Dodaj do ulubionych

WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O WPIS

• Gość: banny Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.bella-piaski.net.pl 16.08.04, 18:26
      no a ja jestem 5 tyg po slubie:-))
    • Gość: Asik Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.chello.pl 17.08.04, 00:48
      Juz prawie siedem miesiecy jestesmy najszczesliwsi na swiecie... :) kocham Cie
      Jasiu...
    • Gość: paszczakk Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 01:03
      a z moja mala Myszka zaiskrzylo od razu po kilku latach niewidzenia i tak
      iskrzy codziennie i jestem najszczesliwszym facetem pod sloncem.
      kocham Cie Asiulko. Twoj juz na zawsze Jasiek
      • Gość: huiuuiuihhaaaaa Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.kuzniki.net 17.08.04, 01:49
        ... ktos mnie wolal???
    • Gość: lisa Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:06
      ja jestem bardzo szczęsliwa z moim słoneczkiem,Adrianku buziaczki
    • Gość: goska Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.net / 80.50.17.* 17.08.04, 14:21
      Ja kocham,to on pokazal mi ze moze byc inaczej,ze ktos moze cie
      szanowac,kochac,przytulic,wysluchac,a rownoczesnie isc na pifko czy sie
      pobawic:)On ten jedyny czyli Tomek,kocham Cie skarbie choc czasem jest pod
      gorke,ale damy rade:**
    • Gość: gin_gin Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 15:27
      JESTEM DZISIAJ NAJSZCZĘŚLIWSZĄ DZIEWCZYNĄ NA ŚWIECIE!!!!!
    • Gość: jl Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:07
      ja mam faceta i strasznie go kocham i on mnie:)
    • jestem_sama Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 17.08.04, 20:08
      nie dotyczy
      • Gość: kot Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 21.08.04, 18:16
        ja jestem cholernie szczesliwy ze swoja Myszka :D osmiele sie napisac ze jestem
        najszczesliwszym facetem na swiecie , moja Pani jest dla mnie wszystkim kocham
        Ja z calego serca!! jest moim spelnionym marzeniem i o takiej milosci
        marzylem , teraz moje sny sie ziscily i jestem happy jak nikt na swiecie!! :D
    • Gość: karus Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 21.08.04, 18:37
      ja takze jestem szczesliwie zakochana. patrys i love u
    • Gość: MoNa Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 80.51.224.* 23.08.04, 00:13
      Dopisuje sie ;) jestem z moim misiem juz ponad rok i poki co jest zajebiscie :D
      kocham Cie Darus :*
    • Gość: kaka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.serwer.net / *.serwer.net 23.08.04, 13:54
      ja tez jestem szczesliwa!!!!!!!!! jestem z Pawłem od 1,5 roku,a na 18 wrzesnia
      ustalilismy date slubu...wlasnie wprowadzilismy sie do nowego mieszkania i
      kochamy sie jak szaleni. po prostu zyc nie umierac :)
    • Gość: Alina Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.gdynia.mm.pl 23.08.04, 19:14
      Ja sie wpisywałam tutaj w lutym naprawde szczesliwie zakochana, jest koniec
      sierpnia i nadal bardzo szczesliwie zakochana ale juz innym co za historia..hmm
      nie pomysłabym a jednak trafiłam na ten watek i tak sobie mysle jaki dziwny
      jest ten swiat ludzie i ich losy:)pzdr
    • pieszczoszka13 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 23.08.04, 19:21
      Stefan slonce ty moje kochane kocham cie tak bardzo ze bardziej sie juz nie
      da... jestes dla mnie wszystkim... szczescie sie do mnie usmiechnelo.... i
      zeslalo ciebie..... :)
    • Gość: sandra Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 30.08.04, 23:02
      kocham mojego Michałka najabrzdiej na świecie!!! jesteśmy ze sobą od 17m-cy i
      bedziemy ze soba zawsze, dzięki niemu jestem bardzo szcęsliwa i czuje sie
      bezpieczna i kochana. Miłość to coś najpiękniejszego co może nas spotkać :)
      KOcham Cie skarbie :*
    • Gość: Bianka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:04
      Jetsem najszczęśliwszą mężatką z rocznym stażem i wiem, że nasze szczęście
      będzie trwało wiecznie. A problemy zawsze można przezwyciężyć:) czego i wam
      wszystkim zyczę!!
    • Gość: anik Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 21:50
      KOCHAM DARKA JUŻ PONAD 4 LATA, OD PIERWSZEGO DNIA...
    • Gość: Ana Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 23:09
      Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek
      idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głebi
      serca.

Dla mojego kochanego Bartka:*
    • Gość: KAROLINKA :) Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 13:14
      ja tez jestem zakochana baaaardzo szczesliwie i pierwszy raz w zyciu tak mocno
      i prawdziwie :) kocham Cie, Mikusiu :) jestes moim sloncem, szczesciem i
      radoscia....juz od 7 miesiecy....mam nadzieje, ze tak bedzie wiecznie i do
      konca zycia..... kocham Twoje oczka, usteczka, raczki i jezyczek....kocham
      szystko, co jest zwiazane z Toba .... i chociaz od 2 miesiecy widujemy sie
      rzadziej przez Twoje obowiazki kocham Cie jeszcze mocniej.... do zobaczenia
      dzis wieczorem...
      PS.wszystkim zycze takiej milosci jak moja, takiego cudownego chlopaka,
      chociaz wiem, ze drugiego takiego nie ma na ziemi ani w niebie ani nigdzie.

Pzdr, Karolinka
    • a.kopiko1 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 07.09.04, 13:33
      Ja też jestem zakochana. Od roku i 8 miesięcy :) Kocham Cię Michaś - na zawsze.
      pozdrawiam wszystkich zakochanych :)
      • Gość: 100krotka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:57
        kocham i jestem kochana to najwieksze szczescie jakie moze nas w zyciu
        spotkac!!! jestesmy razem juz prawie 3 lata i ciagle sie zaskakujemy...a nasz
        zwiazek jest coraz glebszy,mamy w sobie prawdziwych przyjaciol i zawsze mozemy
        na siebie liczyc ,czy jest dobrze czy zle ( juz to wiele razy sprawdzilizmy)
        jestesmy jak kumple, partnerzy ..zakochani w sobie bez pamieci;)) szkoda tylko
        ze widujemy sie w weekendy i studiujemy w innych miastach...no ale wakacje sie
        zaczynaja wiec bedziemy sie widziec codziennie- no ale zawsze pozostaje ten
        niedosyt ,ze nie jestesmy z soba 24h na dobe.....KOFFAM CIE KOFFANIE MOJE ;))
        kazdemu zycze kogos takiego...z kim moze dzielic radosci i troski -DZIEKUJE ;*
    • Gość: ja Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 194.42.117.* 24.09.04, 14:40
      dla mojej Myszuni , kocham Cie malutka moja dziewczynko,
      • Gość: elizka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 14:47
        mysku a ja i tak kocham cie bardziej....choc masz dluzszego:PPPP:*$
        • Gość: marcin Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.04, 14:52
          promyczku mój! a ja byłem pierwszy:) :*
    • Gość: RobotJox Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.novartis.com 24.09.04, 17:22
      ja jestem wspanoale zakochany w moim Moniasku**** jes kochana deliktna i
      fantastyczna..
    • Gość: asienka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.penkom.pl 24.09.04, 20:38
      też jestem szczęśliwie zakochana i życzę wszystkim takiego szczęścia jakie ja
      mam :) całuski dla Karolusia :*!!!
    • Gość: ksieżniczka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.netpark.pl / 83.16.127.* 25.09.04, 16:23
      kocham Cie mój ksiąze :) ksiezniczka
    • Gość: Marta Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:32
      No rzeczywiscie w koncu cos normalnego i do tego prawdziwego a nie jakies
      urojone i wyssane z palca problemy!

Ja tez jestem szczesliwie zakochana juz od 2,5 roku i mam nadzieje ze bedzie to
      trwac juz zawsze!

Kocham cie Bogumilku i zawsze bede cie kochala bo wiem ze ty estes dla mnie
      najwazniejszy!
      Twoja <><
    • Gość: Merry Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 19:23
      Jestem ze swoim chłopakiem od prawie dwóch lat nie wyobrażam sobie życia bez
      Roberta jesteś dla mnie wszytkim takim światłem w moim życiu.KOCHAM CIĘ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka