Dodaj do ulubionych

związek z japonką po solarce z dredami

IP: *.chello.pl / *.chello.pl 12.02.04, 07:32
kurde nie wiem, radzicie??
Obserwuj wątek
    • Gość: piesnajaponki Re: związek z japonką po solarce z dredami IP: *.acn.waw.pl 14.02.04, 01:19
      Kurde, a skąd Ty żeś taką wytrzasnął? Zdradzę Ci w sekrecie, że Azjatki, a
      zwłaszcza Japonki, są świetne w łóżku, większość jest uległa i nie ociąga się
      przed różnymi udziwnieniami. Poza tym to miłe dziewczyny. Ja bym się na Twoim
      miejscu nie zastanawiał.
      • Gość: Darkman To prawda, japonki sa lepsze w tych klockach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 16:40
        wszystkie żółte są lepsze :))
        • Gość: KOJAK Re: To prawda, japonki sa lepsze w tych klockach IP: *.chello.pl 17.02.04, 01:03
          Darkman !!! moja krew!!!To pewne że azjatki są najlepsze, to nie ulega
          wątpliwości! Szczególnie Japonka z dredami, no jeszcze zależy gdzie ona ma te
          dredy, jeśli na głowie to w porządku!!!! gorzej gdyby tam.... no wiesz... Widzę
          udany związek!
          • Gość: porud Re: To prawda, japonki sa lepsze w tych klockach IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 21:34
            taaak, znaleźli się kosmopolici;)
            założę się, że jak do tej pory mieli najwyżej panię jadzię z warzywniaka,
            andżelikę - sąsiadkkę lekko upośledzoną i żałosną Basię na jakiejś imprezie po
            pijanemu.
            no i jeszcze swoją dziewczyne...
    • ada296 Adolf 25.02.04, 23:53
      ładny cytat z hip hopowej piosenki :-)
      jestem pod wrażeniem :-)
      dawno mnie nic tak nie ubawiło

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka