naddar 13.04.09, 21:37 Wszystkich zainteresowanych nauką niemieckiego zapraszam na: www.teachingmachinery.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fan.club Jaka śliczna stronka! 14.04.09, 08:28 Wykorzystałem szansę, wzbogaciłem wiedzę, poznałem wiele atrakcyjnych zagadnień. Odsiedziałem nad nią 15 minut, rozwinąłem się. Czekam na sukcesy. Odpowiedz Link Zgłoś
shabbat.shalom Czekam na sukcesy. 14.04.09, 08:45 fan.club napisał: > Wykorzystałem szansę, wzbogaciłem wiedzę, poznałem wiele > atrakcyjnych zagadnień. Odsiedziałem nad nią 15 minut, rozwinąłem > się. > > Czekam na sukcesy. >---------------------------------------------> W Twojej wypowiedzi jest za mało wiary a za to za dużo sarkazmu! To właśnie wiara przenosi góry... Z takim podejściem do sprawy sukcesy nigdy nie przyjdą! Musisz jeszcze popracować nad swoją wiarą... Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Chyba masz rację, subotnik! 14.04.09, 13:03 Strona polecana przez nadara nic o wierze nie wspomina. Ot, belferska maszyneria… Odpowiedz Link Zgłoś
shabbat.shalom Re: Chyba masz rację, subotnik! 14.04.09, 14:13 fan.club napisał: > Strona polecana przez nadara nic o wierze nie wspomina. Ot, > belferska maszyneria… --------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Ta pani uwierzyła... 14.04.09, 15:37 przede wszystkim w socjotechniki, imaże i inne pijary. Bełkot typowego polskiego polityka. Dziekuję, ale pod tym względem taki Guido Westerewelle jest mi jednak milszy. Subotnik, ja Cię lubię i dlatego też proszę, żebyś mnie nie denerwował polskimi politykami. Odpowiedz Link Zgłoś
shabbat.shalom Subotnik, ja Cię lubię ... 14.04.09, 17:36 fan.club napisał: Subotnik, ja Cię lubię ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
marek.krakowski Polecam 21.04.09, 20:42 shabbat.shalom napisała: > Guido hat zu viele Narben im Gesichts.... > Deswegen wähle ich ihn nicht! I slusznie! Guido jest najbrzydszym homoseksualista w Europie (na szczescie nie kandyduje do PE). Polecam Pania Elene Basescu - www.rp.pl/artykul/26,283127_Ambitne_dzieci_politykow.html - zreszta ma calkiem sympatyczne zwierze domowe. MK Odpowiedz Link Zgłoś
shabbat.shalom calkiem sympatyczne zwierze domowe. 21.04.09, 21:45 marek.krakowski napisał: calkiem sympatyczne zwierze domowe. -------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
marek.krakowski Zydzi rzadza swiatem! 22.04.09, 21:26 to fakt - shabbat.shalom napisała: > Nun behaupten die Yankees genau das selbe... Antropolodzy z uniwersytetu w Utah? Gdzie jest ten Utah, czy to nie jest przypadkiem cos jak Wyzsza Skola im. Ojca Dyrektora w Toruniu? Panie Sobocie, ja w to watpie. A co dotyczy konia Pani Eleny - ma naprawde duza glowe, miesci sie tam niesamowity mozg, musimy na wszelka cene wyklucic ten kon ze wszystkich uczelni na swiecie. MK PS Kuzyn sie przeprowadzil do stolicy kultury Odpowiedz Link Zgłoś
shabbat.shalom Antropolodzy z uniwersytetu w Utah? 23.04.09, 08:32 marek.krakowski napisał: Antropolodzy z uniwersytetu w Utah? Gdzie jest ten Utah, czy to nie jest przypadkiem cos jak Wyzsza Skola im. Ojca Dyrektora w Toruniu? ---------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
marek.krakowski Szanowny Panie Sobocie, 23.04.09, 20:42 lieber Herr Samstag, shabbat.shalom napisała: > in Utah die Vielweiberei verboten wurde. Mormonen waren die einzigen Christen, die den schönen Brauch praktizierten... Wlasnie w panstwie Boga znalezlismy ostatnio calkiem dobre rozwiazanie dla Pana problemu - sponsoring! www.bialystokonline.pl/artykul.php?ida=39079 Dlaczego wyjechac - wszystko jest mozliwe w Polsce MK Odpowiedz Link Zgłoś
shabbat.shalom Schöne Grüße nach Galizien... 24.04.09, 10:22 marek.krakowski napisał: Wlasnie w panstwie Boga znalezlismy ostatnio calkiem dobre rozwiazanie dla Pana problemu - sponsoring! Dlaczego wyjechac - wszystko jest mozliwe w Polsce ------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
marek.krakowski Caluje raczki 24.04.09, 23:16 i klaniam sie nisko - Niech zyje Kaiser Franz Joseph! MK Odpowiedz Link Zgłoś
shabbat.shalom Niech zyje Kaiser Franz Joseph! 25.04.09, 13:11 marek.krakowski napisał: > i klaniam sie nisko - > Niech zyje Kaiser Franz Joseph! ---------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
niemiecki_for_you Re: nauka niemieckiego 19.04.09, 22:06 Nawet niezła strona i niezły pomysł, ciekawa jestem tylko kto jest autorem baz(y) danych każdego języka i według jakich kryteriów słówka są pzyporządkowywane poszczególnym poziomom... Ciekawe też na jak długo zapamiętywany jest poziom uczestników... Odpowiedz Link Zgłoś
germanmypassion Re: nauka niemieckiego 21.04.09, 10:55 ja tam zapraszam do siebie ;) ale oblookam i Twoja stronkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
naddar Re: nauka niemieckiego 29.09.09, 18:40 nowe wydanie TeachingMAchinery tworzenie własnych zestawów, możliwość wykorzystywania baz danych TM personalizacja sposobu nauki www.teachingmachinery.pl Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
juzniewqrwionylektor zamiast zwalczać powinieneś skorzystać 29.09.09, 19:22 z tej metody. Nie zaszkodziłoby Tobie! cha cha cha Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p Re: zamiast zwalczać powinieneś skorzystać 29.09.09, 19:26 1) Nie posiadam "zycia zawodowego". Udzielam sie, co najwyzej, charytatywnie. 2) Posluguje sie calkiem znosnie kilkoma jezykami, po coz mi wiec to zawracanie dupy ? :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszefajnalaska samochwała w kącie stała! 29.09.09, 19:31 a w łóżku do dupy byłeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p Re: samochwała w kącie stała! 29.09.09, 20:04 Du darfst weiter träumen. Nie nadajesz sie do glebokiej anal izy. j. Odpowiedz Link Zgłoś
naddar Re: nauka niemieckiego 06.10.09, 10:22 Nowe udogodnienia na stronie www.teachingmachinery.pl m.in. - możliwość tworzenia własnych testów; - możliwość korzystania z wewnętrznej bazy słownictwa - możliwość odpowiadania na pytania otwarte zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś