Gość: adolf IP: *.chello.pl / *.chello.pl 12.02.04, 07:32 kurde nie wiem, radzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piesnajaponki Re: związek z japonką po solarce z dredami IP: *.acn.waw.pl 14.02.04, 01:19 Kurde, a skąd Ty żeś taką wytrzasnął? Zdradzę Ci w sekrecie, że Azjatki, a zwłaszcza Japonki, są świetne w łóżku, większość jest uległa i nie ociąga się przed różnymi udziwnieniami. Poza tym to miłe dziewczyny. Ja bym się na Twoim miejscu nie zastanawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darkman To prawda, japonki sa lepsze w tych klockach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 16:40 wszystkie żółte są lepsze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOJAK Re: To prawda, japonki sa lepsze w tych klockach IP: *.chello.pl 17.02.04, 01:03 Darkman !!! moja krew!!!To pewne że azjatki są najlepsze, to nie ulega wątpliwości! Szczególnie Japonka z dredami, no jeszcze zależy gdzie ona ma te dredy, jeśli na głowie to w porządku!!!! gorzej gdyby tam.... no wiesz... Widzę udany związek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porud Re: To prawda, japonki sa lepsze w tych klockach IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 21:34 taaak, znaleźli się kosmopolici;) założę się, że jak do tej pory mieli najwyżej panię jadzię z warzywniaka, andżelikę - sąsiadkkę lekko upośledzoną i żałosną Basię na jakiejś imprezie po pijanemu. no i jeszcze swoją dziewczyne... Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 Adolf 25.02.04, 23:53 ładny cytat z hip hopowej piosenki :-) jestem pod wrażeniem :-) dawno mnie nic tak nie ubawiło pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś