Dodaj do ulubionych

maly biust,a tabletki anty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 11:20
chcialabym sie was zapytac czy slychalyscie zeby ginekolog przepisal tabletki
any z powodu malego biustu?jezeli tak to jakie tabletki i z jakim skutkiem.
dzieki,pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: doli Re: maly biust,a tabletki anty IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 20:51
      hmmm na pewno lekarz nie przepisze ci tabletek jak mu powiesz ze chcesz miec
      wiekszy biust:)) ale cos w tych tabletkach jest, mi biust po stosowaniu
      tabletek z 75b zwiekszyl sie na 75d, ale spowodowaly one takze wzrost ogolnej
      mojej wagi ciala, w skrocie przytylam 8 kg!!!
      pozdrawiam
      • Gość: Wyrocznia maly biust to tragedia !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 23:27
    • Gość: Kasia Re: maly biust,a tabletki anty IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 03.03.04, 07:32
      Witam.Mi ginekolog powedzial zebym zazywala CILEST,ma duża dawke hormonow,ale
      najpierw trzeba zrobic badania hormonalne.
    • Gość: Bajka Re: maly biust,a tabletki anty IP: *.anlxdsl.net 05.03.04, 20:43
      mam mikry biust i troche bardziej mi sie podoba jak biore ( juz bardzo, dlugo)
      tabletki Diane 35
    • Gość: Jaga Re: maly biust,a tabletki anty IP: *.acn.pl 13.03.04, 10:20
      Czesc! Mam 20 lat. Bralam Diane 35 przez 7 miesiecy. Zapisal mi je lekarz z
      powodu zbyt wysokiego poziomu testosteronu (tych tabletek uzywa się tylko w
      celach leczniczych, choc sa tez przy okazji srodkami antykoncepcyjnymi). Moj
      biust rowniez powiekszyl się z 75b do 75d, a przez pewien czas nawet więcej(!!)
      ale po odstawieniu gwaltownie zaczelam chudnac i teraz moje piersi przypominaja
      ksztaltem kozie wymiona ;) Hehe, tzn. staly sie obwisle. Całe szczescie mojemu
      mezczyznie nadal podoba sie moje cialko. Moje zdanie jest takie: jezeli nie
      wspolzyjesz w miare regularnie i nie masz zaburzen hormonalnych, nie oplaca Ci
      sie stosowac tabletek. Nie sadze, zeby ktorykolwiek odpowiedzialny lekarz
      przepisal Ci je z powodu malego biustu. Pza tym, uwierz mi, jest wielu facetow,
      ktorzy wprost przepadaja za malymi piersiami. A posiadanie zbyt duzego biustu
      (czego doswiadczylam dzieki tabletkom) bywa nieprzyjemne. Pozdrawiam! :)
      • Gość: pulla Re: maly biust,a tabletki anty IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.03.04, 14:51
        Dziewczyno, tabletki antykoncepcyjne nie są na powiększanie biustu. To ich
        działanie uboczne, zatrzymują wodę w organizmie, powodując obrzęk tkanek w tym
        piersi, obrzmienie gruczołów piersiowych, które po odstawieniu będą tylko miały
        obwisłą skórę i wrócą do poprzedniego rozmiaru. Chyba nie masz zamiaru do końca
        życia truć się tabletkami w celu powiększenia biustu ? Jeśli nie współżyjesz to
        się nie truj, bo tabletek nie można brać w nieskończoność bo to nie witaminy
        tylko HORMONY działające na cały organizm nie tylko na piersi!!!
    • Gość: lekarz Re: maly biust,a tabletki anty IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.03.04, 15:10
      Bierz, bierz aż się wykończysz, a wtedy twój luby znajdzie sobie większe
      piersi. Moja żona ma coś między A i B i mi to wcale nie przeszkadza, a wręcz
      odwrotnie nie lubię dużych. Docenisz je jak będziesz starsza i te paniusie z D,
      będą miały problem co zrobić żeby wyglądały pociągająco dla mężczyzn. Jestem
      lekarzem i widzę kobiece piersi prawie codziennie i wierz mi te małe nawet u
      pań po 50 wyglądaja całkiem całkiem, a duże to zlituj się. Wiem że to dla
      młodych dziewczyn problem ale jak znajdziesz odpowiedniego faceta, to będziesz
      się z nich cieszyć, tak jak moje kochanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka