Gość: ON IP: 212.244.93.* 19.06.04, 10:26 Czy kobiety lubia patrzeć na wytrysk nasienia i czy lubia jak spuszcza się mężczyzna na ich piersi ? / a może w inne miejsca? / Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marieclaire Re: Sperma 19.06.04, 11:42 najlepiej w inne miejsca np: - wlasna reka - papier toaletowy..i tym podobne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanja Re: Sperma IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.06.04, 14:23 buahaha -dobre marieclaire:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariola434 Re: Sperma 19.06.04, 14:29 Szczerze? To lubię jak mój mężczyzna spuszcza się na mój brzuch, moje piersi lub moją pupę. Lubię czuć to ciepło na ciele. ZAJEBISTE UCZUCIE! Oczywiście lubię także jak mój facet spuszcza się we mnie, czuję wtedy jego bliskość i wiem, że jest mu ze mną dobrze. Piozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Sperma IP: *.nwrk.east.verizon.net 19.06.04, 23:40 Mariola, Super masz podejscie to tego!!! Your'e my kind of woman :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mariola434 Re: Sperma 22.06.04, 14:03 Miło usłyszeć taki komentarz. Lubię seks, kocham mego faceta więc nie potrafię unikać przyjemności. Podejrzewam, że nie jestem jedyną kobietą która to lubi, chociaż większość się wstydzi do tego przyznać. POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sperma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 15:02 ja to uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alusia Re: Sperma IP: 62.233.169.* 19.06.04, 21:15 O fuu o bleee,zalezy gdzie facet się stołuje i czy pali.Do środka neich się spuszcza swojej zonie.:) Ale beznadziejnie wygląda jak spuszcza sie an swoją rekę hihihihi juz lepiej na brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnaisNin Re: Sperma IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 19.06.04, 21:24 Nie wiem jak inne kobiety, ja lubie patrzec na wytrysk nasienia, lubie tez opcje ze sperma splywajaca po mym ciele. Piekny widok, cudowne uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamia Re: Sperma IP: *.astral.lodz.pl 21.06.04, 12:03 ja to uwielbiam;))a najbardziej gdy do orgazmu doprowadzam go dlonia i moge obserwowac zarowno jego wytrysk jak i boski wyraz twarzy;)bardzo mnie podniecaja rowniez skurcze jego penisa w trakcie..grrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Sperma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 13:20 Uwielbiam patrzeć na mojego chłopaka podczas wytrysku. Kocham ten widok! Bardzo mnie podnieca. Lubię gdy jego nasienie ląduje na mych piersiach. w mych ustach, na mym brzuchy, na pośladkach, na plecach, na twarzy itd. Kocham go z całego serca, więc jak mogłabym sie go brzydzić? Sprawianie mu przyjemności, jest przyjemnością również dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura zgadzam sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 19:40 calkowicie sie z Toba zgadzam lili,jak sie kocha to zrobi sie wszystko dla tej drugiej osoby,ja tez uwielbiam widok mojego faceta kiedy ma orgazm,i ta ciplutka sperma na moich piersiach albo brzuchu,zajebiste uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia17 Re: Sperma IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.04, 16:28 Czy lubię? Hmm... Toleruję wytryski na piersi czy na twarz, ale nie jest to jakieś super przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola434 Re: Sperma 22.06.04, 16:47 Na twarz niekoniecznie ale to ciepło na piersiach lub na pupie, zajebiste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NJ Re: Sperma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 17:19 na brzuszek, plecy owszem nigdy na twarz, ani w usta fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NJ Re: Sperma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 18:20 CHŁOPCZYKU??? A MOZE KOBIETKO? Odpowiedz Link Zgłoś
oliviaa Re: Sperma 25.06.04, 14:01 Gość portalu: NJ napisał(a): > CHŁOPCZYKU??? > > A MOZE KOBIETKO? może i byc kobietka :) sugeruję się podpisem:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilotynka Re: Sperma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 20:53 O kur.. ale zajebiste uczucie!!! A samo to oczekiwanie na ten moment kiedy zrobi nagle sru, sru, sru. Mój miły raz rypnął mi w oko, raz w ucho a raz nawet trafił w dziurkę do nosa - zatkało mnie. Ale ogólnie to fajne uczucie - byc może tylko dlatego, że nie wiadomo gdzie rypnie następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Sperma IP: 217.153.143.* 22.06.04, 21:32 Uwielbiam w usta, ale muszę być naprawdę podniecona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>>> Re: Sperma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:14 a jesli sie spuszcza w was to czy pozniej to zostaje w srodku czy wyplywa na zewnatrz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Sperma IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 07:42 pewnie ze wyplywa?spadlas z ksiezyca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweety Re: Sperma IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.04, 18:59 Nigdy nie mam oporow zeby polknac i zlizac z niego resztki.Kiedy do tego widze jeszcze szczescie wypisane na jego twarzy-czuję jak bym sama własnie przezyla orgazm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tex Re: Sperma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 22:25 O cholera!! A to ci dopiero prosta i łatwa chyba droga do osiągnięcia rozkoszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NJ Re: Sperma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 07:01 JAK WY TAK MOŻECIE?? FUJ, FUJ HEHEHE MI TO NIE LEZY W GUSTACH POZDRAWIAM ODWAŻNE I TE, KTÓRE TO LUBIĄ Odpowiedz Link Zgłoś
alexkava Re: Sperma 28.06.04, 13:53 ja uwielbiam kiedy mamy orgazm jednocześnie, w trakcie stosunku waginalnego zajebiste uczucie, czasami się udaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Sperma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 19:54 bardzo lubie patrzec jak z mojego faceta tryska sperma. im wieksze cisnienie tym wiekszy efekt. lubie czuc to ciepelko na swoim ciele. ale gdy juz wystygnie i staje sie zimna to niebardzo - wtedy do akcji wkracza papier toaletowy Odpowiedz Link Zgłoś