Dodaj do ulubionych

Witam mam proźbe o napisanie jednej rzeczy na lekc

03.04.07, 19:17
Witam mam taki problem potrzebuje napisać na niemiecki prace nie za długa a
nie dam rady tego zrobić bo mam kilka zaliczen jutro i się nie wyrobie czy
moge liczyć na wszą pomoc.

Ma to byc powiedzmy taki mały przewodnik jak bym pisał co i gdzie jest
ciekawego w jakimś polskim mieście , jak najprostrzym językiem , mam cos
takiego w książce jak byście nie wiedzieli to jakoś na szybciora fotke cykne
i wrzuce link,

naPRAWDE PORSZE BO TO DLA MNIE NAPRAWDE WAZNE .
Obserwuj wątek
    • mariuszwyrebski Re: Witam mam proźbe o napisanie jednej rzeczy na 03.04.07, 19:20
      to jest dla mnie naprawde ważne i dlatego prosze o pomoc , moze na bezczelnego
      ale sam nie zdąrze tego zrobic, a alfa i omegą nie jestem z niemca wiec troche
      by mi to zajeło mówie to nie musi być długie kilka zabytkow i takie tam PROSZE O
      POMOC
      • ja.nusz Re: Witam mam proźbe o napisanie jednej rzeczy na 03.04.07, 19:29

mariuszwyrebski napisał:

> to jest dla mnie naprawde ważne i dlatego prosze o pomoc , moze na bezczelnego
        > ale sam nie zdąrze tego zrobic, a alfa i omegą nie jestem z niemca wiec troche
        > by mi to zajeło mówie to nie musi być długie kilka zabytkow i takie tam PROSZE
        > O
        > POMOC

Jak widać z polskiego też nnie jestś alfą ani omegą, za to nogą. Leniem
        śmierdzącym za to jesteś na 100%.
        • Gość: jecki ja.nusz, Ty w to wierzysz ? IP: *.pools.arcor-ip.net 03.04.07, 19:33
          nie jest to aby "realna satyra"? :-)

j.
          • mariuszwyrebski Re: ja.nusz, Ty w to wierzysz ? 03.04.07, 19:35
            i nie jest to żaDNA SATYRA , JA NAPRAWDE MAM STRASZNEI DUżO NAUKI TERAZ I NIE
            DAJE RADY JAK BY TAK NIE BYłO TO SAM BYM TO ZROBIł , ALE NIESTETY WIERZCIE MI
            ALBO NIE ALE POPROSTU |

PROSZE O POMOC
        • mariuszwyrebski Re: Witam mam proźbe o napisanie jednej rzeczy na 03.04.07, 19:33
          wiesz co zmieniłem szkołe z bardzo ch**wej na bardzo dobrą mam w c**j zaleglości
          i cały czas mi coś wychodzi czego nei umiem , ale nazwać mnie leniem to przesada
          nadrabiam wszystko jak moge siedze po nocach i sie ucze. I nie zawsze daje rade
          normalnie bym tego nie pisał tylko sam zrobił więc bez takich bo nie znasz mojej
          sytuacji .
          • isabelchen Re: Witam mam proźbe o napisanie jednej rzeczy na 03.04.07, 19:39
            a co to za belfer, który
            zadaje wypracowania domowe,
            z góry wiadomo, że nikt sam nie pisze
            • Gość: jecki tak siem tylko zapytowujem: IP: *.pools.arcor-ip.net 03.04.07, 19:44
              - ze anal iza to rozumiem, ale co to jezd "belchen" ?

j.
              • isabelchen Re: tak siem tylko zapytowujem: 03.04.07, 19:49
                nie chce mi się z tobą gadać
                • Gość: jecki tak trzymac ! IP: *.pools.arcor-ip.net 03.04.07, 19:51
                  - tez bym z nim nie gadal.

j.
                  • mariuszwyrebski Re: tak trzymac ! 03.04.07, 20:00
                    to nie bylo do mnie !!!!!!!
                • lira_korbowa Isabelchen, Twa żelazna konsekwencja 03.04.07, 22:20
                  bardzo mi się podoba:
                  "nie chce mi się z tobą gadać
                  • isabelchen Re: Isabelchen, Twa żelazna konsekwencja 03.04.07, 22:30
                    dostałam nawet małego
                    bana za jęzor ;-)

z całym szacunkiem z tym kimś
                    keine Porozmawiajmy!
                    • jecki.p chiiba mi przyjdzie 03.04.07, 22:42
                      z zalosci zweindnac...

j.
                      • isabelchen eine Porozmawiajmy i dość 03.04.07, 22:51
                        nie szanujesz rozmówcy

n i e s z a n u j e s z

NIE SZANUJESZ
                        CZłOWIEKA
                        • Gość: jecki nie denerwuj siem κλειτορί` IP: *.pools.arcor-ip.net 03.04.07, 23:19
                          bo wpadniesz w niezdrowom wibracjem...

j.
            • mariuszwyrebski Re: Witam mam proźbe o napisanie jednej rzeczy na 03.04.07, 19:50
              czy ktoś jest w stanie mi pomóc to nie ma być długie no na 15 pisane moze troche
              ponad napprawde to jest dla mnie waże

PROSZE O POMOC
              • isabelchen Re: Witam mam proźbe o napisanie jednej rzeczy na 03.04.07, 19:53
                mi nie wypada,
                z tytułu zawodu ;-)
                • mariuszwyrebski Re: Witam mam proźbe o napisanie jednej rzeczy na 03.04.07, 19:58
                  Naprawde gorąco proszę , zalezy mi na tym bo nie da ready żebym to dzisiaj
                  napisał . PROSZE!!!
                • mariuszwyrebski Re: Witam mam proźbe o napisanie jednej rzeczy na 03.04.07, 20:04
                  I jak pomożecie ?????Naprawde gorąco prosze.
                  • isabelchen Re: Witam mam proźbe o napisanie jednej rzeczy na 03.04.07, 20:07
                    wybierz sobie 15 zdań o Warszawie
                    www.e-warsaw.pl/german/index.php
                    • mariuszwyrebski Re: Witam mam proźbe o napisanie jednej rzeczy na 03.04.07, 20:11
                      łatwo powiedziec ale te zdania są na zupełnie innym (wyższym) poziomi niż ja w
                      szkole oraz to nie jest takie proste żeby miało sens .
                      Kurczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
                      • isabelchen w takim razie zrób sobie jutro wagary ;-) 03.04.07, 20:26

• mariuszwyrebski Re: w takim razie zrób sobie jutro wagary ;-) 03.04.07, 20:27
                          nie da rady za dużo zaliczeń, przykro to czeka mnie 0 ,PROSZE POMÓŻCIE
    • Gość: jasiek Re: Witam mam proźbe o napisanie jednej rzeczy na IP: *.adsl.hansenet.de 03.04.07, 20:42
      tu masz "bryk" takze innymi z wieloma miastami
      cos napewno sklecisz
      www.polish-online.com/polen/staedte/kazimierz_dolny.php
      • mariuszwyrebski Re: Witam mam proźbe o napisanie jednej rzeczy na 03.04.07, 20:47
        To wszystko to są kosmosy ja potrzebuje jak najprościej krótko i na temat
        JAAAAAAAAAAAAAAA chyba jednak nie uchronie się przed tym zerem ale i tak dzięki
        za fatyge
        • isabelchen Re: Witam mam proźbe o napisanie jednej rzeczy na 03.04.07, 20:54
          to powiesz pani w szkole, że
          wujek z Niemiec ci pomagał to napisać
          ;-)
          • mariuszwyrebski Re: Witam mam proźbe o napisanie jednej rzeczy na 03.04.07, 21:17
            Jasne i ma rafinerie na bałtyku takie żeczy to przechodizły w podstawówce
            • Gość: jasiek Re: Witam mam proźbe o napisanie jednej rzeczy na IP: *.adsl.hansenet.de 03.04.07, 23:37
              O ZGROZO !!!!!!!!

"żeczy"

z polskiego tez PAłA !
              SETZEN ! SECHS !
              • gruene_fee Jasiek...przestan stresowac Mariuszka 04.04.07, 00:25
                idz sie przytulic do kobiety... ;)
                • mariuszwyrebski Re: Jasiek...przestan stresowac Mariuszka 04.04.07, 00:40
                  fajnie się gadało tylko szkoda ze jutro dostane jednak to "0"
    • Gość: Magda Re: Witam mam proźbe o napisanie jednej rzeczy na IP: 80.55.64.* 04.04.07, 11:06
      Witam! To da się zrobić, ale jakie miałoby to być miasto i co oferujesz w
      zamian?:) Podaje mejla: prorok7@tlen.pl
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka