Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 13:03 Dlaczego tak jest, że brunetki najczęściej przegrywają z blondynkami? Czemu faceci bardziej wolą blondynki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kotka Re: ??? IP: *.p.lodz.pl 15.01.04, 13:51 A dlaczego tak sadzisz? Bo jeśli ktoś ci tak powiedział to musze cie uświadomić,ze cie okłamał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 19:15 Nie no weźmy np imprezy lub puby faceci częściej podchodzą do blondynek a brunetki nie ładnie mowiąc olewają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gy Re: ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 21:39 wcale nie :) byłam brunetką, od jakiegos czasu jestem blondynką (oczywiście nie platynową ani bardzo jasną, ale jednak ;)) i... nie widze różnicy. koleżanki zachwycają się, twierdzą, że teraz wyglądam dużo lepiej. natomiast faceci ? nie zauważyłam zadnych zmian w ich zachowaniu. mój chłopak mówi, ze poznał mnie jako brunetkę, taką mnie pokochał, i już wtedy uważał ze jestem najpiękniejsza :>> nie ma to dla niego większego znaczenia. prawdę mówiąc zaczynam tęsknić za moimi ciemnymi włosami... kiedys marzyłam o pięknym blondzie... dzisiaj wydaje mi się, że brunetki są atrakcyjniejsze, patrze z podziwem na włosy koleżanek, które kiedys wydawaly mi się nijakie :D kiedyś zauwazałam, ze mój chłopak komplementuje jedynie blondynki... dzisiaj wydaje mi się, że jest wręcz odwrotnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: ??? IP: *.pl 15.01.04, 21:45 jestem jasna blondynka. wcale nie uwazam ze mam wieksze powodzenie niz kolezanki-brunetki.moj chlopak woli brunetki, za blondynkami nawet sie nie oglada, a jednak wybral mnie...wiele zelezy on ogolnego wygladu i wbrew opinii..od charakteru Odpowiedz Link Zgłoś