Dodaj do ulubionych

WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O WPIS

• Gość: ewelina Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 10.12.04, 22:01
      jestem zakochana i wiesz to dobry pomysł, aby wykrzyczec to na cały swiat. nie
      ma sensu sie z tym kryc po katach, jestes szczesliwy, to podziel sie tym
      szczesciem z innymi. ja jestem szczesliwa, a wszystko dzieki mojemu
      MISIACZKOWI. poznałam go 3 miesiace temy na wakacjach nad morzem, myslałam, ze
      to przelotna znajomosc, a okazało sie, ze to była miłosc od pierwszego
      wejrzenia, ktora trwa do tej pory i rozwija sie!!!
      nie bójcie się miłości, ani tego, że was akurat nie spotka, ona znajdzie
      kazdego, wczesniej, czy później!
    • Gość: wYOlcia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.net.pl 11.12.04, 12:15
      Kocham Cię nieprzytomnie, jak zapalniczka płomień, jak sucha studnia wodę=)
      Na zawsze w moim sercu tylko Ty kochanie lalalal=)

(=W!ara Czyn! Cuda Mus!sz W!erzyć, Że S!ę Uda=)
    • Gość: pchelkab1 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.chello.pl 11.12.04, 14:24
      I ja jestem również szczęśliwie zakochana miłość jest najpoteżnieszją siła
      wobec wszystkiemu KOCHAM CIE KAMILKU MOCNIUTKO WSZYSTKIE OPTYMISTKI ŁĄCZCIE
      SIĘ!!!
    • Gość: izabela Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 80.48.147.* 11.12.04, 20:46
      Może to się wydać dziwne,ale jestem szczęśliwie zakochana od prawie 9
      lat.Pielęgnuję tę miłość z wielką starannością i jest to odwzajemnione i
      docenione.Kocham i jestem kochana.Wszystkim życzę tak szczęśliwego związku.
    • Gość: Agusia K Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 11.12.04, 21:48
      Kocham mojegon Mężczyznę tak jak płomień świecy, który pod wpływem powiewu
      wiatru wzmaga się, jak ogień, który ogrzewa ciało. kocham go za to, ze jestem
      jego Nikolettą.
    • Gość: MARZEŃCIA Re: BAJECZNIE JEST W MOIM ZYCKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:28
      Oj ja jestem okropnie szczęśliwiutka! Mam wszystko co zapragnę, a najbardziej
      się cieszę, że mam przy sobie UKOCHANĄ OSÓBKĘ. Nigdy mi się nie znudzi! Jest dla
      mnie wszystkim! Nie no jestem poprostu ZAJEBIŚCIE SZCZĘŚLIWA! / Tego samego
      życze innym ludźkom! :)
      • Gość: Zapaleczka Re: BAJECZNIE JEST W MOIM ZYCiu IP: 80.51.180.* 12.12.04, 10:47
        ja się ponownie wpisuję ;-)))) od ostatniego wpisu na początku tego wątku wiele
        się zmieniło, tak dobrze czasami nie było no ale teraz będziemy mieć
        dzidziusia ;-))) narodzi się w lecie ;-)
        • Gość: ivo Re: BAJECZNIE JEST W MOIM ZYCiu IP: 217.153.221.* 28.12.04, 23:33
          gratuluje!:o)) i zycze duzo szczescia i wielkiego usmiechu na twarzy przez cale
          zycie:o) i radosci w sercu:o) i slicznego kochanego slodkiego bobaska:o)
    • Gość: ewcia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.244.135.2.mielec135.ptc.pl 12.12.04, 20:39
      Jestem szczesliwie zakochana i chce zeby tak bylo wiecznie!!! Chce sie z Toba
      zestarzec Kochanie!!Ewa.
    • cate83 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 12.12.04, 20:50
      Jestem szczęśliwie zakochana od ponad dwóch lat i nie wyobrażam sobie juz chyba
      życia bez mojego mężczyzny :) pomimo wszelakiego rodzaju ciężkich przejść z
      moimi rodzicami(niezgodność ideologiczna) wszystko udało się jakoś poukładać.
      Chcemy wreszcie zamieszkać razem- proszę, trzymajcie za zas kciuki!!!Wszystkim,
      którzy są lub będą kiedyś w podobnej sytuacji życzę dużo wytrwałości- naprawdę
      swarto walczyć o swoje...
    • Gość: Ostra8 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 10:04
      Bardzo kocham mojego misiaczka Jacka. Jesteśmy ze sobą już ponad 3 lata i 7
      miesięcy i z każdym dniem kocham Go coraz bardziej. Czuję się przy Nim bardzo
      bezpiecznie i jestem z Nim bardzo szczęśliwa.
      • Gość: cedex Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:21
        od dziesięciu lat i 2 miesięcy - ciągle i nieustająco szczęśliwie zakochana z
        wzajemnością....
    • Gość: Toni Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 62.180.90.* 13.12.04, 12:41
      Nareszcie...,
      nie szukalem Nikogo w Zyciu, bo wiedzialem ze Przypadek Nas sprowadzi, poznalem
      Ja na Lotnisku jak ta jedyna i prawdziwa Muszle z Milionöw na Plazy, wiedzialem
      od pierwszego Momentu ze TO ONA JEST, kocham Ja do Szalenstwa, Renia pracuje w
      tej Gazecie..., zycze Wszystkim ktörzy Tego szukaja Cos podobnego :-)))
      Pozdrawiam
      Toni
    • Gość: laura Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:11
      wpisuje się tutaj, ponieważ jestem juz w związku prawie 3 lata, bywalo jak
      bywalo ale nadal sie kochamy i ...
    • isault Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 13.12.04, 22:51
      takiej okazji nie można przepuścić, chociaż piszę to pewnie "sobie a muzom".
      Mimo wzlotów i Upadków jesteśmy ze soba już 2,5 roku. i jakos leci. :-)Jako
      szczęśliwie zakochana się kwalifikuję...
    • Gość: Gosica Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.12.04, 23:34
      Ja mam swojego kochniutkiego Łukaszka misiaczku kocham Cię ponad życie i wiem
      że ty mnie też !!!
    • Gość: Brzoskwinka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 15:35
      Kocham z wzajemnością mojego Koziołka od roku (bez 2 tygodni:))A tak naprawdę
      to od dwóch lat... Jesteś moim marzeniem!
    • Gość: Isia Dla Andrzejka IP: *.icpnet.pl 14.12.04, 21:30
      Kociaczku najdrozszy, razem z Toba w moim zyciu pojawilo sie Sloneczko :)
      Kocham Cię :* Isia
    • Gość: Ewelinka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 14:21
      Od 3 lat jestem bardzo szcześliwa, bo jestem naprawde kochana,a moj Misio jest
      cudowny i nie zamienilabym go na nikogo innego!A do tego oswiadczyl mi sie i
      niedlugo slub!
    • Gość: Maja Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 18.12.04, 17:11
      Kocham Cię, Michałku!
      13 miesięcy i 11 dni:)
    • bzyka_87 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 18.12.04, 20:25
      ja jestem szczęśliwie zakochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Zakochany po uszy: Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:15
      To ja tez wpisuje siebie i moja kochana Asie
      Jest najcudowniejsza kobieta pod sloncem i bardzo ise kochamy. Nic innego sie
      nie liczy!
      Pozdrawiam!
    • osiolek113 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 21.12.04, 08:40
      Jaki optymistyczny wątek! A ja też jestem zakochany i szczęśliwy, więc dopisuję
      się do listy:)
    • karia_1 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 21.12.04, 12:07
      Teakze jestem szczesliwie zakochana juz 7 miesiecy!
    • Gość: patysia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 21.12.04, 16:10
      KOCHAM GO!!!!!!!!:)
    • Gość: margaret Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 17:31
      jeszcze ja od 13 lat niezmiennie mój facet jest superrrrr
    • Gość: słoneczko Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 18:26
      kocham mojego króla złotego!i czekam na niego
    • Gość: Aneta Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.zory.msk.pl 24.12.04, 16:29
      tak ja mam Darka przy sobie i nie zostawię go i mam nadzije ze on mnie tez nie:)
      KOCHAM CIĘ DAREK!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka