Dodaj do ulubionych

potrzebuję informacji o MERIDII

IP: *.acn.pl 09.01.04, 17:39
kokiety,potrzebuję informacji o tym srodku,albo o jakimś innym tego typu.Na
urodzie damy milczą na zdrowiu też.W Was moja ostatnia nadzieja..
Obserwuj wątek
    • Gość: Perł@ Re: potrzebuję informacji o MERIDII IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.04, 18:18
      chodzi ci o lek na odchudzanie??jak tak to są dwa rodzaje : Medria 10 i Meridia
      15 sa to strasznie silne leki dla osob z nadwagą orazc są strasznie drogie bo
      opakowanie (30 tabletek) kosztuja ponada 350zl nawet dochodzi do 500zl.Jak
      chcesz konkretniejsze informacje zadaj konkretne pytanie napewno odpowiem.
      pozdrawiam
      • Gość: inga Re: potrzebuję informacji o MERIDII IP: *.acn.pl 09.01.04, 18:22
        oj, z nieba mi spadłaś.Widzisz,ja musze schudnąć jakieś 10kg.A sama już rady
        nie daję.Schudłam 12 i od tego czasu stop,a ideał to jeszcze daleko.Chciałabym
        wiedzieć jak to działa,jakie są skutki uboczne,jak się to stosuje??Czy
        ewentualnie są jakieś inne tego typu preparaty,które mogłyby mi
        pomóc.Prosze,pomóż mi..
        • Gość: Perł@ Re: potrzebuję informacji o MERIDII IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.04, 18:33
          wiec tak: kazdego dnia rano powinnas wziasc mniej wiecej o tej samej godzinie 1
          tabletke sprawi ona ze mniej bedziesz czula glód, poprostu zabija łaknienie
          musisz jednak przy niej pic bardzo duzo wody i zeby w przeciagu miesiaca
          schudnac 10kg to praktycznie nic nie jesc a to nie jest zdrowe i madre bo po
          odstawieniu ich zaczniesz przybierac na wadze, wiec jesli sie zdecydujesz
          poprostu ogranicz jedzenie, nie jedz nic tłustego tylko najwiecej warzyw i
          owoców bo to witaminki ;-), jedz normalnie tylko duzo mniej.I jeszcze jedno nie
          wiem czy wiesz ale ten lek jest tylko na receptę.
          Moze mozesz zalatwic bez niej??he he
          pozdrawiam
          • Gość: inga Re: potrzebuję informacji o MERIDII IP: *.acn.pl 09.01.04, 18:37
            tak,wiem,że jest tylko na receptę,bo leków na lewo to ja wolę nie załatwiać..mi
            nie zależy tak bardzo na czasie,3-4 miesiące bez różnicy.Po prostu jestem cały
            czas na kontrolowanym i nic-waga stoi.A jak ćwiczę na siłowni to zaczynam
            wyglądać jak klacz..Więc szukam jakieś pomocy..A istnieją jakieś środki
            podobne??
            P.S.Tak w ogóle to z całego serca Ci dziękuję.
            • Gość: Perł@ Re: potrzebuję informacji o MERIDII IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.04, 18:42
              Wiesz co tak jeszcze sobie pomyslałam ze moze idz do lekarza internisty i
              wypytaj go jeszcze o ewentualne skutkiuboczne bo na tym sie nie znam.
              A jak do tej pory schudłas te 12kg?
              moze skorzystam z twojej rady?Bo tez przydalo by sie troszke zrzucic.
              Co do innych srodkow to niesty takowych nie znam,.
              • Gość: inga Re: potrzebuję informacji o MERIDII IP: *.acn.pl 09.01.04, 18:48
                piłam tylko wodę,czarną kawe bez cykru i herbatę też bez cukru,nie jadłam
                później niż o 18.00,zero słodyczy,codziennie 40-50km na rowerku itp.itd.Nawyki
                mi pozostały,ale waga ani drgnie jak było 60 tak jest.A przy moim wzroście to
                troche dużo.Z rowerka musiałam zrezygnować,bo nogi mi się zrobiły jak u
                piłkarza..Dziękuję Ci najsłodsza Perełko.Twoja pomoc jest dla mnie BARDZO
                ważna.Dziękuję.Całus
                • Gość: Perł@ Re: potrzebuję informacji o MERIDII IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.04, 18:51
                  Nie ma za co!!!:-))
    • Gość: Ja Re: potrzebuję informacji o MERIDII IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 18:47
      Zaczęłam brać Meridię dzisiaj, najpierw miałam miesiąc przygotowania przez
      dietę, opakowanie po 10mg (30 sztuk) kosztuje u nas (Tarnów) 270 zł. Zaczęłam
      kurację przy Centrum Otyłości, adresy lekarzy - konsultantów można znaleźć na
      stronie
      www.odchudzanie.org.pl/odchudzanie/default1.asp
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka