Gość: flori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 13:42 czy są jakieś skuteczne i niedrogie sposoby aby pozbyć się rozstępów na udach??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: rozstępy na udach IP: *.4web.pl 22.03.04, 19:14 moze pomoże Ci słońce,kiedy je opalisz,staną się mniej widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: rozstępy na udach IP: *.tsi.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:38 Muszę Cię dobić...(przepraszam) Nie ma takiego sposobu! Walczę z rozstępami 5 lat i niestety nadal są. Mniejsze, mniej widoczne, ale są i zawsze będą...PS. W tym czasie wydałam minimum 3 tyś. zł na tą walkę... Gdyby nie to wyglądałabym dzis jak tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lori Re: rozstępy na udach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.04, 15:49 duzo sie ruszaj, cwicz, pij duzo wody, zdrowo sie odzywiiaj. to trudne - mi np. sie nie udaje. mam rozstepy na posladkach. kasy na kremy nie mam, zreszta podobno nie sa skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: rozstępy na udach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 20:58 mam dopiero 19 lat a rozstepy co roku mi przybywają-regularnie od 6 lat!!! faktem jest to że urosłam i przytyłam. Mam je mimo iż ćwicze,pije 5 litrów wody min.(NIE PRZESADZAM) jem tylko owoce warzywa i zdrową rzywność (ponieważ odchudzam się) i tylko dlatego na nie nienarzekam bo wiem że jestem sama sobie winna poprzez to że na zmiane chudłam i znów przybierałam na wadze. kremy też niepomagają (na tanie niema sensu nawet patrzeć a VICHY i pomaga:( ) sposób ze słońcem jest NAPRAWDE DOBRY. w lecie są one mało widoczne a jak juz to są jasne więc TRZYMAJ SIĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś