morgen_stern Re: mały, ale wariat 05.04.13, 09:40 Niestety, penis pełni nieco inną funkcję niż piersi kobiety. O ile rozumiem pociąg do dużych piersi, to wybaczcie, ale tych piersi nigdzie się nie wkłada podczas kopulacji, mogą ewentualnie stymulować wizualnie lub dotykowo. Pisałam to już tu nieraz, niestety, rozmiar ma znaczenie. Te, które twierdzą inaczej, to albo mają zaniżone potrzeby seksualne, albo kiepskie porównanie. To nie zarzut, po prostu dziewczyna nie wie, że może być inaczej. Jedna wyżej napisała, że liczy się długość. No nie wiem, może to kwestia indywidualna, ale śmiem twierdzić, że jest dokładnie odwrotnie, nie liczy się tyle długość, co grubość. Co mi po długim, cienkim ołówku? Wejdzie za przeproszeniem daleko i będzie się obijał jak warząchew w kance na mleko. Też mi frajda. Człon polski ma być gruby, ma się go łacno trzymać w zachwyconej dłoni oraz podziwiać. Ma przyjemnie wypełniać pochwę, wtedy jest czad. A czy ma 15 czy 19 to już ma naprawdę drugorzędne znaczenie. I owszem, byłam kiedyś z facetem z małym członkiem. Dramat i katastrofa, przykro mi. Naprawdę tym gościom współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 09:48 Ech... mogę się tylko podpisać. Seksuolodzy muszą jakoś pocieszać nieobdarzonych więc twierdzą, że rozmiar nie ma znaczenia. Otóż ma, wizualne, estetyczne, organoleptyczne. Mojej przyjaciółce trafił się kiedyś mikropenisek. Facet był duży, przystojny, wygadany i nic nie wskazywało na katastrofę, jak się rozebrał to nie była w stanie tego nawet wziąć do ręki. Faktycznie kobietom o budowie Azjatek może bardziej odpowiadać fiucik, bo nie powoduje dyskomfortu. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 09:51 True story, podpiszę się pod tym co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 16:46 > Człon > polski ma być gruby, ma się go łacno trzymać w zachwyconej dłoni oraz podziwiać > . Ma przyjemnie wypełniać pochwę, wtedy jest czad. A czy ma 15 czy 19 to już ma > naprawdę drugorzędne znaczenie. Tak pięknie to ujęłaś, że tylko łezka w oku i oklaski mi pozostały. Bingo. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:12 Nie,zasadniczo rozmiar nie Ma znaczenia,bo wazniejsza jest technika i zarowno pan z 5jak i 20cm penisem jest w stanie dac kobiecie przyjemnosc.Wszystko rozbija sie o upodobania.Skosnoocy nie wygladaja na bardzo pokrzywdzonych przez los,a z natury ich penisy sa male. “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“ Autorem powyzszego zdania jest Moofka. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:14 Bo się bzykają z rodaczkami, które też są odpowiednio mniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:15 Edel, po tobie takich herezji się nie spodziewałam :P jaja sobie robisz, tak? :D Przyjemność z pięciocentymetrowym penisem, buhahaha, chyba Calineczki :D Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:17 dowcip miesiaca 5cm demon seksu- wygrzmoci, az ći białka wyskoczą;) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:20 To nawet dziwnie wziąć do ręki... co z takim zrobić, rolować delikatnie na dłoni? Przecież nawet między cyckami toto zaginie. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:32 Cycki można pomniejszyć, penisa nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
aguila_negra Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:51 triss_merigold6 napisała: > To nawet dziwnie wziąć do ręki... co z takim zrobić, rolować delikatnie na dłon > i? W nosie podłubać chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:26 Seks to nie tylko wygrzmocenie. Na szczęście. Ja was, przyznaje, trochę babki nie rozumiem. Są różne typy orgazmów. Wy tylko w pochwę walenie znacie? Mam wrażenie, że wasz seks jest cholernie nudny po prostu :D Nie, małżonek nie ma krótkiego :P Kota w worku tez nie wzięłam - tak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:27 kropkacom napisała: > > Ja was, przyznaje, trochę babki nie rozumiem. Są różne typy orgazmów. Wy tylko > w pochwę walenie znacie? Mam wrażenie, że wasz seks jest cholernie nudny po pro > stu :D > Hmm, mam podobne odczucia :P Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:30 Kobiecy orgazm to całe spektrum różnych mozliwosci. Tu same "pensjonarki" co wielkim kutasem chcą być wygrzmocone :D Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:31 Kropka, wybacz, ale uczyć o seksie to mnie raczej nie będziesz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:35 dokladnie spectrum, i ja lubie miec chocby kilka opcji z tego spectrum, w tym penetracje porzadnym sprzetem Odpowiedz Link Zgłoś
aguila_negra Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:54 kropkacom napisała: > Kobiecy orgazm to całe spektrum różnych mozliwosci. Tu same "pensjonarki" co wi > elkim kutasem chcą być wygrzmocone :D Bo wielkim możesz i tak i śmak. A małym tylko śmak. I taka jest różnica :) Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:59 Wiesz kropka, co kto lubi -ja tam jestem maksymalistką a nie minimalistką i wolę mieć wypełnione dłonie,vaginę, gardło po migdałki, odbyt, przestrzeń między moimi piersiami w rozmiarze 65h :P Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:01 Och, guderianka, jesteś taka podniecająca :) Pięknie to napisałaś! Czysta poezja. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:06 Kobieto... :D U ciebie w łóżku nie jest nudno :D Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:08 ;) no nie jest między innymi dzięki rozmiarowi, który ma znaczenie jedząc chleb z wielu pieców można wybrać ten, który ma lepszy smak jedząc chleb pieczony w jednym piecu- będzie się lubiło ten, a jakże, bez świadomości,że inne są dobre albo nawet lepsze.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:13 No kochana, dorabiasz sobie ideologię, a mój post się o to wcale nie prosił. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:14 kropka-nie ideologię ale wykład piekarniczy ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:51 Oj, kropka, to naprawdę nie twoja wina, że twój maż ma małego... :D wiem, chamówa, ale ciężko się było powstrzymać :D Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: mały, ale wariat 05.04.13, 19:59 Nie, tu same rozjechane. Nie mówię tu o mikropenisach, ale jeśli do rewelacyjnego seksu NIEZBĘDNA jest wielka pała to ups... współczuję z całego serca :) Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: mały, ale wariat 05.04.13, 22:32 Słowo NIEZBĘDNA padło po raz pierwszy z Twoich ust..ups..klawiatury.. Taka nadinterpretacja źle roku, komplikuje proste sprawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:29 Ależ my doskonale wiemy, że są różne typy orgazmów i lubimy wszystkie. W imię czego, mam składać moją przyjemność na ołtarzu związku? Może niektórym kobietom wystarczy jak pan od czasu do czasu zrobi im dobrze językiem lub ręką. Mi do pełni szczęścia potrzebny jest również normalnej wielkości członek, a nie jakiś mikrus. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:32 Tu nie chodzi o składanie czegoś na ołtarzu. Jak nie zaiskrzy w łóżku to niestety... Nie zrozumiałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:41 Dla niektórych kobiet żeby zaiskrzyło potrzebne jest to porządne wygrzmocenie. Owszem seks to nie tylko to, ale w imię czego mam się pozbywać czegoś co sprawia mi największą frajdę? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:43 > Owszem seks to nie tylko to, ale w imię czego mam się pozbywać czegoś co sprawi > a mi największą frajdę? Nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:55 Grzmocenie ze sie tak posluze juz tym okresleniem (sama preferuje rzniecie ;) ) to pien, a cala reszta to galezie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:30 Owszem, ale seks bez grzmocenia? Tak cały czas? Bez poczucia przyjemnego wypełnienia w środku? Hm, co kto woli, ale jak zdrowa, heteroseksualna kobieta może nie przywiązywać żadnej wagi do seksu pochwowego? Twierdzić, że "można obyć się bez tego". No niby można, od tego się nie umiera, ale PO CO? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:34 Grzmocenie też, ale nie tylko. Są kobiety które orgazmu pochwowego w ogóle nie mają. Tak poza tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:36 No i co z tego? Myślisz, że nie odczuwają w związku z tym żadnej przyjemności z seksu pochwowego? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:38 Jakąś może odczuwają, ale orgazm osiągają inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:40 kropkacom napisała: > Jakąś może odczuwają, ale orgazm osiągają inaczej. no to im mały penis nie przeszkadza. nie widze problemu, w sumie te chłopy czesto jakiej baby jednak mają Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:42 No i potem nikt im nie uwierzy, że im jest dobrze :D Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:39 No tak, bo jest tylko opcja bo kutas krótki... :D Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:42 Nie, są dwie opcje: qtas krótki lub partner marny w te klocki, więc pani się przy nim nie nauczyła takiego orgazmu przeżywać. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:47 I to ja mało o seksie wiem? :D To jaki orgazm będziemy przezywać zależy w dużej mierze od indywidualnych predyspozycji. Często kształtowanych na długo przed tym zanim kobieta zacznie współżyć z mężczyzną. Wie co to jest masturbacja? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:49 Bo każda dziewica masturbuje się wielkim wibratorem, żeby nauczyć się orgazmów pochwowych przed przyjęciem pierwszego partnera :D Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:51 Kochana, ja ci tłumaczyć dłużej nie będę. Chcesz wierzyć, ze to sprawa małego fiutka partnera? Na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:55 Ja już wyraźnie napisałam czego. Wolisz upierać się, że to wina kobiety - na zdrowie. Mogę Ci życzyć jedynie, żebyś kiedyś poznała tego jedynego, który wyprowadzi cię z tego błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
aguila_negra Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:58 lauren6 napisała: > Bo każda dziewica masturbuje się wielkim wibratorem, żeby nauczyć się orgazmów > pochwowych przed przyjęciem pierwszego partnera :D OJP, co za boski wątek w piątkowy pochmurny dzień :D Czytam i kwiczę ze śmiechu zamiast się do roboty wziąć. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:50 kropka, umiesz zejśc z tego protekcjonalnego tonu w tym lekkim wątku? czy nie dasz rady? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:54 Nie umie, bo jak zejdzie z protekcjonalnego tonu pozostanie kobieta, której kiedyś jakiś partner wcisnął do głowy straszną ciemnotę. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:57 No tak... To chyba wolę swój protekcyjny ton już. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:38 ok- ale nie musisz od razu tych co lubia grzmocenie od pensjonarek nazywać:P Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:40 Oj, no chyba jest sto gorszych określeń ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:47 A co zlego jest w pensjonarce, mi dziala na wyobraznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:50 Działa, nie działa. Ale któraś mi wyjaśni, dlaczego akurat pensjonarka?! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:52 Taka dziewuszka co to niewiele miała, ale w wyobraźni jest ciągle wielki kut... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:58 Hmm.. przecież cały czas mówimy, że nie chodzi o wielkiego tylko normalnego, który nie wygląda jak przecinek. Więc pudło. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:51 nutka07 napisała: > A co zlego jest w pensjonarce, mi dziala na wyobraznie ;) > no w sumie...:D Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:53 Oj... To teraz się obrazisz po tym co napisałam wyżej. Nie obrażaj się... Odpowiedz Link Zgłoś
aguila_negra Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:56 kropkacom napisała: > Grzmocenie też, ale nie tylko. Są kobiety które orgazmu pochwowego w ogóle nie > mają. Też kiedyś nie miałam i wydawało mi się, że to bajka o żelaznym wilku. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:57 Morgen,a Jak ktos na partnera z duzym to tez nici z grzmocenia.Boli w trakcie,boli po.Nie,dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:06 Też tak myślałam, dopóki mnie pan nie rozgrzał... Facet musi mieć naprawdę ogromną, ogromną pałę, żeby się NIE DAŁO. Ale to już wtedy jest chorobliwe. Normalnie zbudowana kobieta w naszej szerokości geograficznej jest w stanie przyjąć nawet dużego członka, tylko wtedy zajmuje to więcej czasu. Musicie mi uwierzyć na słowo ;) ale jeżeli ktoś pomiętosi chwilę kobite po cyckach i potem jej pcha na chama, to oczywiście, to boli. Albo kiedy kobieta ma średnia ochotę na seks i nie jest rozgrzana, wtedy tez może boleć. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:14 Morgen,nie mowimy o szerokosci tylko o dlugosci.Skoro przy odpowiednim rozgrzaniu mozna uprawiac fisting to mozna i pomiescic grubego czlonka.Jednak gdy tej jest za dlugi to niestety niektore pozycje odpadaja,a juz szczegolnie to "grzmocenie",bo siega za daleko i powoduje bol. “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“ Autorem powyzszego zdania jest Moofka. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:53 Dlatego nie pisałam o długim, ale o SZEROKIM. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:30 widzisz kropka- ty myslisz, ze jak kobieta lubi grzmocenie to juz nic innego a tak nie jest mozna wiele rzeczy połaczyc- mając czym nie wspomnę o aspekcie podniecenia- dorodny moze podniecac " na oko", a kluska nie a to tez wazne czy robi Ci sie goraco na widok faceta czy raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:36 To może jednak małe cycki też nie będą każdego podniecać. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:38 Ale nie uniemożliwiają seksu stricte, prawda? Nie udawaj, że nie wiesz, czym różni się funkcja cycków i penisa, nie osłabiaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:41 Ja odpowiadałam na konkretny post. Wróć i przeczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:42 Wiem, na co odpowiadasz. Dziewczyna ci tłumaczy, że penis oprócz przyjemnego wypełnienia ma dawać także efekty wizualne. Ale to nadal nie jest to samo, co facet jarający się dużymi piersiami. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:50 No nie, to samo nie. Jednak do tego się odnosiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
aguila_negra Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:53 > Ja was, przyznaje, trochę babki nie rozumiem. Są różne typy orgazmów. Wy tylko > w pochwę walenie znacie? Nie tylko, ale mnie osobiście bardziej odpowiadają - nomen omen - dogłębne doznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:04 Zbyt doglebne zwyczajnie sprawiaja bol i niestety niektore pozycje odpadaja.Wszystko na swoje plusy i minusy.No,als mozna na Forum pochwalic sie rozmiarem penisa swego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:16 No coz,wyszlyscie z blednego przekonania,ze nie mam sie czym chwalic. Odpowiedz Link Zgłoś
aguila_negra Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:08 > Zbyt doglebne zwyczajnie sprawiaja bol i niestety niektore pozycje odpadaja.Wsz > ystko na swoje plusy i minusy.No,als mozna na Forum pochwalic sie rozmiarem pen > isa swego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:18 Jak ktos lubi bol i lubi potem troche krwawic to droga wolna,als Jak ktos nie lubi to duzy penis jest przeszkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
aguila_negra Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:29 > Jak ktos lubi bol i lubi potem troche krwawic Wyraźnie napisałam - ból, ale do pewnego stopnia. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:52 No,a ja nie lubie,co powoduje,ze facet musi sie opanowywac. Tak,wiec wiem z autopsji,ze duzy Penis to niekoniecznie blogoslawienstwo. “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“ Autorem powyzszego zdania jest Moofka. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:58 Te opowieści o wielkim bólu i krwawieniu to tak dla straszenia niewinnych dziewic? Przecież pochwa to rozciągliwy organ i po odpowiedniej rozgrzewce, przy odpowiednim nawilżeniu przyjmie większość członów w rozmiarze XL. W drugą stronę może być gorzej, bo jak się pana nie czuje, to magicznie się nie skurczy żeby go poczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:20 > Eee, mój chłop to akurat ma w normie, nie za mały, nie za duży, ale miałam kied > yś partnera z naprawdę sporym sprzętem i jestem zdania, że ból (do pewnego stop > nia oczywiście) również bywa przyjemny. Każdy ma swoje własne zboczonka :) w zasadzie moge zdublować jako swoja wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:43 No coz seks to nie tylko grzmocenie.Jednak stanowczo przydalby ci sie kontakt z jakims skosnookim. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:46 Jednak fuj. Mali żółci i bezwłosi ludzie zawsze byli dla mnie aseksualni. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:49 skośnooki moze miec nawet petardę i grzmocic- ale nie, dziękuję postoję Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:51 A mnie brzydza czarni,ktorzy slyna z fiu*tow Jak u konia. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:54 no na czarnych też się nie rzucam Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:58 Ale oni Maja naprawde wielkie,powinnas wyprobowac,a niz sredniaczek z Europy przestanie ci pasowac:-D Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:14 edelstein napisała: > > Ale oni Maja naprawde wielkie,powinnas wyprobowac,a niz sredniaczek z Europy pr > zestanie ci pasowac:-D ja tam jestem, nomen omen, kobietą środka ;) lubię średnie- normalne, które nie budza matczynych uczuc, ani nie napawają przerażeniem;P Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:55 Mnie też ale z innego powodu. Po prostu nie odczuwam pociągu seksualnego do niebiałych mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:59 Ani ja, mam pociąg do typu nordyckiego. Podobają mi się wizualnie bardzo różni mężczyźni, np. skoczek narciarski Noriaki Kasai jest miodzio ;) ale jednak ciągnie mnie do naszej szerokości geograficznej, nic nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:07 Model wikinga - tak. Ale też model kozaka, to nawet bardziej.;) Odpowiedz Link Zgłoś
aguila_negra Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:52 Proponuję dwóch jednocześnie i problem z głowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:05 To sie na dwa baty nazywa ;) Ps. Nie przepraszam wszystkich urazonych i zniesmaczonych :P Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:55 Triss, dobrze, że nie jesteśmy młodsze i się nie znamy, obawiam się, że mogłybyśmy się tłuc o facetów :D Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:06 D. Ja już nie poluję, bo mam w domu swój ideał męskiej urody, ale obejrzeć czasem na ulicy to się obejrzę. W "Grę o tron" książkową wsiąkłam i podglądam kadry z serialu i taki Khal Drogo... ooo chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:46 Morgenchen,ja wiem co pisze,a doswiadczenie mam multi Kulti. “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“ Autorem powyzszego zdania jest Moofka. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:55 Rozmiar penisa jego faceta,pozostawie dla siebie. “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“ Autorem powyzszego zdania jest Moofka. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:58 Chyba nie chcę nic wiedzieć o penisie faceta twojego faceta :D Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:01 Zalamuje mnie wasz poziom rozumowania,skoro kobiety nie Ma nic przeciwko malym penisom,to jej Partner musi miec malego.Facepalm Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:04 Hm Jakby to napisać. Odnosząc się do owoców Masz arbuza i masz granata I mówisz, że granatem można najeść się bardziej mimo że jest mniejszy Nie, nie można. Ty możesz bo masz mniejszy żołądek. I Twoja sprawa jaki masz żołądek i jak się najadasz ale nie wpieraj , że małym można najeść się bardziej niż dużym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:10 A ty gdzie wyczytalas,ze mniejszy jest lepszy?Mniejszy moze byc tak samo dobry Jak duzy.Analogicznie zbyt duzy moze byc tak samo problematyczny Jak zbyt Maly.Zalezy Od faceta i kobiety.Sa takie ci wchlona 24cm czlonka,inne Beda piszczec z bolu przy 5cm. “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“ Autorem powyzszego zdania jest Moofka. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:12 Nie, mniejszy nie może być tak samo lepszy. Chyba że trafi że mniejszą i ciasną-co jednak w naturze statystycznie zdarza się chyba jednak rzadko . Większy penis-to behawioralnie znak dla 'samicy", że 'samiec" jest lepszym zapładniaczem, dalej wejdzie, głębiej popchnie, bardziej wypełni-nie dając szans osobnikom słabiej wyposażonym przez naturę. Napisałam zresztą że między Dawidem a Goliatem jest jeszcze sporo miejsca. Żadna skrajność nie jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:23 Owszem moze,osobiscie znam dziewczyne z taka cip* ze tampona wcisnac nie moze.Nie jest z Tajlandii;-)dla panow z bardzo malym,stworzono panie z bardzo mala i wszyscy da zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:25 Gdyby tak było nie byłoby tej odwiecznej dyskusji, mitów, powiedzeń ;) Jednak większość kobiet ma pochwę w wymiarze nazwijmy to standardowym , która może przyjąć i tampona, i małego fallusa, i big fallusa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:28 Te mity egzystuja obok tych,ze rudzi sa wredni i falszywi.Faktycznie Prawda objawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
aguila_negra Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:31 edelstein napisała: > Te mity egzystuja obok tych,ze rudzi sa wredni i falszywi. A nie są? Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:06 ..i pewnie Ty edel znasz takiego jednego rudego nie wrednego! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:09 Znam wiecej mit jednego,bo wiesz w De to wyjatkowy urodzaj.Moj wlasny tez rudawy. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:16 te rogi to akurat na plus ;) nie może dźgnąć fallusem to dźgnie rogiem ;) chyba, ze rogi to od Ciebie 'prezent" :> Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:20 Lepiej niech nie dzga,bo czasem przesadza,niekoniecznie dobrze czuje sie Jako saszlyk:-D Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:37 Mozna tez robic za krwistego befszryka,bo ci to za marynarz ci czerwonego morza nie przeplynie:-D uwielbiam to stwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:46 Nie znalas?mi zaserwowal to "kolega"ze studiow,Jak moglam powiedziec nie:-D Odpowiedz Link Zgłoś
xyxzza Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:49 guderianka napisała: > nie może dźgnąć fallusem to dźgnie rogiem ;) > :D :D :D normalnie rotfl :D Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 05.04.13, 13:26 matko jak dobrze, że sama siedzę:D pieknie mi wątek rozkreciłyście:D jeszcze niech mnie wrzucą na główną, a aneta-skarpeta będzie sławna jako ta od mikro i makro dzięki:P Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: mały, ale wariat 05.04.13, 13:27 Sama sobie to uczyniłaś, moja droga :P Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:21 ,inne Beda piszczec > z bolu przy 5cm. pojechałas rozumiem, ze moze taki pasować, ale żeby piszczeć z bólu przy wkladaniu małego palca kobiecej dłoni? w trakcie fajnego seksu? nie uwierzę Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:24 Pochwicę się leczy, a wady anatomiczne koryguje chirurgicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:25 No coz napisalam juz gude,znam dziewczyne,ktora boli wkladanie tampona i przecietne penisy da dla niej olbrzymami.Z reszta tajlandki z reguly tez tak Maja,taka budowa. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:27 edel-ale czy to, że Ty znasz taką JEDNĄ dziewczynę w jakiś sposób zmienia OGÓLNĄ zasadę i budowę anatomiczną kobiety ? To nie z większością kobiet jest coś nie tak ale z tą koleżanką, która jst wyjątkiem i nie pasuje na poparcie pisanych tutaj tez Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:29 To nie jest jedna dziewczyna,tajlandki slyna ze swych pochw w rozmiarze xxs. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:35 No owszem, inne Azjatki też. Ale one mają budowę dwunastoletnich dziewczynek, a nie taką jak przeciętna dorosła biała kobieta, ktora ma więcej niż 140 cm wzrostu i waży więcej niż 40 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:40 Czyli wychodzi na to,ze Maly penis moze byc dla kogos wystarczajacy.Triss swiat to nie tylko przecietne,dorosle,biale kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:42 Przy czym jednak większość - co za odkrycie - jest przeciętna. A wątek nie dotyczył tego, czy dla małego narzędzia znajdzie się odpowiednia dziurka i na odwrót, tylko tego, co forumki wolą, cytuję: "czy mogłybyście się związac z facetem z małym sprzętem- nie srednim czy lekko poniżej średniej, ale naprawdę małym. " Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:45 Pytanie bylo takie,a zeszlo na to,ze absolutnie Maly Penis nikogo nie zadowoli co nie jest Prawda. .Tak,moglabym.Bo znam takich ci tym malym sprzetem dzialaja cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:01 Rozróżnijmy dwie sprawy. Facet z małym penisem jest w stanie zadowolić kobietę. Są na to różne sposoby. Natomiast stwierdzenie: > Maly Penis nikogo nie zadowoli uważam niestety za prawdziwe, bo ciężko zadowolić kobietę pochwowo penisem którego prawie nie ma. Ale jak już się dowiedziałyśmy z tego wątku, są kobiety którym orgazm pochwowy jest do szczęścia nie potrzebny, więc dobrze się składa. Jak mówi stare powiedzenie: każda potwora znajdzie swojego amatora. Pan z małą kuśką, również. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:07 Sa kobiety z malymi pochwami i im Maly bedzie w sam raz. Nie Ma czegos takiego Jak orgazm pochwowy,zakonczenia nerwowe lechtaczki siegaja bardzo gleboko i naukowcy sklaniaja sie ku zemu,ze penetracja to nic innego Jak pobudzanie lechtaczki od srodka. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:14 To jak te kobiety z małymi pochwami rodzą dzieci skoro tampon lub jeden paluszek to za dużo? :> Gdyby nie cc skazane by były na wymarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:19 Tzn ze kobiety po porodach to sie musza Minimum mango zadowalac:-DZdaje sie,ze pochwa ma mozliwosc rozciagniecia sie,jedna mniej,druga wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:20 Zdaje się o tym było przy okazji wspominania o XXL? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:23 Zdaje sie,ze na szerokosc to super wychodzi,na dlugosc niekoniecznie i bywa bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:08 nie, edel ;) to Ty udowadniasz, ze mały jest swietny bo Ciebie zadowala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:12 Niestety nie trafilas.Wielokrotnie napisalam,ze mialam do czynienia z malym penisem.Czasu terazniejszego od przeszlego nie odrozniasz?Musze cie rozczarowac,w domu malego na tylko moj syn:-D Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:16 Synowi? 1)nie umie czytac 2)jakby umial,to po polsku i tak nie zrozumie - “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“ Autorem powyzszego zdania jest Moofka. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:19 Spox, ten wątek przetrwa do czasu jak nauczy się czytać i korzystać z internetowego tłumacza. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:22 Do tego czasu gabaryty moga mu sie stanowczo zmienic:-D poza tym on wie,ze ma dzdzownice,bo tak nazywamy jego penisa w zartach:-D - “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“ Autorem powyzszego zdania jest Moofka. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie uczysz syna j. polskiego? 05.04.13, 13:26 Pisalam juz mnostwo razy,nie ucze. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Nie uczysz syna j. polskiego? 05.04.13, 14:56 Nie czytam wszystkich twoich wypocin, ale nawet jak na ciebie to to głupota straszna, nie nauczyć dziecka języka, który mógłby opanować bez wysiłku w codziennym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie uczysz syna j. polskiego? 05.04.13, 16:40 Poki co o moim dziecku decyduje ja,a w codziennym zyciu uzywa sie u Nas niemieckiego. Zajmij sie swoimi 4literami,na dobre ci wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Nie uczysz syna j. polskiego? 05.04.13, 18:02 Ależ decyduj sobie, jednak prawa do opinii mi nie odmówisz. :P A moja opinia jest taka, że trzeba być idiotką, żeby nie nauczyć dziecka swojego języka ojczystego, zwłaszcza że odbyłoby się to bez wysiłku. Jednak miałam cię za mądrzejszą. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie uczysz syna j. polskiego? 05.04.13, 18:39 Wyzywanie innych od idiotow nazywasz wyrazaniem opinii:-D Twoje "bez wysilku"wskazuje na to,ze masz pojecie Jak ja o balecie. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Nie uczysz syna j. polskiego? 05.04.13, 19:21 Tak na mnie działasz, sorry :D Mozę nie bez wysiłku, ale z pewnością dużo łatwiej niż w przypadku rodziny jednojęzycznej. I tak się składa, że wiem o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Nie uczysz syna j. polskiego? 05.04.13, 19:38 To idz do terapeuty,skoro tak oddzialuja na ciebie byty internetowy. “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“ Autorem powyzszego zdania jest Moofka. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:25 Twoja cora tez podobna so chopa nr2?:-D Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:35 Córy do mnie-od pasa w dół ;) Syn do chłopa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:38 Ja tylko syna mam i stanowczo jest podobny nie so tych osob so ktorych powinien byc.Przyroda splatala figla:-D Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: mały, ale wariat 05.04.13, 20:25 > .Tak,moglabym.Bo znam takich ci tym malym sprzetem dzialaja cuda. Ta, w krainie krasnoludków. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:45 Napisałam to jakieś 100 postów temu. Oczywiście, że świat nie składa się tylko z dorosłych białych kobiet, same Chinki to jakieś 600 milionów kobiet. Mały penis może być wystarczający dla kobiety o budowie Tajki czy innej Azjatki, ich mężczyźni mają małe fiutki więc są kompatybilni. Tu dyskutujemy chyba jednak o doświadczeniach i preferencjach dorosłych białych kobiet, a nie o prawdopodobieństwie doboru fizycznego w gronie 6 miliardów ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:47 Toz napisalam,ze mam za soba pozytywne doswiadczenia w zakresie malych penisow.Nie musisz wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: mały, ale wariat 05.04.13, 23:51 "Toz napisalam,ze mam za soba pozytywne doswiadczenia w zakresie malych penisow." :DDDDD Mogę do sygnaturki? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:29 edelstein napisała: > No coz napisalam juz gude,znam dziewczyne,ktora boli wkladanie tampona Uważasz, że to jest normalna kobieca reakcja? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:34 ktora boli wkladanie tampona i przeci > etne penisy da dla niej olbrzymami no i ona bedzie cieszyła sie z małego. na jej zdrowie ale co to wnosi w zycie standartowej kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:43 No tak,na swiecie zyja Same standartowe kobiety.Tak ciezko przyjac do wiadomosci,ze Maly Penis nie oznacza z gory skreslenia na Cale zycie.Tobie nie starcza takowy,innym jest az nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:45 Ale przecież pytanie było o prywatne doświadczenia / preferencje, a nie, o to, czy w ogóle ma to szansę zadziałać. Tak, ma szansę. Czy panie by chciały: a to już różnie. I mogą nie chcieć, zwłaszcza, jeśli miały jakieś tam nieciekawe doświadczenia. Bądź zastrzeżenia czysto teoretycznie. Bądź cokolwiek. Mogą nie chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:47 Zawsze są wyjątki. Btw w poście otwierającym wątek padło pytanie czy związałybyście się z facetem bardzo słabo obdarzonym i znakomita większość tutaj (tutaj, a nie w Azji) odpowiada, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:49 A ja odpowiedzialam,ze tak co zaowocowalo pytaniami o rozmiar penisa jego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:50 ja tez chciałam podkreslic niesmiało, że w odpowiedzi na mikropenisa -nie rozmawiamy wcale o taki 28cm- tylko o średnich, normalnych lub lekko wiekszych więc o nabijaniu na pal po samo gardło rozbebeszając po drodze watrobę nie ma szans:P Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:56 No,ale skoro mozna czepic sie malego to mozna sie czepic i wielkiego.Ciekawe ci odpowiedzialyby panie gdyby zadano to samo pytanie tylko malego na olbrzyma zamieniono. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:17 No to załóż osobny temat poświęcony olbrzymim męskim członkom. Ten jest poświęcony rozmiarowi XS. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:07 edelstein napisała: > > Rozmiar penisa jego faceta,pozostawie dla siebie. Czy mamy rozumiec, ze facet Twojego eMa jest Azjata? Dobrze kombinuje? Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka historyczna chwila 05.04.13, 11:10 obok współczuje twoim dziecią i innych kwiatów wszedł właśnie nowy kod twój M jest azjatą-i wszyscy wiedzą o co chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Podbijam 05.04.13, 11:27 guderianka napisała: > twój M jest azjatą-i wszyscy wiedzą o co chodzi ;) Podbijam: Facet Twojego eMa-Azjaty jest Azjata. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Podbijam 05.04.13, 11:31 :-Dale mu wyszlo:-D moj by zawalu Dostal,ze ktos moze go podejrzewac o takie kontakty z azjatami:-D Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Podbijam 05.04.13, 11:39 Znaczy ze teraz bedzie, 'Masz faceta Azjate' czy 'Wspolczuje ci Azjaty' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:42 edelstein napisała: > Skosnoocy nie wygladaja na bardzo pokrzywdzonych przez los,a z natury ich penisy sa male. Masz info z pierwszej reki? Moje znajome Chinki i Japonki twierdza, ze majac wybor preferuja jednak, ekhem, europejska rozmiarowke. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:19 miałam kiedyś do czynienie z takim koliberkiem, to była jedna wielka porażka, na szczęście bardzo szybko zakończona. na szczęście mój m. tego typu problemów nie ma;-) uważam że wielkość jest istotna. Odpowiedz Link Zgłoś
joanekjoanek Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:19 Mały penis to duży defekt i duży problem, zgoda. Ale teksty w tym wątku, jak to "ja miałam nieprzyjemność z jednym takim, co..." albo "jak go zobaczyłam, jak się rozebrał, to.." - to mnie drażnią, szczerze mówiąc, choć nie jestem facetem. Miałam onegdaj naprawdę bujne życie seksualne, ale sobie nie przypominam, żebym choćby schlana jak armata i choćby najbliższym przyjaciołom opowiedziała coś kiedykolwiek o czyimkolwiek fiucie, z którym mi się przydarzyło! Okropne to jest. No wiem, bez personaliów, anonimowo, to tak jakby inaczej, ale poza internetem kobiety też tak radośnie się dzielą między sobą spostrzeżeniami. Nie lubię tego i rzeczywiście współczuję facetom, jakoś mam wrażenie, że moja pochwa nie stanowiła nigdy dla nikogo tematu do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:24 Jesteś bardzo szlachetna, ale w mniejszości. Kobiety wymieniają się doświadczeniami, faceci mniej, ale również. Faceci to raczej się między sobą przechwalają często mijając się z prawdą :) Różne opowieści już słyszałam (także od mężczyzn) i dyskrecja typu "nie pisnę słowa przyjaciółce o żadnym facecie" to sorry, ale rzadsza jest chyba od białego kruka. Osobiście nic złego w tym nie widzę. Wymiana doświadczeń cenna rzecz, ludzkość by bez tego wyginęła. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:31 O toto. Nie zapomnę relacji znajomego, który puknąwszy jakąś damę mówił, że czuł się tak jakby malował pędzlem bardzo duży pokój. D Kobiety potrafią - jak wyczują, że mogą na jakimś etapie zażyłości - opowiadać ze wszystkimi anatomicznymi szczegółami. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:33 A mężczyźni się tego często gęsto bardzo boją :) kobieta doświadczona to kobieta niebezpieczna - ma porównanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:36 Boją się jak posłuchają. Podejrzewam, że tak załatwiłyśmy trwałą traumę bratu przyjaciółki, te naście lat temu słuchał naszych pijackich zwierzeń, dziś jest dobrze po 30-tce i jakoś z żadną panią się nie związał. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:17 jeszcze sie okaze ze to byl tanebo :P Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:25 > jakoś mam > wrażenie, że moja pochwa nie stanowiła nigdy dla nikogo tematu do rozmowy. Niepoprawna optymistka :P Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:35 ale to forum jest :) a fora to dla wielu jedyna okazja, żeby pogadać o intymnych sprawach albo zabłysnąć doświadczeniem w tychże. w rzeczywistości sama nie znam zbyt wielu osób tak ochoczo komentujących czyjeś cielesne przymioty (lub ich brak). i sama też o tym nie gadam, choć swoje na koncie mam. może właśnie dlatego nie gadam? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: mały, ale wariat 05.04.13, 21:21 joanekjoanek napisała: > rzeczywiście współczuję facetom, jakoś mam wrażenie, że moja pochwa nie stanowiła > nigdy dla nikogo tematu do rozmowy. no to możesz się zdziwić miałem kiedyś równoległy związek z dwiema paniami - jedna z wielkim biustem i choć szczupła to taka raczej "mocna" w budowie i druga , filigranowa blondynka ze słodką buźką ta pierwsza była mega ciasna, co przy wizualnym wrażeniu sylwetki było grubą niespodzianką, za to ta druga miała ordynarną wielką pochwę, której nigdy przenigdy nie spodziewałbym się w takim opakowaniu temat obu pochw był przeze mnie często poruszany :D oczywiście w wąskim męskim zaufanym gronie Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:31 No to teraz ja ;) Ekhm zauwazylyscie ze temat rozmiaru jest jakims wyjatkowym tabu? A jak juz kobiety pisza co mysla to zaraz zjawiaja sie tacy co to wszystko wiedza lepiej, choc w zyciu zadnego penisa nie uzywali oprocz wlasnego ;) Do rzeczy. Musi byc wszystko i rozmiar i technika. No niestety :P Wg mnie bardziej liczy sie grubosc. Spotyklalam sie kiedys z takim mniejszym, przy czym byl zdecydowanie wiekszy od tego anetowego z tego co doczytalam ;) problemow z czuciem nie mialam, a facet byl swietny jezeli chodzi o csla reszte. Wiedzial co robic i jak, nic mu nie trzeba bylo tlumaczyc, nawet wlosy potrafil tak odgarnac ze odrazu sie nakrecalam ;) przy czym musze powiedziec ze wizualnie nie byl jakos w moim typie, ale kochankiem byl swietnym. Pan z duzym rozmiarem nie mial nic ciekawego oprocz penisa do zaoferowania! Szybka akcja tak, super ale a dluzsza mete katastrofa, bo sorry ale potrzeba czegos wiecej, do tego egoista i brakowalo mu techniki. No doslownie gdyby nie rozmiar to bylaby kaszana :) Przepraszam czy na forum mozna uzywac slowa mi.ne.ta.? ;) Bo chcialam krotko wspomniec, ze nie kazdy pan potrafi ja zrobic :P Nawet na tych nieszczesnych fikolkach, wiekszosc nie umie a potem ucza sie z takich filmow i klapa. Ale bylam tez z takim idealem lozkowym, mial dobry rozmiar i zarabista technike. Temu panu tez nie trzeba bylo nic mowic, sam potrafil wszystko zrobic doskonale ;) Przecietny penis jest ok, ale nie moze byc za chudy, ale zadnen rozmiar nie powinien zapominac o technice, bo inaczej nic z tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:34 Minety to pana trzeba nauczyć tzn. musi w młodości trafić na jakąś doświadczoną babę, która mu udzieli konkretnych instrukcji, pokaże i nauczy odczytywać sygnały. Sam się nie nauczy, nie ma opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: mały, ale wariat 05.04.13, 10:52 nutka07 napisała: a facet > byl swietny jezeli chodzi o csla reszte. Wiedzial co robic i jak, nic mu nie t > rzeba bylo tlumaczyc, nawet wlosy potrafil tak odgarnac ze odrazu sie nakrecala > m ;) przy czym musze powiedziec ze wizualnie nie byl jakos w moim typie, ale ko > chankiem byl swietnym. > O to, to, o to chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:01 Na równi z mikro penisem jest jak facet dwa razy machnie i już się spuszcza. Dramat. Sex jest tylko po to, by facet machnął i się spuścił. Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:15 grave_digger napisała: > Na równi z mikro penisem jest jak facet dwa razy machnie i już się spuszcza. Dr > amat. Sex jest tylko po to, by facet machnął i się spuścił. Koszmar. > > to ciezko nazwać seksem... tez dramat Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:16 ale tez nie przepadam za seksem przesadnie długim Odpowiedz Link Zgłoś
bella_roza Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:05 miałam takie doświadczenie, ciężkie było bo prezerwatywa spadała z tego maleństwa. na szczęście (dla mnie) pan miał również inne braki więc został błyskawicznie skreślony. nie wiem co bym zrobiła gdyby poza "tym" był super. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:12 Miałam kiedyś impotenta - więc normalny stosunek właściwie nie wchodził w grę, a jak już (hehe) wszedł, to był zdecydowanie niesatysfakcjonujący. Pan jednak miał na tyle bujną wyobraźnię, że akurat ten kawałek nie był aż tak bardzo potrzebny :P Prawdę powiedziawszy pan wyposażony zbytnio na długość jest o wiele gorszy - dźganie w szyjkę macicy boli jak cholera i ciężko jest to kontrolować w porywach namiętności, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:38 Uff no chociaz jedna kapuje Jako jest Problem z duzym penisem.Zaczelam podejrzewac,ze zadna big bossa nigdy nie miala.No niestety jest to minus,no als Jak sie kocha to sie wybacza:-D Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:42 Owszem, miałam - ale na szerokość, nie na długość. I rzekłabym, że to było dobre, oj, bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:17 Zlituj się, edel, przez cały wątek piszę o szerokości członka, nie o długości, odnoszę tez wrażenie, że reszta pisze to samo. Tylko ty uparcie piszesz wciąż o waleniu drągiem w szyjkę macicy. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:26 No coz,dla mnie duzy czlonek to dlugi i gruby.A nie gruby. “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“ Autorem powyzszego zdania jest Moofka. Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: mały, ale wariat 05.04.13, 19:42 Gruby jest dobry. Bardzo dobry. Nie może być za długi. Mój pierwszy facet, z którym straciłam dziewictwo, miał tak ogromną armatę, że... no że szok ;) Faceci w pornolach się nie umywają :P Nigdy później takiej nie widziałam. Twierdzę, że był mutantem, bo do tego miał na penisie dwie dziurki :P To się jakoś naukowo nazywa i jest to właśnie anomalia :P Ale do sedna - tak, kobieta może przyjąć każdą armatę nawet, gdy jest dziewicą :P Ale ja jednak wolę te średniej długości, ale by były grube. Szyjkę macicy mam tak wrażliwą, że podczas zakładania spirali chodziłam po ścianach z bólu :P Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: mały, ale wariat 05.04.13, 20:15 grave_digger napisała: Ae ja jednak w > olę te średniej długości, ale by były grube. Szyjkę macicy mam tak wrażliwą, że > podczas zakładania spirali chodziłam po ścianach z bólu :P jA tez, to bylo niemal gorsze niz poród :( Dlatego seks z eksem, ktory byl obdarzony zarowno na grubosc jak i dlugosc czesto bolał i nie byl to ból z tych podniecajacych.... Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:16 Najciekawsze w tym watku, to slownictwo (ubogie) niektorych pan :-D Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:18 Mamy używać określeń jaspisowa grota i długa włócznia? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:26 kwiat lotosu, maczeta złota broszka, dzida ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:29 Chce cie* spenetrowac ;) *napisalam z malej, zebys nie pomyslala ze to o Tobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:28 Najciekawsze w tym wątku, że to facet zatęsknił za słownictwem rodem z harlequina. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:36 Przeciez nie napisze, ze rozmiar sie nie liczy, bo bedzie spalony ;) Trzeba znalezc cos innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:54 nutka07 napisała: > Przeciez nie napisze, ze rozmiar sie nie liczy.. Napisze, ze rozmiar powinien zadowolic aktualna kobiete. Gruby? Juz widze, jak zadowala kobiete bezdzietna, panienke, 50+ w ktorej juz drugi paluszek byl niemile odczuwany a wydawane w trakcie dzwieki przypominaly bardziej cierpienie niz zadowolenie. Cienszy a dluzszy? Juz widze, jak zadowala kobiete ktora partner wypelnial puszka z pianka. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:58 No i wszystko jasne, dosc wymowne te Twoje przyklady :P A ta pnienka bezdzietna, co to jej grubszy penis nie zadowoli, bo przy drugim paluszku jeczy buhahahahaha :P Sie znasz na kobietach jak ja na mechanice. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:05 Zaraz się dowiemy, że wszystkie tu wypowiadające się mamy szklankę między nogami i tylko kij od płota mógłby nas zadowolić w tym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:18 nutka07 napisała: > No i wszystko jasne, dosc wymowne te Twoje przyklady :P > Sie znasz na kobietach jak ja na mechanice. Ale te przyklady byly moimi partnerkami, fakt, oba skrajne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:01 No i raz zgodze sie z Baltyckim.Swiat sie Wali.. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:43 lauren6 napisała: > Najciekawsze w tym wątku, że to facet zatęsknił za słownictwem rodem z harlequi > na. Zatęsknił za słownictwem miedzy harlequinem a kioskiem z piwem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:49 baltycki napisał: > Zatęsknił za słownictwem miedzy harlequinem a kioskiem z piwem:-) To nie w temacie o tematyce związanej z seksem. Żadna tajemnica, że polski język pod tym względem jest mega ubogi i pozostaje harlequin, wulgarne określenia lub medyczne. Z dwojga złego wolę już kiosk z piwem niż słownik medyczny, który na forum będzie brzmieć sztucznie i formalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:50 A lubisz słownictwo rodem z forów oczekująco-ciążowych? :> Tam to dopiero jazda. I oburzenie za stosowanie medycznych określeń - to takie dosłowne, gruboskórne i w ogóle fe. Jak się napisze "seks" to połowa przyszłofasolkujących panien dostaje dygotu nerwowego, bo jakże to tak? Odpowiedz Link Zgłoś
aguila_negra Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:53 wuika napisała: > A lubisz słownictwo rodem z forów oczekująco-ciążowych? :> Tam to dopiero j > azda. Rzuć przykładem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:01 Nie ma seksu, o grzmoceniu i rżnięciu nikt nie słyszał (albo słyszał i zszedł na zawał, więc nie napisze). Jakby któraś puknęła męża, to chyba tylko łapką w czółko. Staranka, przytulanka, i czasem - łał! - akcje. Są owulacyjki, tempki i @ (okresu też nikt nie ma, to takie fuj). A i tak rozwalało mnie określanie męskiego nasienia - czasem wszak facet badania musi zrobić. On nie ma plemników, to są żołnierzyki. Generalnie poziom przedszkola maks, i to mocno nieuświadomionego (więc nawet starsza zerówka odpada). Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:20 To już wiem dlaczego nie bywam na takich forach :D Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:53 Nie bywam na takich forach, więc nie wiem jakie to klimaty :> Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:30 rewelacyjny watek tak do drugiej kawki :) mialam do czynienia z calym ze tak napisze "przekrojem" panow. nidgy w zyciu, nawet podczas najciezszej pracy fizycznej nie nameczylam sie tak jak przy malym penisku. nie dosc ze czuc malo to jeszcze od akrobacji, ktorymi rozpaczliwie probowalam cos wskorac bolaly mnie nogi, brzuch, szyja. a i tak pozostal tylko niesmak :) Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:44 mearuless napisała: > rewelacyjny watek tak do drugiej kawki :) Tak rewelacyjny, że znając życie zaraz na stronie głównej wylądujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 11:48 I zleci się stado frustratów... Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:04 Ciesze sie,ze moj chlop nie umie czytac po polsku,bo by sie oburzyl,ze nie sprostowalam na temat jego wymiarow:-D Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:16 A z google translate i przeglądarki Chrome z wbudowanym tłumaczem umie korzystać? :> Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: mały, ale wariat 05.04.13, 12:28 Nie dysponuje az taka iloscia czasu,by tlumaczyc wypowiedzi z Forum o ktorego istnieniu nie Ma pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Off topic 05.04.13, 12:27 ja myślę że teraz na gazecie powinien pojawić się artykuł zatytuowany: "wielkość czy technika, oto jest pytanie", gdzie kolejna (a może i ta sama, pani redaktor) cytowałaby po raz kolejny niektóre wypowiedzi:D swoją drogą, ciekawe, które posty przypadłyby jej do gustu i jakie wysnułaby końcowe wnioski;-) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Off topic 05.04.13, 12:33 Nie, bo byłoby to niepoprawne politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lily-evans01 Re: Off topic 05.04.13, 12:37 A ja znowu się zapytuję, co z tymi prawami autorskimi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Off topic 05.04.13, 12:39 "Forumowiczka morgen_stern podsumowała, że polski człon musi być gruby, musi się go dobrze w dłoni trzymać i podziwiać. Nie zgodziła się z nią edelstein, która ma doświadczenia z małymi, azjatyckimi członkami". Na koniec ankieta: a czy ty lubisz małe penisy? Odpowiedz Link Zgłoś
rozwielitka3 Re: Off topic 05.04.13, 18:48 Wiecie co ja własciwie żałuję, że zawsze taka świeta byłam i co mi do głowy uderzyło żeby zaczekać do ślubu, ale miałam szczescie bo nie trafiłam na żadne mini ani mikro. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Gdyby to był portal gazety "NIE", to owszem 05.04.13, 13:16 ale w gazecie.pl? Never ;) Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: mały, ale wariat 05.04.13, 13:18 Całe szczęście los mnie nie zetknął z osobnikiem słabo obdarzonym, bo szczerze mówiąc pewnie nie wiedziałbym jak się zachować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: mały, ale wariat 05.04.13, 19:14 > Całe szczęście los mnie nie zetknął z osobnikiem słabo obdarzonym, bo szczerze > mówiąc pewnie nie wiedziałbym jak się zachować ;) Przede wszystkim: kulturalnie. Mówisz na przykład: ach jej, właśnie mi się skończyły papierosy, skoczę tylko do kiosku, i - znikasz. Gdyby pan się mimo wszystko dobijał powiesz mu, że Cię tramwaj przejechał czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 06.04.13, 07:42 .... ooo mieszkanko też masz malutkie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 19:51 a jak zacznie wydzwaniać, mówisz, że nie możesz rozmawiać, bo czekasz na ważny międzynarodowy telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 21:43 Moja przyjaciółka - ale zaznaczam, że była jeszcze w takim wieku, że ten trick mógł przejść - jak zobaczyła pana nago, to uderzyła w szloch, że ona to jest dziewicą tak w ogóle i że się boi. Pan był wyrozumiały. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: mały, ale wariat 05.04.13, 19:36 nie mogłam się powstrzymać hihihi Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: mały, ale wariat 05.04.13, 22:16 Nie wiem, nie miałam nigdy do czynienia z małym małym. Odpowiedz Link Zgłoś
exina Re: mały, ale wariat 06.04.13, 00:32 Wątek przecudny, z pięknym tytułem i bez szans na trafienie na główną;) Bardzo spodobało mi się określenie "polski człon". W ogóle uważam, że nie potrzeba nam finezyjnych czy akuratnych określeń na "te sprawy" i "te narzady". Akuat ta sfera rządzi się swoimi prawami, język tutaj ma kolosalne znaczenie, bo on takze jest częścią seksu. Trzeba bardzo uwazac, aby kogos niepotrzebie nie podniecić:P Stąd problemy, zahamowania i ogólne zatwardzenie językowe. Moim zdaniem trzeba się pogodzić z tym, ze wulagarość czasami nas podnieca i tyle. No i ze podniecenie seksualne to nie jest coś skrajnie złego. Miałam kilku partnerów (blizej 10 niż 1 :P:), o dziwo nie natrafiłam na mikropenisa. Pragnę jednak zdementowac tworzącą się tu opinię, ze wielkosc penisa ma duze znaczenie dla fizycznych doznań - dla mnie nie miało to większego znaczenia, bo nie mam orgazmów pochwowych, jak zreszta wiekszosc kobiet. Owszem, doznania wzrokowe mają niebagatelne znaczenie - ale to działa tak samo jak duzy biust u kobiet. Nie jest to niezbędne. Niemniej oglądam filmy porno i specjalnie wyszukuję te, gdzie facet ma wielkiego. W realu jednak nie ma to aż takiego znaczenia, wazne jest to, zeby nie był egoistą. Zatem, mały, ale wariat - dla mni OK, nawet taki 3 cm, penetracji nie oczekuje, bo i tak ch..ja z tego mam:P Nomen omen. Ja jetem zbyt gruba/zbyt chuda, on ma małego penisa, ale jesli jest fajnym facetem, rozumiejącym o co chodzi w podnieceniu, to mozemy nawet się z tego smiac i wymyslac zabawy:P Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: mały, ale wariat 06.04.13, 07:47 exina, bo jak facet ma 14-16-18 to nie ma to specjalnie znaczenia- tutaj już mowa w zasadzie tylko o technice ale jak ma 5?:) Odpowiedz Link Zgłoś