Dodaj do ulubionych

Skrót "KOS" - dot kg???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:26
Witam,
pomóżcie - na jednej z faktur kontrahent podał przy wadze zamiast kg
skrót "KOS" - i nadal twierdzi, że tak właśnie prawidłowo podaje się wagę....
Nie wiem, może ja się nie znam??
Obserwuj wątek
    • Gość: azm2 Re: Skrót "KOS" - dot kg??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.05, 17:07
      z którego kraju ten kontrahent?
      • Gość: steph Re: Skrót "KOS" - dot kg??? IP: *.bulldogdsl.com 10.03.05, 18:16
        a moze to ma byc kgs (KGS)
        • Gość: Anka Re: Skrót "KOS" - dot kg??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 08:17
          Z Włoch..
          Jedna wg mnie "mądra inaczej" Pani upiera się przy "KOS" - na dodatek napisała
          dość wrednego maila, w stylu, że " może wy w tej Polsce to nie wiecie, ale tak
          jest" - a ja i znajomi spedytorzy - pracujemy przy imporcie towarów- uważam, że
          tak NIE JEST i to, co ona pisze, to bzdura.
          • Gość: Ola Re: Skrót "KOS" - dot kg??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:32
            A może tamta pani ma ciągotki do Janka Kosa?I dlatego tak się upiera.
            • Gość: Anka Re: Skrót "KOS" - dot kg??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:48
              Może:))
    • Gość: ms jones Re: Skrót "KOS" - dot kg??? IP: *.range81-157.btcentralplus.com 12.03.05, 00:50
      Znalazlam jeden przyklad z Niemiec, jeden z Wloch i jeden z Polski:

www.polferries.pl/pl/center_main.php?lang=pl&left=rozklady5_sy&main=15rozklady_sy8#menu

pod 'heavy cargo' jest informacja z ktorej wynika ze 'kos' to skrot od 'kilos'.
      Weird... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka