Dodaj do ulubionych

którą mp3 wybrać??

IP: *.waw.cdp.pl 06.09.07, 14:29
Witam, mam pytanie -ostatnio nacięłam się na mp3 Grundiga, MPaxx, i amierzam
kupić inną mp3 - którą polecacie? Oczywiście w cenie max 200zł, najlepiej z
radiem:-))
Czy Creative Zen Nano Plus 1GB jest warta uwagi?
Obserwuj wątek
    • Gość: zdenek smatana Re: którą mp3 wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 15:04
      jeali chodzi ci o odtwarzacz 1GB to może ten PHILIPS -podobne parametry do tego
      zen Creative'a -jakosć wykonania na pewno lepsza
      www.euro.com.pl/odtwarzacze-mp3-mp4/philips-sa1355.bhtml
      • bwv1004 Re: którą mp3 wybrać?? 06.09.07, 21:04
        Zobacz sobie Trekstor vibez :-)
        • Gość: Colak Re: którą mp3 wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 10:49
          a nie lepiej kupic LG FM33 2GB? moze jest ze 100zl drozszy ale bardzo dobry
          sprzet ja juz mam go od dawna i uwazam ze nie da sie kupic nic rownie dobrego
          no chyba ze FM37 co dostal Eise w tyn roku ale on kosztuje z 600zl
          • Gość: zenobia Re: którą mp3 wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 12:30
            taaa..ale dziewczyna pytała sie o sprzet poniżej 200zł a ty proponujesz jej ze
            blisko 400zł.(albo nie umiesz czytać albo pracujesz dla LG :-) hihi
            • Gość: tomek Re: którą mp3 wybrać?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 23:12
              iRivery z serii T lub jakieś iAudio.
            • Gość: Colak Re: którą mp3 wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 11:11
              Dlatego napisalem ze jest drozszy, chyba sam nie umiesz czytac:)
      • Gość: Mona Re: którą mp3 wybrać?? IP: *.waw.cdp.pl 11.09.07, 15:51
        faktycznie ładnie się ten sprzęt prezentuje, a paramnetry podobne do Creative.
        Jednak sprzedawca w Euro strasznie polecał Creative i w końcu sama nie wiem,
        który tak naprawdę lepszy...
        • Gość: zdenek smatana Re: którą mp3 wybrać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 19:21
          pewnie mu za to płaca :-) creative nie jest zły ale tak sie skałada ,ze
          widziałem oba odtwarzacze w akcji i philips miał na pewno lepsze wykonanie
          (creative to bardziej masówka ale nie dyskredytuje tej firmy całkowicie ,
          wyrazam tylko swoją opinię :-)ostanio też widziałem fajny i dosc tani jak na
          sonego model -Sony NWD-B103F wyglada i moze służyć jako pendrive. (rzuć na niego
          też okiem , )wersja 1 gb z radiem i funkcja nagrywania radia a takze głosu
          (około 200zł jak dopłacisz kilkadziesiat zł to na allegro dostaniesz identyczny
          NWD-B105F ale 2 Gb ponizej 300 zł. Moze wato dorzucić troszke grosza i mieć
          bardziej pojemny odwarzacz :-)Moim zdaniem fajny odtwarzacz , pozdro i udanych
          zakupów, wersaj 2 gb, 1 gb wyglada identycznie
          www.sony.pl/view/ShowProduct.action?product=NWD-B105F&site=odw_pl_PL&pageType=Overview&imageType=Main&category=Network+Walkman
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka