Gość: lublineq IP: *.net.autocom.pl 07.10.07, 13:59 co o nim wiadomo? czy jest równie dobry jak jest estetyczny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: idg Re: Samsung HT-X250 IP: *.aster.pl 09.10.07, 17:24 forum.idg.pl/index.php?showtopic=109865 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanko Re: Samsung HT-X250 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 15:03 a do czego cchesz go uzywac? czy divixy i inne formaty tez bedziesz uzywal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennix Re: Samsung HT-X250 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 13:20 Podobnież ten model przejawiał trudności w odczytywaniu polskich napisów na divx-ach, choć już powstał w Samsungu patch zapobiegający takim podłym sztuczkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hal Re: Samsung HT-X250 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 14:34 ja mam LG wiec nie mam z tym problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennix Re: Samsung HT-X250 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 14:42 Twoim jedynym problemem jest to, że masz LG. Samsung dobra firma. Mógłbym się zgodzić, że pralki albo roboty kuchenne od LG są dobrej jakości, ale zaawansowana elektronika typu na przykład kino domowe to jednak domena Samsunga. Okazjonalne błędy w sofcie nie mają tu nic do rzeczy, zwłaszcza że są natychmiast naprawiane. Odpowiedz Link Zgłoś
cinekw Re: Samsung HT-X250 26.10.07, 11:49 Oj kazdy ma swoj typ akurat to nie jest sprzet audiofilski, ja tam mam LG LH T551TB i jestem z niego zadowolony. Lubie sluchac na nim sowich ulubionch kawalkow jazzowych i dobrze to brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spector Re: Samsung HT-X250 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 14:24 sprzęt za taką cenę generalnie nie jest przeznaczony dla audiofilów, zaloze się że Twoje LG brzmi identycznie jak samsung, a jesli jest roóznica, to poza zasięgiem ucha statystycznego czowieka. jeżeli zależy komuś na superanckiej jakości dzwieku to trzeba wywalić na to mnóstwo kasy, paręnascie tysi najmnarniej, a nie kupować zestawy przeznaczone na szeroki rynek domowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokir Re: Samsung HT-X250 IP: *.aster.pl 26.10.07, 00:59 nie wiem, jak z jego działaniem, ale design ma powalający! zdjęcia: www.x250.samsung.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocky Re: Samsung HT-X250 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 11:24 oj ten samsung to badziew i to straszny i nie pisz takich glupot ze samsung robi super dobre kina domowe! robi srednie kina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Samsung HT-X250 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 13:02 tak tylko w tym sprzecie tylne glosniki sa bez przewodow i tak trzeszcza przerywaja ze sluchac sie nie da szajs jedynm slowem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spector Re: Samsung HT-X250 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 14:22 głosniki na wifi już chyba tak mają że sygnal się rwie, nie tylko w tym modelu ale generalnie jako cecha ogólna dla wszystkich marek. czasem po prostu nie chcesz ciągnąć drutów przez cały pokój, więc decydujesz się na wifi no i z tym wiąże się ryzyko przepieć, wszystko zalezy od odpowiedniegoo ustawienia glosników tak naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spector Re: Samsung HT-X250 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 14:19 robi przyzwoite kina ze średniej półki, może bez rewelacji ale czego się spodziewasz za tę cenę. poza tym post powyżej nie mówił nic o jakości tylko o designie, który faktycznie jest superancki w samsungach. Odpowiedz Link Zgłoś
cinekw Re: Samsung HT-X250 29.10.07, 12:38 O design to teraz kazdy producenta ma elegancki, poza tym jednemu pasuje taki wyglad innemu taki. Mi pasowal Lg i go kupilem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś