Gość: kulwiczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 13:50 Czy naprawde jeżdzenie stopem jest takie niebezpieczne?? Może ktos z Was miał jakąś niemiłą przygodę?? A może jest to jednak bezpieczne? Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
devil_ka Re: autostop??? 23.03.04, 19:00 Sama nie raz jezdzilam autostopem...nie mialam zadnej zlej przygody...ale juz z tym skonczylam...wole nie kusic losu...nigdy sama nie jezdzilam zazwyczaj z kolezanka - sama bym sie w zyciu nie odwazyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: autostop??? IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 21:59 ja mialam niemila przygode zw z jazda autostopem a mianowicie kiedy z kolezankami probowalysmy lapac stopa , jeden pan wzial mnie za dziwke i zapytal odrazu " za ile?" dodam ze kolezanki siedzialy na boku a ja wtedy akurat lapalam stopa , bo wracalysmy razem , do tego ja wygladalam okropnie , zero makijazu , nieuczesane wlosy , jakies jeansy i zwykla bluza , NIEKTORZY TO TYLKO O SEKSIE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nglka Re: autostop??? IP: 213.155.175.* 23.03.04, 22:26 Nie no skąd, jest całkowicie bezpieczne! Możesz całkowicie zaufać nieznajomemu kierowcy, który ma władzę nad kierownicą, na pewno nikomu do głowy nie przyjdzie, żeby Cię wywieźć do lasu i zgwałcić (w najlepszym wypadku). Wsiadaj śmiało. A na przyszłość proponuję uruchomić wyobraźnię. Odpowiedz Link Zgłoś