Dodaj do ulubionych

CZY JA JESTEM FACETEM ? ? ? ? ?

IP: *.pl / 213.199.241.* 25.06.04, 20:30
Moze przesadzam w temacie bo raczej piersi mam duze (80C ) ale za to mam
tyłek tak płaski jak deska ( niektóży faceci maja bardziej wypukły) w pasie
jestem autentycznie szersza niz w biodrach jak tyje (szczególnie od piwka;P)
to tyle w piersach i brzuchu . Ani garama sie nie odkłada na moim płaskim
tyłku;) Uwielbiam kosmetyki... dbam o siebie.. kokietuje facetów i zycia by
nie było dla mnie zanaczam damsko meskiego flirtu... ale mam budowe jak
facet.. interesuje sie motoryzacja potrafie wymienic koło wymienic uszczelke
w kranie noi mam najlepszego PRZYJACIELA anie przyjaciólke. Najbardziej boli
mnie to ze nie mam figury kobiecej i porzadanej w dzisiejszych czasach pupy
J.Lo i figru klepsydry. Moze jak sie obojnakiem urodziałam i mi fiutka ucieli
bo mama chciała miec dziewczynke.. Znacie takie osoby o podobnej figurze czy
jestem osamotniona w swym cierpieniu błagam doradzcie mi ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: CZY JA JESTEM FACETEM ? ? ? ? ? IP: *.zielman.pl 26.06.04, 12:58
      Są takie kobiety mam osobiście taką kumpele która ma nawet dużowiększy biust od ciebie a tyłka prawie wcale to wcale nie znaczyu ze jesteś facetem ja np. mam budowe typowo chłópięcą mam bardzo mało widoczne wcięcie w tali (między biodrami a talią powinna być różnica 30 cm) moja różnica między talią a biodrami wynosi 19 cm jestem szczupła i mam duży biust ale mimo iż nie mam figury tz. osy to faceci się za mną oglądają
      Mam jedną rade dla Ciebie
      ZAAKCEPTUJ SIEBIE TAKĄ JAKĄ JESTEŚ, CZUJ SIĘ PIEKNĄ A INNI TO PIĘKNO ZAUWAŻĄ
      jeżeli kobieta mówi i muyśli jaka ona jest brzydka itp.itd. to inni będą patrzeć tylko na jej niedoskonałości.
      Ubraniami można zamaskować pewne niedoskonałości a uwidocznic swoje walory.
      Zmien podejscie do swojego ciala ale nie popadnij w narcyzm :-)

A jeśli można zapytać to ile masz lat?
      Może jeszcze ci przybędzie kształtów?

POZDRAWIAM I ŻYCZE POWODZENIA :-)
    • Gość: zielonooka Re: CZY JA JESTEM FACETEM ? ? ? ? ? IP: *.pl / 213.199.241.* 26.06.04, 14:25
      No mam niecałe 18 lat.. nie wiem chyba raczej sie juz nic nie zmieni .. ten sam
      rozmar nosze od 1.5 roku i nic nie wskazuje na to ze sie cos raczej zmieni.
      Acha maskowac białe uwypukla czarne optycznie oczywiscie wychucdza?? biały dół
      czarne bluzeczka tak?????
      • Gość: Aga Re: CZY JA JESTEM FACETEM ? ? ? ? ? IP: *.zielman.pl 26.06.04, 17:47
        Tak jasne spodnie najlepiej z kieszeniami z tyłu (takie kieszonki które mają klapki-wiesz o co chodzi?)Doda to kilka centymetrów pupie-wizualnie.
        bluzeczki nie koniecznie czarne ale ciemne np. bordo ale nie odkrywaj ramion.

Jest dużo takich kobiecych sztuczek w babskich gazetach :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka