Gość: ewelina Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 10.12.04, 22:01 jestem zakochana i wiesz to dobry pomysł, aby wykrzyczec to na cały swiat. nie ma sensu sie z tym kryc po katach, jestes szczesliwy, to podziel sie tym szczesciem z innymi. ja jestem szczesliwa, a wszystko dzieki mojemu MISIACZKOWI. poznałam go 3 miesiace temy na wakacjach nad morzem, myslałam, ze to przelotna znajomosc, a okazało sie, ze to była miłosc od pierwszego wejrzenia, ktora trwa do tej pory i rozwija sie!!! nie bójcie się miłości, ani tego, że was akurat nie spotka, ona znajdzie kazdego, wczesniej, czy później! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wYOlcia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.net.pl 11.12.04, 12:15 Kocham Cię nieprzytomnie, jak zapalniczka płomień, jak sucha studnia wodę=) Na zawsze w moim sercu tylko Ty kochanie lalalal=) *** (=W!ara Czyn! Cuda Mus!sz W!erzyć, Że S!ę Uda=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchelkab1 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.chello.pl 11.12.04, 14:24 I ja jestem również szczęśliwie zakochana miłość jest najpoteżnieszją siła wobec wszystkiemu KOCHAM CIE KAMILKU MOCNIUTKO WSZYSTKIE OPTYMISTKI ŁĄCZCIE SIĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabela Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 80.48.147.* 11.12.04, 20:46 Może to się wydać dziwne,ale jestem szczęśliwie zakochana od prawie 9 lat.Pielęgnuję tę miłość z wielką starannością i jest to odwzajemnione i docenione.Kocham i jestem kochana.Wszystkim życzę tak szczęśliwego związku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia K Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 11.12.04, 21:48 Kocham mojegon Mężczyznę tak jak płomień świecy, który pod wpływem powiewu wiatru wzmaga się, jak ogień, który ogrzewa ciało. kocham go za to, ze jestem jego Nikolettą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARZEŃCIA Re: BAJECZNIE JEST W MOIM ZYCKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:28 Oj ja jestem okropnie szczęśliwiutka! Mam wszystko co zapragnę, a najbardziej się cieszę, że mam przy sobie UKOCHANĄ OSÓBKĘ. Nigdy mi się nie znudzi! Jest dla mnie wszystkim! Nie no jestem poprostu ZAJEBIŚCIE SZCZĘŚLIWA! / Tego samego życze innym ludźkom! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapaleczka Re: BAJECZNIE JEST W MOIM ZYCiu IP: 80.51.180.* 12.12.04, 10:47 ja się ponownie wpisuję ;-)))) od ostatniego wpisu na początku tego wątku wiele się zmieniło, tak dobrze czasami nie było no ale teraz będziemy mieć dzidziusia ;-))) narodzi się w lecie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivo Re: BAJECZNIE JEST W MOIM ZYCiu IP: 217.153.221.* 28.12.04, 23:33 gratuluje!:o)) i zycze duzo szczescia i wielkiego usmiechu na twarzy przez cale zycie:o) i radosci w sercu:o) i slicznego kochanego slodkiego bobaska:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.244.135.2.mielec135.ptc.pl 12.12.04, 20:39 Jestem szczesliwie zakochana i chce zeby tak bylo wiecznie!!! Chce sie z Toba zestarzec Kochanie!!Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
cate83 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 12.12.04, 20:50 Jestem szczęśliwie zakochana od ponad dwóch lat i nie wyobrażam sobie juz chyba życia bez mojego mężczyzny :) pomimo wszelakiego rodzaju ciężkich przejść z moimi rodzicami(niezgodność ideologiczna) wszystko udało się jakoś poukładać. Chcemy wreszcie zamieszkać razem- proszę, trzymajcie za zas kciuki!!!Wszystkim, którzy są lub będą kiedyś w podobnej sytuacji życzę dużo wytrwałości- naprawdę swarto walczyć o swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostra8 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 10:04 Bardzo kocham mojego misiaczka Jacka. Jesteśmy ze sobą już ponad 3 lata i 7 miesięcy i z każdym dniem kocham Go coraz bardziej. Czuję się przy Nim bardzo bezpiecznie i jestem z Nim bardzo szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedex Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:21 od dziesięciu lat i 2 miesięcy - ciągle i nieustająco szczęśliwie zakochana z wzajemnością.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 62.180.90.* 13.12.04, 12:41 Nareszcie..., nie szukalem Nikogo w Zyciu, bo wiedzialem ze Przypadek Nas sprowadzi, poznalem Ja na Lotnisku jak ta jedyna i prawdziwa Muszle z Milionöw na Plazy, wiedzialem od pierwszego Momentu ze TO ONA JEST, kocham Ja do Szalenstwa, Renia pracuje w tej Gazecie..., zycze Wszystkim ktörzy Tego szukaja Cos podobnego :-))) Pozdrawiam Toni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:11 wpisuje się tutaj, ponieważ jestem juz w związku prawie 3 lata, bywalo jak bywalo ale nadal sie kochamy i ... Odpowiedz Link Zgłoś
isault Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 13.12.04, 22:51 takiej okazji nie można przepuścić, chociaż piszę to pewnie "sobie a muzom". Mimo wzlotów i Upadków jesteśmy ze soba już 2,5 roku. i jakos leci. :-)Jako szczęśliwie zakochana się kwalifikuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosica Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.12.04, 23:34 Ja mam swojego kochniutkiego Łukaszka misiaczku kocham Cię ponad życie i wiem że ty mnie też !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzoskwinka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 15:35 Kocham z wzajemnością mojego Koziołka od roku (bez 2 tygodni:))A tak naprawdę to od dwóch lat... Jesteś moim marzeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isia Dla Andrzejka IP: *.icpnet.pl 14.12.04, 21:30 Kociaczku najdrozszy, razem z Toba w moim zyciu pojawilo sie Sloneczko :) Kocham Cię :* Isia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelinka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 14:21 Od 3 lat jestem bardzo szcześliwa, bo jestem naprawde kochana,a moj Misio jest cudowny i nie zamienilabym go na nikogo innego!A do tego oswiadczyl mi sie i niedlugo slub! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 18.12.04, 17:11 Kocham Cię, Michałku! 13 miesięcy i 11 dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
bzyka_87 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 18.12.04, 20:25 ja jestem szczęśliwie zakochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochany po uszy: Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:15 To ja tez wpisuje siebie i moja kochana Asie Jest najcudowniejsza kobieta pod sloncem i bardzo ise kochamy. Nic innego sie nie liczy! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek113 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 21.12.04, 08:40 Jaki optymistyczny wątek! A ja też jestem zakochany i szczęśliwy, więc dopisuję się do listy:) Odpowiedz Link Zgłoś
karia_1 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 21.12.04, 12:07 Teakze jestem szczesliwie zakochana juz 7 miesiecy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patysia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 21.12.04, 16:10 KOCHAM GO!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaret Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 17:31 jeszcze ja od 13 lat niezmiennie mój facet jest superrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 18:26 kocham mojego króla złotego!i czekam na niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.zory.msk.pl 24.12.04, 16:29 tak ja mam Darka przy sobie i nie zostawię go i mam nadzije ze on mnie tez nie:) KOCHAM CIĘ DAREK!!! Odpowiedz Link Zgłoś