Gość: v IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 00:24 bootleg trousers - podróby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: bootleg trousers IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 02:29 HAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: bootleg trousers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 06:59 ej nie smiej sie! trzeba sobie radzic, nie??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 no i z czego tak rechoczesz mundrenka? IP: *.cwshs.com 07.04.04, 14:48 calkiem logicznie sobie to skojarzyl biorac pod uwage znaczenie bootleg na modzie znac sie nie musi a w slowniku raczej nie znajdzie takich rzeczy a jak juz taka mundra jestes i wiedzialas co to znaczy to zamiast glupiego rechotu, moglas po prostu odpowiedziec zaloze sie ze tez wielu rzeczy z angielskiego nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steph Re: bootleg trousers IP: *.range217-44.btcentralplus.com 07.04.04, 09:25 Nie, to kroj spodni, w ktorych dol nogawki siedzi wygodnie dookola buta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: bootleg trousers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 12:16 steph, a gdzie to mozna znalezc? mozesz podac jakis slownik online? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steph Re: bootleg trousers IP: *.range217-44.btcentralplus.com 07.04.04, 17:21 Nie mam pojecia, znam z experience raczej niz slownika. Sa to spodnie bardzo lekko rozszerzone ku dolowi, tak ze nie opieraja sie o but, ale go 'obejmuja'. Wygodnie i bardzo naturalnie leza z boots. Nie wiem jaki jest polski ekwiwalent, jesli istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geek a.k.a. bootcut jeans IP: *.cnclrk01.pa.comcast.net 07.04.04, 19:23 Wydaje mi sie, ze bootleg to bardziej brytyjski/europoejski termin. W Stanach zwykle uzywa sie BOOTCUT. Tez nie wiem , jak to jest po polsku, ale wyglada mniej wiecej tak gamesandlottos.com/shop/items/Calvin-Klein-Embroidered-Bootcut-Jean.html Bootcut jeans sa rozszerzane ku dolowi, ale nie tak szerokie jak FLARE jeans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: a.k.a. bootcut jeans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:58 flare czy flared jeans? znalazlam tylko flared jeans - rozszerzane spodnie czy inaczej bell-bottoms czyli po naszemu dzwony. a tak przy okazji, jak beda podroby, moze fake jeans? Odpowiedz Link Zgłoś