciu, jak to ostatnie przetlumaczyc? ( nie musi byc po grecku )))

_-_-_
Obserwuj wątek
    • sandemann Re: Rotkäppchens Individuation... 23.03.07, 22:14
      netka,mam sie zaczac martwic??
      • Gość: netka Re: Rotkäppchens Individuation... IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 22:19
        no jak to martwic))))
        zwyczajna sprawa - piatek. czas na wieczorynke, a piekna ma byc )))
        Ty miales efekty podziwiac, zasypiajac, a nie zawracac sobie glowe maslem maslanym.
        • sandemann Re: Rotkäppchens Individuation... 23.03.07, 22:24
          jejku, rozmawiam przez tel. z nawiedzonym kolega, dogladam produkcji, pisze
          posta- cos na pewno spieprze
          • Gość: netka Re: Rotkäppchens Individuation... IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 22:28
            to na tym zakonczymy narazie individuacje Cz. Ka.
            Zachowaj czujnosc!
            I skoncentruj sie na produkcji, bajka pozniej))
            • sandemann Re: Rotkäppchens Individuation... 23.03.07, 22:34
              obiecujesz ?
              • Gość: netka Re: Rotkäppchens Individuation... IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 23:04
                no tak, teraz sie ocknales, 23.04 !Teraz to ja sama bajeczki potrzebuje...:)
    • jecki.p ich übersetze das für meine Bedürfnisse als 23.03.07, 22:55
      "Kappes"... :-)

Im übrigen habe ich keinen Bedarf, mit geistig Beschränkten ins Gespräch zu kommen.
      ...................................................................................
      (siehe auch unten)
      j.
      • Gość: netka Re: obiecujesz...? IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 23:03
        nie wieder? ganz sicher?
        tylko ´pamietaj, zadnych rozmow, bo od razu zaczynam o dziwnych atraktorach...:)
        • jecki.p dat iss mir klar - 23.03.07, 23:07
          - udoskonalasz doskonalosc... :-)

j.
          • Gość: netka Re: dat iss mir klar - IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 23:09
            dzieki:)))
            • jecki.p niby za co ??? 23.03.07, 23:14
              j.
              • ja.nusz Re: Jak tu zara nie polejo, to... 23.03.07, 23:21
                podeśle mu kolesia ze skerbówki i akcyze mu na te anlagie przyklei...
                • Gość: netka Re: Jak tu zara nie polejo, to... IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 23:33
                  ja.nusz, tu nie jest o anlagach, tylko o czerwonym kapturku, idzze gdzie indziej
                  sie wpraszac :)
                  • ja.nusz Re: Jak tu zara nie polejo, to... 23.03.07, 23:38
                    Widzę, że pierwsze polanie przegapiłem...
                    • Gość: netka Re: Jak tu zara nie polejo, to... IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 23:41
                      jak Ci sie uda sandemanna obudzic, to kto wie...ja tylko od cz. ka. jestem
                      zuständig .:)
                      • Gość: netka Rotkäppchens Wachstum... IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 23:47
                        macht rasante Fortschitte. Das seltsame Gefühl ist seine Intuition, die ihm eine
                        drohende Konfrontation meldet.Immer noch von seinem dominanten S gesteuert,
                        stürzt es sich in die kommenden Ereignisse :
                        " Guten Morgen! "...

--
                        Reiner Blank / Richard Bents
                        • Gość: netka immer noch ist Rotkäppchen... IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 23:52
                          nicht fähig, ganz auf seine Intuition zu hören. Sein dominantes S hat weiter das
                          Sagen :
                          " Ei, Großmutter, was hast du für große Ohren!" - "Damit ich dich besser hören
                          kann ."
                          Für das sinnesorientierte Rotkäppchen klingt das vernünftig.

--Reiner Blank / Richard Bents
                          • Gość: netka Langsam scheint auch Rotkäppchen zu... IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.07, 23:59
                            merken, dass hier etwas nicht stimmt.
                            " Aber Großmutter, was hast du für ein entsetzlich großes Maul! "
                            Rotkäppchen spürt nun, dass hier ein ernstes Problem droht ;die Antwort
                            bestätigt seine Ahnung :
                            " Dass ich dich besser fressen kann."
                            Rotkäppchen weiß jetzt, dass seine Intuition, seine inferiore Funktion, kurz
                            davor ist, es zu verschlingen. Genau das geschieht auch.

--Reiner Blank / Richard Bents
                            • Gość: netka Der Kampf und das Gefressenwerden- IP: *.pools.arcor-ip.net 24.03.07, 00:10
                              eine schreckliche Erfahrung. Und doch, im Innern des Wolfes findet Rotkäppchen
                              positive Aspekte seiner inferioren Funktion, der Intuition : die Großmutter.
                              Wird sein Leben jemals wieder sein wie zuvor? Wird seine inferiore Funktion
                              vorherrschen, wird Rotkäppchen ihr auf Gedeih und Verderb ausgeliefert sein?

--
                              Reiner Blank / Richard Bents
                              • Gość: netka Re: Der Kampf und das Gefressenwerden- IP: *.pools.arcor-ip.net 24.03.07, 00:14
                                sszszszzszsz....dobranoc :)
                        • ja.nusz Re: Rotkäppchens Wachstum... 23.03.07, 23:56
                          A Ty mnie tu nie fylozofuj ino do konkretuf przechódź. Tfuj Angebetener dawno
                          penuje i inną
                          • sandemann Re: Rotkäppchens Wachstum... 24.03.07, 11:28
                            und ich habe alles verpennt ...
                            • Gość: netka Re: Rotkäppchens Wachstum... IP: *.pools.arcor-ip.net 24.03.07, 12:56
                              aber nichts verpasst...:)
                              trudno byloby po tym zasnac...
                              Jak pogoda? U mnie fantastyczna , i bardzo wietrzna.
                              • sandemann Re: Rotkäppchens Wachstum... 24.03.07, 13:06
                                nie ma wiatru, pochmurno - dziwnie jakos. Zakladam hodowle pomidorow - lubisz ?
                              • Gość: ja.nusz Re: Rotkäppchens Wachstum... IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.07, 13:54
                                Gość portalu: netka napisał(a):

> aber nichts verpasst...:)
                                > trudno byloby po tym zasnac...
                                > Jak pogoda? U mnie fantastyczna , i bardzo wietrzna.

Fantastyczna piździawa?
                                • sandemann Re: Rotkäppchens Wachstum... 24.03.07, 14:41
                                  no, zarypista :)
                                  • Gość: netka Re: Rotkäppchens Wachstum... IP: *.pools.arcor-ip.net 24.03.07, 15:20
                                    bardzo lubie, zaraz bedzie pomidorowa zupka:)
    • Gość: śmiechacz Babciu, dlaczego masz takie duże oczy? IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.07, 18:20
      Odwal się, Kapturek. Nie widzisz, że akurat sram?!
      • jecki.p ta broda tu przechodzila - 24.03.07, 18:27
        - jakies 20 lat temu... :-)))

j.
        • Gość: śmiechacz Generacja preinternetowa dla potomnych! ntxt IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.07, 18:32
          potomnych
          • jecki.p ba, zeby jeno preinternetowa !!! 24.03.07, 18:40
            -premagnetofonokasetowa nawet, przinajmniej z urodzenia... :-))

j.
            • Gość: śmiechacz Łączy nas także... IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.07, 18:48
              mój Radmor z Twojegu Heimatu.
              • jecki.p mein erster Turm war, 24.03.07, 18:57
                soweit ich mich erinnern kann, kein Radmor. Ich weiß aber, dass er mich über
                drei Monatsgehälter gekostet hat... :-))

j.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka