Dodaj do ulubionych

nauka angielskiego na cd - co proponujecie?

IP: *.chello.pl 11.01.05, 20:08
proszę o radę, chciałabym sobie trochę przypomnieć i podszlifować swój
angielski, estetycznie spodobała mi się w media markcie seria profesor henry
czy jakoś tak, dwie części jedna z gramatką, druga z konwersacją, ale nie
wiem czy to coś warte, poradźcie w jaki program do nauki warto zainwestować,
mam też internet
Obserwuj wątek
    • Gość: pandha Re: nauka angielskiego na cd - co proponujecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:35
      poki co jesli masz dostep do internetu to proponuje ci lekcje w formacie mp3 na
      stronie www.angielski.ling.pl.

profesor henry jest uznanym programem, wiec chyba warto go polecic.

zajrzyj jednak do dzialu download na stronie www.angielski.ling.pl - masz tam
      programik do nauki slowek, english help czy np program przygotowujacy do fce.
      zanim zdecydujesz sie na zakup przejrzyj sobie dostepny tam soft
      • Gość: ali Re: nauka angielskiego na cd - co proponujecie? IP: *.chello.pl 12.01.05, 21:15
        dzięki, może ktoś jeszcze cos podpowie?
    • Gość: grazka Re: nauka angielskiego na cd - co proponujecie? IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 14:38
      Ja też sie zastanawiam - i polecono mi "First steps in English "- 3 płyki CD (
      99 zł. ) zajrzyj na strone www.supermemo - tam mozesz nawet obejrzec przykladowe
      "stronki"- zrzuty ?? mozna tez zamowic wersje probna on- line - za 9 zl
      -otrzymujesz 2 tygodnie korzystania z progrmu przez internet. Zajrzyj tez na
      strone www.ang.pl i tam na Forum - w dziale nauka- programy do nauki - moze cos
      cie zainteresuje. Jest tez program z serii PONS "Angielski w 3 miesiace dla
      sredniozaawansowanych " tez na CD. ( ale ponoc "First steps- sa lepsze :)
      Z intenetowych stron - do nauki polecam w/w a takze BBC Polska ( zapomnialam
      dokladnego adresu- )ale moze znasz - jesli nie to napisze. Znalazlam tez
      www.clickandbite - tez fajne stronki do nauki z plikami dźwiękowymi.
      Pozdrawiam :))
      • Gość: ali Re: nauka angielskiego na cd - co proponujecie? IP: *.chello.pl 14.01.05, 15:15
        o dzięki;) posprawdzam co radzisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka