Gość: Rodzynka IP: *.local.pl / *.crowley.pl 09.02.04, 15:43 Mineta ? Mój chłopak powiedział, ze sprezentuje mi minete. Ja się cieszę, bo to napewno jakiś perfum, albo dobry ciuszek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama Re: Co oznacza słowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 15:47 = sex oralny Odpowiedz Link Zgłoś
blackroses Re: Co oznacza słowo 10.02.04, 17:30 no napewno ciuszki:P....jak mozna nie wiedziec??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozmarync Re: Co oznacza słowo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.04, 22:15 czy to tylko Twoje poczucie humoru czy na serio nie wiesz??? usmialam sie... ale powinnas sie cieszyc- supeeeeerrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Co oznacza słowo 10.02.04, 22:17 a syfa nie sprezentuje? to tez się całkiem ładnie nosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perł@ Re: Co oznacza słowo IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.02.04, 13:05 a może sprezentuje ci koszulke z napisem "zrób mi minete" noś ja godnie... he he he he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: Co oznacza słowo 11.02.04, 13:59 Dziecko drogie! Jesli jeszcze nie wiesz co to slowo oznacza to znaczy ze jestes za mloda. A jesli uchowalas sie jakim cudem w niewiedzy to moze go spytaj. Ach - to nie jest sex oralny. Bardzo zblizona czynnosc tylko ze ty jestes strona bierna a on czynna. Pozdrovionka - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puella Re: Co oznacza słowo IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 13.02.04, 23:50 szkoda,ze nie powiedzial.. paluszkiem czy jezyczkiem?.. ale i tak na pewno bedzie cool, pozdr. Puella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Co oznacza słowo IP: *.toya.net.pl 14.02.04, 18:25 Jak można minete zrobić paluszkiem????????????? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Co oznacza słowo IP: *.chello.pl 15.02.04, 21:58 jednym i drugiam na raz cool!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś