Gość: WLas IP: *.bezkres.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 19:41 Proszę o stronę, gdzie mógłbym znaleść książki w języku angielskim dla dzieci z możliwością drukowania. Pzdr Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ampolion Re: książki dla dzieci 27.06.04, 05:02 www.google.com/search?hl=en&ie=ISO-8859-1&q=books+for+children+on+line&btnG=Google+Search Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: książki dla dzieci IP: *.acn.pl 27.06.04, 10:02 Fajnie, że poszukałeś, ale czy sprawdziłeś, które z tych zbiorów są z `z możliwością drukowania'? Bo taka była prośba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: książki dla dzieci IP: *.acn.pl 28.06.04, 10:57 A dlaczego moja sprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: książki dla dzieci 29.06.04, 00:05 Bo ty z tego korzystasz, a nie ja. Sam przyłóż się trochę do roboty, nie spodziewaj sie inni to za ciebie zrobią. Wstyd być takim leniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ezgoda Re: książki dla dzieci 29.06.04, 00:22 w dobrej ksiegarni znajdziesz kurs dla dzieci ktorej bohaterka jest dwujezyczna dziewczynka Zenia. Podzialalo na moim 2,5 rocznym synku podziala rowniez w kazdym innym przypadku. A najlepiej tak jak my to robimy: lecie sobie w duzym pokoju a za piec minut słyszę te same zwroty od mojego synka (zwaz ze czasami ma problemy z polskim) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: książki dla dzieci IP: *.acn.pl 29.06.04, 08:23 Ampolion, opanuj się trochę. Ja nie mam z tym nic wspólnego. Zobacz, kto dał posta. To nie ja! Ratunku... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: książki dla dzieci 29.06.04, 20:38 Jeśli nie masz nic wspólnego to dlaczego zaczynasz całą wymianę? Ot, tak, żeby coś powiedzieć? A to co napisałem jest chyba słuszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: książki dla dzieci IP: *.acn.pl 29.06.04, 21:26 Może inaczej. Wydaje mi się, że zapytanie było dość precyzyjne i osoba, która je umieściła prosiła o konkretne adresy stron. Wyguglać linki to - z całym szacunkiem - ale nie jest wielka sztuka. Sztuka jest coś z tego zrozumieć. Wiele osób tego nie potrafi i taka lista linków nie jest dla nich żadną pomocą. Inni nie mają na to czasu i liczą, że ktoś na forum ma odpowiednie adresy wśród Ulubionych i szybko się nimi podzieli. I to nie jest uwaga personalnie do Ciebie, ale generalnie moja obserwacja. Więc się nie frustruj :) Odpowiedz Link Zgłoś