skaza10 11.01.04, 11:07 czy ktoś już go sprawdził? wiem że czyta divix ale nnie wiem co z napisami do filmów z sieci? cena w sklepie b.przystępna proszę o odpowiedź. m.b Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: armi Re: DVD PHILIPS 737 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 12:40 DVD niczego sobie :-) nie mam porownania, bo innych nie uzywalem i nie widzialem ale to dvd jest fajne. dziala bez zarzutu. co do divx to filmy odtwarza bardzo ladnie. lepiej niz na kompie, bo z wiekszej odleglosci nie widzi sie wad DIVXow. Trzeba uwazac tylko na stare filmy, gdyz ja mam pare takich co maja 2 latka i one nie dzialaja tak jak powinny. Co do napisow... napisy wygladaja jak na razie badziewnie. 1. Jesli jest za dlugi text w jednej linijce to dvd go dzieli na 3 krotkie linijki. 2. Napisy sa za male i sa koloru zoltego! 3. Jak na razie odtwarza tylko dwa formaty napisow - srt i smi. smi nie sprawdzalem, ale srt dziala. trzeba sobie sciagnac programik do konwertowania napisow. pogooglowac trzeba. 4. Nie ma polskich znakow (ą ę ż ź ć ś ń ł) ó jest :D 5. Na szczescie ma byc w tym miesiacu latka co ma podobno dodac rodzime znaki. 6. Do krzakow zamiast polskich znakow da sie przyzwyczaic. Do kolorow i czcionki juz trudniej :P To sum up... dvd extra jak na swoja cene. jesli chcesz lepsze z divx-ami to trzeba zainwestowac 3x wiecej (KISS) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
skaza10 Re: DVD PHILIPS 737 ? 12.01.04, 09:16 dzięki.kiss ok ale za ile i jaki model.czy trzeba sciagać oprogramowanie do divix-napisów czy jest w w wyposaz. z twojej odpowiedzi rozumien że do 737 wszysto sciągałeś z sieci i sam instal.m.b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armi Re: DVD PHILIPS 737 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 22:37 w sumie to niewiele musialem sciagac.... jedynie konwerter do napisow. divxa z napisami przeciez nie dadza Ci z dvd :F do kiss trzeba wszystko chyba doinstalowywac. jest od groma dodatkowych plikow. ppolecam strone www.divx.pl gzdie duzo jest na temat KISS. nic nie zmienialem w oprogramowaniu dvd 737. jak bedzie Patch to bede musial, bo bedzie na pewno przydatne :P Odpowiedz Link Zgłoś