Gość: Magda IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.04, 19:31 wszystkie fajne znane nam linki (miło widziane te zabawne) oto mój: www.ee.pw.edu.pl/~suskik/gg.txt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia001 Re: Wpiszmy tu 13.02.04, 23:06 Trochę tego będzie, ale na prawdę warto to zobaczyć!!! :] www.boombastick.net/boombaepi07.html To jest coś dla wielbicieli "Władcy pierścieni": corvette.boise.wirestone.com/gollum/gollum.swf Ten kiciuś zawsze mnie rozbawi do łez: www.spokorobi.prv.pl/ Dla wielbicieli polityki też się coś znajdzie:)(nie wiem, czy przypadkiem nie znalazłam tego linka właśnie na tym forum...) wil3.com/download/haha/wazap.html Ciekawe opowiadanie:] zeus.polsl.gliwice.pl/~miczek/rozne/perfect/index.php Relacja z pamiętnej promocji w Media Markt (szczególną uwagę zwracam na zdjęcie premiera hie hie hie): arbiter.pl/galeria/65 To jest link do bardzo zabawnej gry(zresztą sani zobaczcie tylko nie wpadnijcie sobie :]): www.e7.pl/~casha/swf/condomgame.swf I znowu coś z polityki na wesoło: kurde.pl/art.php?ID=535 Śpiewający (ale jak!!!) Święty Mikołaj Nie w takiego Mikołaja wierzyłam będąc dzieckiem:]]] webzoom.freewebs.com/bluzman32/christmas.swf To jest coś na rozładowanie stresu:) www.flamjam.com/spank/ www.narva.ee/~nedo/ Trochę pesymistycznie:) www.offmusic.pl/farben/index.html Uff!!! Trochę tego było!!! Życzę miłej zabawy!!! :o] Pozdrawiam Julia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaWarszawa Re: Wpiszmy tu IP: *.acn.pl 14.02.04, 22:43 www.zosia.piasta.pl/karaoke.html To dla wielbicieli muzyki latynoskiej i własnego śpiewu... www.dami.pl/~jerkul/download/humor/klaus.htm A to dla sympatyków alkoholu i Świętego Mikołaja - dziwne połączenie,ale możliwe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona 198... Re: Wpiszmy tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 01:07 www.ratedtoons.com/flash/Interorgasm.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heydy Ciag dalszy inteligentnej rozmowy IP: *.zielman.pl 18.02.04, 23:13 www.ee.pw.edu.pl/~suskik/gg.txt strony.aster.pl/amanek/karolai1sesja.html strony.aster.pl/amanek/k.txt strony.aster.pl/amanek/ostatnia.htmlJa strony.aster.pl/amanek/a.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulwiczek Re: Wpiszmy tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 00:09 www.relaz.pl/art-market/motylek.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Wpiszmy tu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.02.04, 18:35 wpisujmy wpisujmy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anellka Re: Wpiszmy tu 25.02.04, 22:18 Proszę: pingpong matrix wil3.com/download/haha/pingpong.html "kreator" filmów :) www.dfilm.com/index_moviemaker.html dużo śmiesznych rzeczy (warto obejrzeć pierwsze 26) unix.rulez.org/~calver/funny/swf/ virtualna polka www.kurde.pl Miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Wpiszmy tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 23:17 shell.pq.pl/~tyfus/motylek.swf Rozkoszny motylek hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Wpiszmy tu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.02.04, 16:41 crass.on.ru/flash/bird.html <<<wpisywałam to już?? nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś