szcz-uka 12.07.10, 09:40 Chce zrobic prezent mojemu facetowi i kupic mu wibrator. Ale jaki? Mozecie cos poradzic - ktory wibrator bedzie najlepszy dla faceta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgr.nauk Re: wibrator dla faceta 12.07.10, 15:48 Jak Twoj facet lubi przyjmować w odbyt to czy Ty mu tam coś normalnie wkładasz czy przyznał się że oprócz Ciebie kręci również z jakimś pedałem? Odpowiedz Link Zgłoś
szcz-uka Re: wibrator dla faceta 12.07.10, 22:16 dlaczego od razu takie skojarzenia? moze ktos jednak cos poradzi i poleci konkretnego i sprawdzonego? Odpowiedz Link Zgłoś
kristeelleoo Re: wibrator dla faceta 19.03.25, 09:29 Wibrator dla faceta - spankadoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $Karolcia$ Re: wibrator dla faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 17:49 Najlepiej tak aby nadawał się do masażu prostaty :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neek Re: wibrator dla faceta IP: 89.241.232.* 29.05.11, 22:03 Niedawno probowalem tego z dziewczyna i zrobilo to namnie duze wrazenie, fajnie jest dac kobiecie kontrole nad wszystkim, ona jest z tego zadowolona i razem jestesmy zaspokojeni ;) na sam poczatek moze byc niewielki delikatny, dodaj do niego jakis lubrykant, spedzicie przy tym niesamowite chwile rozkoszy .. Odpowiedz Link Zgłoś
eugene2000wppl Re: wibrator dla faceta 13.10.14, 14:11 Mojm zdaniem, albo zatyczka analna bez wibracji albo stalowy, łatwy do utrzymania w czystości. Np tutaj www.orgazmo.pl/sklep/ albo jak znajdziesz to gdzie indziej. To mi pierwsze wyskoczylo,no i z tego co wiem marka chyba taka lepsza. Poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halinka32 Re: wibrator dla faceta IP: *.dab.02.net 02.07.15, 18:30 Widzialam fajne i tam tez kupilam swojemu mzuskowi sprzwdz amoo.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś