missundaztood 19.05.04, 09:27 Czy możecie polecić jakieś biuro, które organizuje kurs angieleskiego za granicą? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: johans Re: Kurs językowy za granicą IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.04, 11:32 Jezeli chodzi o antypody to www.choiceaustralia.com Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.kost Re: Kurs językowy za granicą 29.12.14, 01:15 kursy językowe za granicą organizuje między innymi ATJ Lingwista www.lingwista.com.pl W tym obozy językowe dla młodzieży jak kursy językowe dla dorosłych. Najlepiej wejść na stronę i sobie poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
nimwstaniedzien Re: Kurs językowy za granicą 31.12.14, 15:11 tutaj obozy-jezykowe.com/ też można znaleźć bardzo ciekawe kursy, ja z nimi już miałam przyjemność wyjeżdżać, więc z doświadczenia wiem, że warto. Naprawdę można się dużo nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
chickenshorts Re: Kurs językowy za granicą 01.01.15, 22:42 Come on! Do Krakowa! Stairways School, tam Cie naucza... J taniej i bez przekraczania granic Odpowiedz Link Zgłoś
kol32 Re: Kurs językowy za granicą 09.01.15, 14:53 Ja byłam na kursie z nimi: www.tt.edu.pl Wróciłam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
nestorini Re: Kurs językowy za granicą 03.03.15, 17:53 www.c-zenma.com oferuje kursy angielskiego na... Filipinach :) Odpowiedz Link Zgłoś
pol-o56 Re: Kurs językowy za granicą 14.03.16, 13:33 Wydaje mi się, że opcja kursu językowego za granicą jest naprawdę dobra! Oczywiście jest to jakies oderwanie od normalnych obowiązków i na jakiś czas wyjechanie ale wydaje mi się, że jak jest mus żeby nauczyć się języka to jest własnie opcja najlepsza i chyba najszybsza. Moja koleżanka była: www.ef.pl/ils/ w Londynie i przyjjechała naprawdę z ogromnymi postępami! Odpowiedz Link Zgłoś
kolorrra Re: Kurs językowy za granicą 22.03.16, 13:18 Jest to naprawdę dobra opcja na naukę języka-wiec jak ktoś może sobie na to pozwolić to ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian9010 Re: Kurs językowy za granicą 09.01.17, 17:27 jak chcesz się uczyć przez internet to www.naukaslowek.pl Odpowiedz Link Zgłoś