Dodaj do ulubionych

SZKOŁA JĘZYKOWA W WARSZAWIE

24.09.05, 17:22
myślę że jestem jedną z wielu osób które z poczatkiem roku szkolnego stoja
przed wyborem szkoły językowej...szukam dobrej szkoły językowej z jezykiem
angielskim. Wiem ze tak naprawdę wszystko zależy od lektora dlatego też
szukam naprawdę dobrego metodyka bardzo wymagającego! jesli ktoś z was uczy
się lub uczyl i moze mi polecić odpowiednia szkole wlasnie z taką kadrą to
prosze o maly post POMOCY !!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • adamari1 Re: SZKOŁA JĘZYKOWA W WARSZAWIE 30.09.05, 19:01
      Ja i moi znajomi uczymy sie w Osrodku Jezykow Obcych "Lektor" na Ochocie. Nie
      moge powiedziec zlego slowa na temat tej szkoly - lektor jest kompetentny a do
      tego z duzym poczuciem humoru, ceny w normie, sporo konwersacji ...
      Maja wiele osrodkow - moze i ty cos dla siebie wybierzesz?
    • piotrek531 Re: 02.09.13, 09:36
      ja polecam szkołę EQ. jest na Muranowie na ul. Smoczej i ma na prawdę fajnych lektorów. przynajmniej ci co mnie uczyli byli fajni :) co do ceny to na pewno się dogadasz.
    • bianca_j Re:szkoła językowa 21.09.13, 08:41
      na pewno nie speakup, ich system jest do d**y, a potem nie dadzą Ci spokoju przez kilka lat, to wyłudzacze pieniędzy, są prymitywni i męzczący, nawet wrogowi bym ich nie poleciał, oby splajtowali!! :)
    • wittek98 Re: szkola jezykowa w Warsawie 26.09.13, 21:05
      Ja uczyłem sie w gb english i moj angielski jest zdecydowanie lepszy. Teraz miałem przerwę wakacyjną, to wiadomo - bez powtarzania języka, on zanika - ale wiem, że jak powtórzę przez kilka dni to większość z powróci :)
      • justyna898 Re: szkola jezykowa w Warsawie 07.10.13, 21:49
        Hej, długo szukałam dobrej szkoły a właściwie dobrego nauczyciela angielskiego. Mogę z czystym sumieniem polecić szkołę sjolibra ( www.sjolibra.edu.pl/ )
        Super lektorzy, naprawdę potrafią nauczyć języka, wreszcie zaczęłam mówić po angielsku :))
    • edytor11 Re: 14.07.14, 16:42
      zajęcia z polotem i wyczuciem
      polecam www.thetime.pl
    • kicia123mili Re: szkoła 30.10.17, 15:27
      Polecam cambridge school of english. Dobrzy lektorzy, różnorodność kursów, wykwalifikowani metodycy i fajna atmosfera.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka