Gość: kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 20:45 zastanawiam się i nie mogę zrozumieć skąd tu tyle pustych panienek, zgrywających inteligentki. nie macie za grosz klasy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pumaaa Re: co wam w głowkach siedzi????????????????????? 22.05.04, 21:13 Gość portalu: kobieta napisał(a): > zastanawiam się i nie mogę zrozumieć skąd tu tyle pustych panienek, > zgrywających inteligentki. nie macie za grosz klasy! a niby skąd mają ją mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: co wam w głowkach siedzi????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 12:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo do pumaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 12:15 myślę, że to było do ciebie... pumooo Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: do pumaa 23.05.04, 12:18 widzisz niektórzy nadal udowadniają mi, że ich główki są puste i nierozumne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: do pumaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 12:22 Jesteś zarozumiałą panienką bez klasy!!! Jedno co zaobserwowałem to to, że starasz się robić wrażenie inteligetnej kobiety, tak naprawdę to jesteś puściutką dziewczynką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: do pumaa 23.05.04, 12:27 Gość portalu: lolo napisał(a): > Jesteś zarozumiałą panienką bez klasy!!! Jedno co zaobserwowałem to to, że > starasz się robić wrażenie inteligetnej kobiety, tak naprawdę to jesteś > puściutką dziewczynką!!! 1. nie dziewczynką 2. puściutką? skoro lepiej sie poczujesz to nazywaj mnie tak. jak pomyślę, że ktoś przez parę literek osiąga satysfakcję, to czemu mam mu tego odmówić 3. inteligentną jak najbardziej, chcesz prześle Ci wyniki 4. z klasą? owszem.. tu pozwolę sobie na zarozumiałość 5. A co by powiedział Nitzsche? Rozumiem, że należy mnie zgładzić? 6. wrażenie- potrafię zrobić duże, jak chcesz to spotkamy się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: do pumaa IP: *.arkada.pl / *.arkada.pl 23.05.04, 12:24 O jakiej klasie mowa? Tej posiadającej, czy tej nie posiadającej? Zachowanie przedstawicieli każdej z tych klas ma przecież coś charakterystycznego ze swej osobowości. Nie przejmuj się pumooo! Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: do pumaa 23.05.04, 12:27 Gość portalu: mała napisał(a): > O jakiej klasie mowa? Tej posiadającej, czy tej nie posiadającej? Zachowanie > przedstawicieli każdej z tych klas ma przecież coś charakterystycznego ze swej > osobowości. Nie przejmuj się pumooo! nie broń mnie bo będę musiała zaraz bronić Ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: co wam w głowkach siedzi????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 12:30 panienka? jakże inteligentna? widzę, że facetów tu ciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: co wam w głowkach siedzi????????????????????? IP: *.arkada.pl / *.arkada.pl 23.05.04, 13:12 jesteś błyskotliwa!! Gratuluję!! Zgadłaś!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: co wam w głowkach siedzi????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 13:18 a szkoda, bo teraz wszystkie będą takie inteligentne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo do pumaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 15:38 .... więc potwierdziły się moje przeczucia co do ciebie... czy ty wiesz co to klasa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: co wam w głowkach siedzi????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 17:03 "KLASA" wiesz no ty tu nie pokazalas za wysokiej klasy wiec chyba sama nie masz zielonego pojecia co to do cholery jest Odpowiedz Link Zgłoś