Gość: rumik IP: Hilton* / 172.25.8.* 04.12.02, 18:30 Czy ktos z Was korzystal z tego "wynalazku" jakim jest system Sita. Co o tym sadzicie drodzy internauci ??? Dziekuje za kazda opinie !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GK Re: Sita ???? IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 06.12.02, 05:21 Znałam ludzi, którzy testowali na sobie Sitę - nie było efektów :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Sita ???? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 08:51 Znam 3 ludzi w różnym wieku itp. Jeden powiedział mi cyt. 'jak chcesz, to weź sobie tego shita' ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chickenShorts Re: Sita ???? IP: *.abo.wanadoo.fr 06.12.02, 09:07 To byla odpowiedz na moje pytanie? Sita = hashish? Dlaczego rumik wspominal o 'systemie' Sita? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wigman Re: Sita ???? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 18:51 It's some sort of language learning system where you get headphones and listen to tapes and English sinks in or something. Apparently it's v. good for falling asleep to. Don't know anyone who speaks very highly of it - like most 'wonder methods'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chickenShorts Re: Sita ???? IP: *.abo.wanadoo.fr 08.12.02, 19:21 That's better... Thank you, Wigman. Odpowiedz Link Zgłoś