profesory Re: słowniki online 19.07.09, 20:25 strona zawiera slang [definicje] o zabarwieniu erotycznym, oczywiscie wszystko po angielsku. sex slang sex slang :) Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorek1313 Re: słowniki online 29.08.09, 11:26 właśnie powstaje nowy słownik ang-pol, pol-ang online! Startują beta testy. Można wziąć w nich udział i wygrać atrakcyjne nagrody. Rejestrujesz się na slownik.translatica.pl, otrzymujesz hasło dostępowe, testujesz, komentujesz, wygrywasz ! :D Przydatne i pożyteczne ;) Do wygrania: 2x Multimedialny słownik angielsko-polski, polsko-angielski PWN na pendrive i gadżety reklamowe Zapraszam do testowania! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilos1983-r Re: słowniki online 29.08.09, 12:30 Zobacz: www.tinyurl.pl?WZfyWyWK Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: słowniki online 07.09.09, 10:59 Talking Dictionary Of English Pronunciation howjsay.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ugugu1x Re: słowniki online 05.06.10, 12:09 Do tej pory nie spotkałem lepszego słownika niż ling.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zielonydiament Re: słowniki online 13.08.10, 09:30 Wiesz co, sprawdziłam sobie z ciekawości i faktycznie niezły, ale nie wszystkie hasła można w nim znaleźć. Fajnie znać takie strony, ale chyba postawiłabym na zwykły słownik jakiegoś dobrego wydawnictwa w wersji papierowej lub multimedialnej. Odpowiedz Link Zgłoś
greczyn0 bab.la, thefreedictionary, urbandictionary 29.12.10, 13:49 Mój zestaw podstawowy to thefreedictionary, cambridge online i urbandictionary (dla zwrotów z "żywego" języka) Do tego doszło w ostatnim czasie bab.la. Niestety z nim mam dziwny problem, bo jak jestem na ich stronie, to okno wyszukiwania w przeglądarce zwraca wyniki właśnie z ich strony (nawet mimo tego, że ikona wskazuje na wyszukiwanie w google). Koleżanka polecała mi też diki.pl, ale jeszcze nie testowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.ch Re: słowniki online 02.02.12, 14:55 Polecam przygotowaną przeze mnie listę tych naprawdę wartościowych słowników: engleash.net/slowniki-internetowe Odpowiedz Link Zgłoś
crystalcity Re: słowniki online 07.02.12, 15:30 Jeśli chodzi o wymowę, bardzo dobry jest słownik howjsay.com Jest to tzw. 'słownik gadający'. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby nie znał jakiegoś słowa, a sprawdzam czasami naprawdę dziiiwne rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_pencil_bemowo Re: słowniki online 02.09.12, 12:25 Dla Polaków gorąco polecam: www.diki.pl - tłumaczenia - definicje - obrazki (rzadko i raczej proste) - kolokacje - można posłuchać wymowy słowa ------------------------------------------------ Szkoła Językowa Blue Pencil Odpowiedz Link Zgłoś
marta7339 Re: słowniki online 24.09.12, 17:45 Czy może ktoś polecić najlepszy polsko angielski słownik na Androida? Ja znalazłam taki: slowniki.org/products/wordmax3/android/ Odpowiedz Link Zgłoś
jennyhannb Re: słowniki online 19.07.17, 11:16 thanks for sharing, it is useful coolmath-games.io/ Odpowiedz Link Zgłoś
acarpa Re: słowniki online (Definition.net) 18.03.18, 10:29 Definitions by category, www.definition.net collaborative dictionary. Odpowiedz Link Zgłoś