Dodaj do ulubionych

Ksiegarnia Internetowa Amazon- zamawial ktos cos

IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 03.05.04, 13:43
Potrzebuje zamowic 4 ksiazki z Amazon.com, ale nie chca mi dostarczyc( jest
napisane "no shiping to your country).
Czy ktos zamawial z tej albo jakiejkolwiek innej ksiegarni? Jakies rady?
Bede bardzo wdzieczna.
Obserwuj wątek
    • fibin Re: Ksiegarnia Internetowa Amazon- zamawial kto 03.05.04, 18:50
      Dziwne, zamawiałem tam ksiązki i płyty wiele razy i nie było żadnych problemów:)

Spróbuj wersji angielskiej lub niemieckiej. Adresy poniżej:

www.amazon.co.uk/exec/obidos/tg/browse/-/468294/202-9840023-9725424
      www.amazon.de/exec/obidos/tg/browse/-/301128/%3Fsite-redirect%3Dde/302-5254480-1264041
      • Gość: Ewa Re: Ksiegarnia Internetowa Amazon- zamawial ktoś? IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 03.05.04, 19:32
        Dziekuje za linki- probowałam na jednym i na drugim i nie da rady:( Czy
        zamawiales/lal ksiazki z Europy czy z Ameryki? Podejrzewam ze niechc mi tych
        ksiazek przesłac włąsnie z Ameryki, a sa mi starsznie potzrebne cholera jasna :(
        Znasz moze adres jakiejs dobrej ksiegarni anglojęzycznej w Polsce(najlepiej w
        Krakowie)
        Pozdrawiam
    • Gość: m Re: Ksiegarnia Internetowa Amazon- zamawial kto IP: *.mia.bellsouth.net 04.05.04, 04:30
      ostatnio kupowalem i zero klopotu.
      Co prawda, nie uzywalem karty kredytowej pko bp (przewaznie nie dziala :o), tylko
      amerykanska.
      Ale wiem, ze do Polski rzeczy dochodza.
      Sprobuj barnes and noble.
      Powodzenia,
      m
    • Gość: ines Re: Ksiegarnia Internetowa Amazon- zamawial kto IP: *.acn.pl 04.05.04, 11:17
      Some items will not be shipped out of the USA if they are second-hand or used.
      • Gość: Ewa Re: Ksiegarnia Internetowa Amazon- zamawial ktoś? IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 04.05.04, 14:20
        Thx Ines- nie zauważyłam tej notki <wstydniś>
        Ale mi są właśnie o te second-hand items chodzi bo sa nawet 90 procent tańsze :(
        No nic poszukam na siłe znajomych ze stanów.
        Thx for interest
        • Gość: ines Re: Ksiegarnia Internetowa Amazon- zamawial ktoś? IP: *.acn.pl 04.05.04, 14:28
          I know what you mean *sigh* ;)
    • Gość: second-hand Re: Ksiegarnia Internetowa Amazon- zamawial kto IP: *.mia.bellsouth.net 06.05.04, 17:30
      uwaga, ksiazki uzywane sa najczesciej wysylane, za posrednictwem amazon, z innych
      ksiegarni, co sprawia, ze kazda przesylka kosztuje oddzielnie.
      Moze byc tak, ze kupujac uzywane ksiazki z tychze ksiegarni, zaplacisz wiecej, niz za nowe z
      amazon!
      powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka