Dodaj do ulubionych

WSZYSTKICH SAMOTNYCH (BEZ FACETÓW) NIESZCZESLIWYCH

IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 11:44
WSZYSTKICH SAMOTNYCH (BEZ FACETÓW) NIESZCZESLIWYCH,NIESPELNIONYCH,SMUTNYCH Z
TEGO POWODU itp.prosze o wpis!
ja wlasnie tak sie czuje:((((czy ktos jeszcze podobnie sie czuje???
wpiszcie sie!
ile was jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: gargotłuk Re: WSZYSTKICH SAMOTNYCH (BEZ FACETÓW) NIESZCZESL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 11:47
      Nie uzależniaj swojego szczęścia od warunków zewnętrznych.
      • Gość: kasia Re: WSZYSTKICH SAMOTNYCH (BEZ FACETÓW) NIESZCZESL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.04, 12:20
        co za text- bez faceta=nieszczesliwa... dziewczyny opamietajcie sie! kazdy
        czlowiek moze byc szczesliwy lub nieszczesliwy niezaleznie od tego czy jest
        sam czy z kims...nie dajcie sobie wmowic,ze jedyna wartoscia w zyciu kobiety
        jest miec mezczyzne przy boku...to nie ta epoka...
      • ksas Re: WSZYSTKICH SAMOTNYCH (BEZ FACETÓW) NIESZCZESL 14.01.04, 12:24
        co Ty gadasz dziewczyno?/ bez faceta to znaczy nieszczesliwa... dziewczyny nie
        dajcie sobie wmowic ze jedyna wartoscia w zyciu kobiety jest miec faceta przy
        boku... to nie ta epoka...
        • Gość: Anet23 Re: WSZYSTKICH SAMOTNYCH (BEZ FACETÓW) NIESZCZESL IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 13:56
          ja bez milosci czuje sie pusta,bezuzyteczna!:((((( okpropnie sie czuje:(((
          zrozumcie mnie! w systemie wartosci w zyciu na 1 miejscu jest u mnie milosc!
          szukam ja juz 5 lat i niemoge znalezc:(((( mam juz prawie 24 latka!,czas
          zalozyc rodzinke a tu pusto!:((((((((tylko rzucic sie pod pociag!:(((
          a moze znacie inny sposób poradzenia sobie z tym?piszcie!
          pa
          • Gość: gargotłuk Re: WSZYSTKICH SAMOTNYCH (BEZ FACETÓW) NIESZCZESL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 14:15
            W życiu jest tylko jedna osoba, która nigdy Cię nie opuści. Lepiej naucz się dobrze czuć w jej towarzystwie.

To Ty sama.
          • Gość: Katulla Re: WSZYSTKICH SAMOTNYCH (BEZ FACETÓW) NIESZCZESL IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.01.04, 21:40
            Ja rodziny zakładać nie zamierzam - tj. nie wykluczam małżeństwa, ale
            posiadanie dzieci tak - ale miłości mi skrajnie brak. Dla mnie jej brak
            zdecydowanie oznacza nieszczęście. Nie zaznałam miłości ani razu, a więc nie
            będę bez niej szczęśliwa. Nie zaznałam nawet pocałunku, a nieskończenie
            pragnę. A więc daję swój wpis.
            NIECH ŻYJĄ NIESZCZĘŚLIWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(;(;(
    • kimmay Re: WSZYSTKICH SAMOTNYCH (BEZ FACETÓW) NIESZCZESL 14.01.04, 13:29
      zgadzam sie z przedmowczyniami!

nie ta epoka :>>>

• kimmay Re: WSZYSTKICH SAMOTNYCH (BEZ FACETÓW) NIESZCZESL 14.01.04, 13:33
        a jezeli czujesz sie 'nieszczesliwa,niespelniona,smutna' itp... to zrob cos ze
        swim zywotem :>
        nie masz faceta, no dobra...
        ale znajomych...przyjaciol... rodzine chyba posiadasz?
        jestes im potrzebna :>
        i pamietaj, ze jest OC NAJMNIEJ 10 osob, ktore kochaja Cie tak, ze oddalyby za
        Ciebie zycie (chociaz czasem nawet ich nie znasz) :>
        pzdr

• Gość: kasia Re: WSZYSTKICH SAMOTNYCH (BEZ FACETÓW) NIESZCZESL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.04, 16:21
          kto powiedzial,ze 24 lata to czas zakladac rodzine... wyszalej sie
          dziewczyno,a najlepiej przestan szukac,bo desperacja rzadko pomaga...jestem o
          kilka lat od Ciebie starsza i wiem,ze milosc przychodzi sama w najmniej
          oczekiwanym momencie,a im bardziej szukasz ty gorzej...
          takie poszukiwaczki maja to wypisane na czole i facet zwiewa,bo kto by chcial
          zostac usidlony zanim sie przedstawi... jest tyle fajnych rzeczy,ktore mozna
          robic,a niektore z nich wlasciwie tylko wtedy gdy jest sie samemu,bo potem
          masz mniej czasu i ochoty, niestety...
    • Gość: Darkman jesli jestes ladna to moge cie pocieszyc :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 19:51
      No i oczywiscie musisz dojechac do mojego miasta :))
      • Gość: niunia Re: jesli jestes ladna to moge cie pocieszyc :)) IP: *.p.lodz.pl 14.01.04, 20:12
        zawsze taki chentny jesteś na pocieszanie,bo moze pocieszysz i mnie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka