Gość: anja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:26 Witam, pomóżcie - na jednej z faktur kontrahent podał przy wadze zamiast kg skrót "KOS" - i nadal twierdzi, że tak właśnie prawidłowo podaje się wagę.... Nie wiem, może ja się nie znam?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: azm2 Re: Skrót "KOS" - dot kg??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.05, 17:07 z którego kraju ten kontrahent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steph Re: Skrót "KOS" - dot kg??? IP: *.bulldogdsl.com 10.03.05, 18:16 a moze to ma byc kgs (KGS) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Skrót "KOS" - dot kg??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 08:17 Z Włoch.. Jedna wg mnie "mądra inaczej" Pani upiera się przy "KOS" - na dodatek napisała dość wrednego maila, w stylu, że " może wy w tej Polsce to nie wiecie, ale tak jest" - a ja i znajomi spedytorzy - pracujemy przy imporcie towarów- uważam, że tak NIE JEST i to, co ona pisze, to bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Skrót "KOS" - dot kg??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:32 A może tamta pani ma ciągotki do Janka Kosa?I dlatego tak się upiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Skrót "KOS" - dot kg??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:48 Może:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms jones Re: Skrót "KOS" - dot kg??? IP: *.range81-157.btcentralplus.com 12.03.05, 00:50 Znalazlam jeden przyklad z Niemiec, jeden z Wloch i jeden z Polski: www.polferries.pl/pl/center_main.php?lang=pl&left=rozklady5_sy&main=15rozklady_sy8#menu pod 'heavy cargo' jest informacja z ktorej wynika ze 'kos' to skrot od 'kilos'. Weird... :) Odpowiedz Link Zgłoś