IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:22
Chciałabym wydepilować nogi i okolice bikini woskiem u kosmetyczki, ale się
jakoś boję:) Czy to bardzo boli ?/ Nie moegę sobie tego wyobrazić, zwłaszcza
depilacji bikini...Jak to jest ?? Rozbierasz się przed jakąś babką i co ??
Można sobie wybrać "fryzurkę" czy obowiązuje jakiś standart ?? No i na jak
długo wystarcza tak depilacja ?? Bardzo proszę o odpowiedź :) Jak możecie to
podajcie też adresy sprawdzonych salonów. Pozdrawiam i czekam niecierpliwie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:31
      No właśnie, to dobre pytanie, ja też chciałabym się dowiedzieć, a nie mam kogo
      spytać:( Znacie jakieś fajne na to miejsca w Gdańsku, no i w ogóle jak jest ??
    • Gość: brunetka Re: depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 21:17
      Zalezy gdzie.. Tam, gdzie ja bylam kobieta ledwo co ruszyla.. Nie bylo mowy o
      zadnym paseczku. Mnie nie bolalo zupelnie. Nie wiem, jak nogi, ale ogolnie nie
      boli. Popros o ampulke znieczulajaca, jesli sie boisz. Ja na razie poszukuje
      kosmetyczki, robiacej to metoda brazylijska vel belgijska (wlasnie ten waziutki
      paseczek). Kosmetyczka przesuwa majtki, ja sie nie rozbieralam. Termin
      nastepnej depilacji zalezy od owlosienia: niektorym starcza na miesiac z
      kawalkiem, mi po pierwszym razie wlosy odrosly po dwoch tygodniach. No, ale
      musze przyznac, ze juz od paru lat gole. Po ktoryms razie wloski robia sie
      delikatniejsze i dluzej rosna. A w jakim miescie? Moze ktos zna jakis adres we
      Wroclawiu, gdzie zrobia to po brazylisjku?
    • Gość: Oliwka Re: depilacja IP: 83.25.191.* 06.06.04, 21:47
      dzikeuję bardzo :) mi właśnie chodzi o taki paseczek:)
      • Gość: A-DAM Re: depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 10:04
        Czy ktoras z kobet na forum ma ochote wydepilowac faceta??
    • Gość: onnna Re: depilacja IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.06.04, 23:31
      mnie tez depilacja nie boli ale jedyny mankament jest taki ze przed nastepna
      wizyta trzeba poczekac az wloski troche odrosna no i w lecie moze to byc troche
      klopotiwe:) a jezeli chodzi o bikini to jest nowa metoda "cukrowanie" jest to
      specjalna masa ktora sie naklada na miejsce ktore sie chce ogolic, wloski moga
      byc nawet 1-2mm, i podobno owiele mniej boli niz normalnym woskiem, jeszcze nie
      probowalam bo u mnie w miescie nikt nie wykonuje tej metody, i w sumie juz kilka
      razy depilowalam woskiem bikini i nie bylo problemu u zadnej kosmetyczki zeby
      zostawic tylko paseczek, takze moze akurat na jakas zla trafilas, a jezeli
      chodzi o bol to jest on wiekszy niz przy depilacji nog ale jezeli kosmetyczka
      jest dobra to zrobi tak ze bedzie cie mniej bolalo:)
      pozdrawiam:)
    • Gość: sloggi Re: depilacja IP: *.spiczyn.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 18:18
      a jakiej długości trzeba mieć włoski? ile kosztuje depilacja bikini i nóg?
      • Gość: Żaba Re: depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:19
        Ja depiluję okolice bikini od zeszłego roku i muszę przyznać że jest to bardzo
        wygodne.Za pierwszym razem trochę bolało, ale idzie się do tego
        przyzwyczaić.Włoski muszą być w okolicach 1 cm (za pierwszym razem )a z czasem
        stają się prawie niewidoczne i nie odrastają.Co do kosmetyczki to musisz jej
        powiedzieć czy ma ci zostawić wąski czy szeroki pasek czy też górę chcesz mieć
        całą górę wydepilowaną(te kobiety są do tego przyzwyczajone i dla nich to żadna
        nowość - przynajmniej w Poznaniu).Ceny w salonach są różne od 8 do 20 zł(zależy
        od salonu).Poprostu musisz iść do kosmetyczki i powiedzieć jej o co
        chodzi.Będzie o.k zobaczysz.Powodzenia
    • Gość: Oliwka Re: depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 20:50
      Jeszcze raz dzięki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka