Gość: banny Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.bella-piaski.net.pl 16.08.04, 18:26 no a ja jestem 5 tyg po slubie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.chello.pl 17.08.04, 00:48 Juz prawie siedem miesiecy jestesmy najszczesliwsi na swiecie... :) kocham Cie Jasiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszczakk Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 01:03 a z moja mala Myszka zaiskrzylo od razu po kilku latach niewidzenia i tak iskrzy codziennie i jestem najszczesliwszym facetem pod sloncem. kocham Cie Asiulko. Twoj juz na zawsze Jasiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huiuuiuihhaaaaa Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.kuzniki.net 17.08.04, 01:49 ... ktos mnie wolal??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:06 ja jestem bardzo szczęsliwa z moim słoneczkiem,Adrianku buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.net / 80.50.17.* 17.08.04, 14:21 Ja kocham,to on pokazal mi ze moze byc inaczej,ze ktos moze cie szanowac,kochac,przytulic,wysluchac,a rownoczesnie isc na pifko czy sie pobawic:)On ten jedyny czyli Tomek,kocham Cie skarbie choc czasem jest pod gorke,ale damy rade:** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gin_gin Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 15:27 JESTEM DZISIAJ NAJSZCZĘŚLIWSZĄ DZIEWCZYNĄ NA ŚWIECIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jl Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:07 ja mam faceta i strasznie go kocham i on mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_sama Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 17.08.04, 20:08 nie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 21.08.04, 18:16 ja jestem cholernie szczesliwy ze swoja Myszka :D osmiele sie napisac ze jestem najszczesliwszym facetem na swiecie , moja Pani jest dla mnie wszystkim kocham Ja z calego serca!! jest moim spelnionym marzeniem i o takiej milosci marzylem , teraz moje sny sie ziscily i jestem happy jak nikt na swiecie!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karus Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 21.08.04, 18:37 ja takze jestem szczesliwie zakochana. patrys i love u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoNa Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 80.51.224.* 23.08.04, 00:13 Dopisuje sie ;) jestem z moim misiem juz ponad rok i poki co jest zajebiscie :D kocham Cie Darus :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.serwer.net / *.serwer.net 23.08.04, 13:54 ja tez jestem szczesliwa!!!!!!!!! jestem z Pawłem od 1,5 roku,a na 18 wrzesnia ustalilismy date slubu...wlasnie wprowadzilismy sie do nowego mieszkania i kochamy sie jak szaleni. po prostu zyc nie umierac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.gdynia.mm.pl 23.08.04, 19:14 Ja sie wpisywałam tutaj w lutym naprawde szczesliwie zakochana, jest koniec sierpnia i nadal bardzo szczesliwie zakochana ale juz innym co za historia..hmm nie pomysłabym a jednak trafiłam na ten watek i tak sobie mysle jaki dziwny jest ten swiat ludzie i ich losy:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pieszczoszka13 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 23.08.04, 19:21 Stefan slonce ty moje kochane kocham cie tak bardzo ze bardziej sie juz nie da... jestes dla mnie wszystkim... szczescie sie do mnie usmiechnelo.... i zeslalo ciebie..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 30.08.04, 23:02 kocham mojego Michałka najabrzdiej na świecie!!! jesteśmy ze sobą od 17m-cy i bedziemy ze soba zawsze, dzięki niemu jestem bardzo szcęsliwa i czuje sie bezpieczna i kochana. Miłość to coś najpiękniejszego co może nas spotkać :) KOcham Cie skarbie :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:04 Jetsem najszczęśliwszą mężatką z rocznym stażem i wiem, że nasze szczęście będzie trwało wiecznie. A problemy zawsze można przezwyciężyć:) czego i wam wszystkim zyczę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 21:50 KOCHAM DARKA JUŻ PONAD 4 LATA, OD PIERWSZEGO DNIA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 23:09 Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głebi serca. Dla mojego kochanego Bartka:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLINKA :) Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 13:14 ja tez jestem zakochana baaaardzo szczesliwie i pierwszy raz w zyciu tak mocno i prawdziwie :) kocham Cie, Mikusiu :) jestes moim sloncem, szczesciem i radoscia....juz od 7 miesiecy....mam nadzieje, ze tak bedzie wiecznie i do konca zycia..... kocham Twoje oczka, usteczka, raczki i jezyczek....kocham szystko, co jest zwiazane z Toba .... i chociaz od 2 miesiecy widujemy sie rzadziej przez Twoje obowiazki kocham Cie jeszcze mocniej.... do zobaczenia dzis wieczorem... PS.wszystkim zycze takiej milosci jak moja, takiego cudownego chlopaka, chociaz wiem, ze drugiego takiego nie ma na ziemi ani w niebie ani nigdzie. Pzdr, Karolinka Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 07.09.04, 13:33 Ja też jestem zakochana. Od roku i 8 miesięcy :) Kocham Cię Michaś - na zawsze. pozdrawiam wszystkich zakochanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100krotka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:57 kocham i jestem kochana to najwieksze szczescie jakie moze nas w zyciu spotkac!!! jestesmy razem juz prawie 3 lata i ciagle sie zaskakujemy...a nasz zwiazek jest coraz glebszy,mamy w sobie prawdziwych przyjaciol i zawsze mozemy na siebie liczyc ,czy jest dobrze czy zle ( juz to wiele razy sprawdzilizmy) jestesmy jak kumple, partnerzy ..zakochani w sobie bez pamieci;)) szkoda tylko ze widujemy sie w weekendy i studiujemy w innych miastach...no ale wakacje sie zaczynaja wiec bedziemy sie widziec codziennie- no ale zawsze pozostaje ten niedosyt ,ze nie jestesmy z soba 24h na dobe.....KOFFAM CIE KOFFANIE MOJE ;)) kazdemu zycze kogos takiego...z kim moze dzielic radosci i troski -DZIEKUJE ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 194.42.117.* 24.09.04, 14:40 dla mojej Myszuni , kocham Cie malutka moja dziewczynko, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elizka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 14:47 mysku a ja i tak kocham cie bardziej....choc masz dluzszego:PPPP:*$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.04, 14:52 promyczku mój! a ja byłem pierwszy:) :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RobotJox Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.novartis.com 24.09.04, 17:22 ja jestem wspanoale zakochany w moim Moniasku**** jes kochana deliktna i fantastyczna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asienka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.penkom.pl 24.09.04, 20:38 też jestem szczęśliwie zakochana i życzę wszystkim takiego szczęścia jakie ja mam :) całuski dla Karolusia :*!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksieżniczka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.netpark.pl / 83.16.127.* 25.09.04, 16:23 kocham Cie mój ksiąze :) ksiezniczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:32 No rzeczywiscie w koncu cos normalnego i do tego prawdziwego a nie jakies urojone i wyssane z palca problemy! Ja tez jestem szczesliwie zakochana juz od 2,5 roku i mam nadzieje ze bedzie to trwac juz zawsze! Kocham cie Bogumilku i zawsze bede cie kochala bo wiem ze ty estes dla mnie najwazniejszy! Twoja <>< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 19:23 Jestem ze swoim chłopakiem od prawie dwóch lat nie wyobrażam sobie życia bez Roberta jesteś dla mnie wszytkim takim światłem w moim życiu.KOCHAM CIĘ Odpowiedz Link Zgłoś