Gość: inga IP: *.acn.pl 09.01.04, 17:39 kokiety,potrzebuję informacji o tym srodku,albo o jakimś innym tego typu.Na urodzie damy milczą na zdrowiu też.W Was moja ostatnia nadzieja.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Perł@ Re: potrzebuję informacji o MERIDII IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.04, 18:18 chodzi ci o lek na odchudzanie??jak tak to są dwa rodzaje : Medria 10 i Meridia 15 sa to strasznie silne leki dla osob z nadwagą orazc są strasznie drogie bo opakowanie (30 tabletek) kosztuja ponada 350zl nawet dochodzi do 500zl.Jak chcesz konkretniejsze informacje zadaj konkretne pytanie napewno odpowiem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: potrzebuję informacji o MERIDII IP: *.acn.pl 09.01.04, 18:22 oj, z nieba mi spadłaś.Widzisz,ja musze schudnąć jakieś 10kg.A sama już rady nie daję.Schudłam 12 i od tego czasu stop,a ideał to jeszcze daleko.Chciałabym wiedzieć jak to działa,jakie są skutki uboczne,jak się to stosuje??Czy ewentualnie są jakieś inne tego typu preparaty,które mogłyby mi pomóc.Prosze,pomóż mi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perł@ Re: potrzebuję informacji o MERIDII IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.04, 18:33 wiec tak: kazdego dnia rano powinnas wziasc mniej wiecej o tej samej godzinie 1 tabletke sprawi ona ze mniej bedziesz czula glód, poprostu zabija łaknienie musisz jednak przy niej pic bardzo duzo wody i zeby w przeciagu miesiaca schudnac 10kg to praktycznie nic nie jesc a to nie jest zdrowe i madre bo po odstawieniu ich zaczniesz przybierac na wadze, wiec jesli sie zdecydujesz poprostu ogranicz jedzenie, nie jedz nic tłustego tylko najwiecej warzyw i owoców bo to witaminki ;-), jedz normalnie tylko duzo mniej.I jeszcze jedno nie wiem czy wiesz ale ten lek jest tylko na receptę. Moze mozesz zalatwic bez niej??he he pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: potrzebuję informacji o MERIDII IP: *.acn.pl 09.01.04, 18:37 tak,wiem,że jest tylko na receptę,bo leków na lewo to ja wolę nie załatwiać..mi nie zależy tak bardzo na czasie,3-4 miesiące bez różnicy.Po prostu jestem cały czas na kontrolowanym i nic-waga stoi.A jak ćwiczę na siłowni to zaczynam wyglądać jak klacz..Więc szukam jakieś pomocy..A istnieją jakieś środki podobne?? P.S.Tak w ogóle to z całego serca Ci dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perł@ Re: potrzebuję informacji o MERIDII IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.04, 18:42 Wiesz co tak jeszcze sobie pomyslałam ze moze idz do lekarza internisty i wypytaj go jeszcze o ewentualne skutkiuboczne bo na tym sie nie znam. A jak do tej pory schudłas te 12kg? moze skorzystam z twojej rady?Bo tez przydalo by sie troszke zrzucic. Co do innych srodkow to niesty takowych nie znam,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: potrzebuję informacji o MERIDII IP: *.acn.pl 09.01.04, 18:48 piłam tylko wodę,czarną kawe bez cykru i herbatę też bez cukru,nie jadłam później niż o 18.00,zero słodyczy,codziennie 40-50km na rowerku itp.itd.Nawyki mi pozostały,ale waga ani drgnie jak było 60 tak jest.A przy moim wzroście to troche dużo.Z rowerka musiałam zrezygnować,bo nogi mi się zrobiły jak u piłkarza..Dziękuję Ci najsłodsza Perełko.Twoja pomoc jest dla mnie BARDZO ważna.Dziękuję.Całus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perł@ Re: potrzebuję informacji o MERIDII IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.04, 18:51 Nie ma za co!!!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: potrzebuję informacji o MERIDII IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 18:47 Zaczęłam brać Meridię dzisiaj, najpierw miałam miesiąc przygotowania przez dietę, opakowanie po 10mg (30 sztuk) kosztuje u nas (Tarnów) 270 zł. Zaczęłam kurację przy Centrum Otyłości, adresy lekarzy - konsultantów można znaleźć na stronie www.odchudzanie.org.pl/odchudzanie/default1.asp Odpowiedz Link Zgłoś