Dodaj do ulubionych

fryzurka dla cipki

IP: 62.233.243.* 22.07.04, 18:04
Dziewczyny , jakie macie fryzurki na swoich "przyjaciolkach"??robicie jakies
specjalne czy po prostu calkiem wygolone albo cieniutkie paseczki??Od
zlosliwcow nie oczekuje odpowiedzi!!! a moze mezczyzni sie wypowiedza -jakie
wola???:))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: fryzurka dla cipki IP: *.acn.waw.pl 22.07.04, 18:06
      Gosiu, może wygol sobie w jakiś wzorek, np. serduszko? Poza tym wygolona też
      jest OK:)
      • Gość: perla Re: fryzurka dla cipki IP: 62.233.243.* 22.07.04, 18:17
        Gosiu??? o niee pomylka...:))
    • magdzie Re: fryzurka dla cipki 22.07.04, 18:26

ciekawa tylko jestem czy ktos zgłosi sie z 'afro' albo dreadami...to tylko
      ciekawosc, nie zlosliwosc<!>
      pozdrawiam;)
    • Gość: virtuallady Re: fryzurka dla cipki IP: *.rev.vline.pl 22.07.04, 18:29
      zdecydowanie goluteńka! wiem, ze kupa facetów takie lubi..np mój
      • Gość: Kitty Re: fryzurka dla cipki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 22:06
        ja tez golutka!
    • panel555 Re: fryzurka dla cipki 22.07.04, 23:34
      Powinna wyglądać tak, jak ją Bozia wymyśliła dla dorosłej kobiety. Jeśli waszym
      chłopcom podoba się całkiem wygolona to uważajcie! Widzą w was małe dziewczynki
      a o pedofilach ostatnio głośno.
      • Gość: Kokoszka różnie to bywa :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:40
        iii tam:P to sprawa indywidualn, ogolona Kokocha to nie oznak dewiacji ;)
        Osobiście mam trójkata, raz się 'wygoliłam' i żałowałam przez nastepne 3 dni :P
      • Gość: virtuallady Re: fryzurka dla cipki IP: *.rev.vline.pl 23.07.04, 10:23
        Łe! Mnie się takie gęste futro na cipce absolutnie nie podoba, kojarzy mi się
        z jakąś fleją.. bez urazy, drogie panie..
        A kiedyś słyszałam anegdotę o jakimś XVII w księciu który przed swoim ślubem
        naoglądał się obrazów z nagimi dziewicami( tam zawsze miały łyse cipeczki) i
        jak w noc poślubną zobaczył włochate łono swojej małżonki to narobił krzyku i
        wygonił ją z łóżka, bo myślał, że ona jest jakimś potworem.. hehe
      • Gość: incka Re: fryzurka dla cipki IP: *.bronowice.krakow.pl 25.07.04, 12:16
        Odpowiednia fryzurka to przejaw estetyki... "Puchacze" świadczą o zaniedbaniu ;)
    • Gość: Julka Re: fryzurka dla cipki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:46
      Zdecydowanie cienki paseczek albo wygolona całkiem. Kiedyś widziałam gdzieś na
      zdjęciu wygolony zygzak i fajnie to wyglądało ale ja nie umiem tak zrobić...
    • Gość: onnna Re: fryzurka dla cipki IP: *.client.comcast.net 23.07.04, 01:37
      ja raz na urodzinki mojego misia wygolilam sobie serduszko a potem obrysowalam
      je jeszcze czerwona kredka do ust,mmmm i mu i mi sie podobalo:)) a na codzien
      lubie byc calkiem wygolona poczatkowo bolalo przy odrastaniu ale juz sie
      przyzwyczailam:) pozdrawiam
      • Gość: ON Re: fryzurka dla cipki IP: *.sympatico.ca 23.07.04, 04:07
        Golutka i to nie z powozu jakiegos odchylena jak to ktos wyzej napisal,lecz
        milej kochac taka bez wloskow.
    • Gość: ja Re: fryzurka dla cipki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 07:03
      Wiesz co, leb se zgol na na lyso, a na cipsku uplecz sobie warkoczyki, tak zeby
      ci z majtek wystawaly, hehehehehehe <lol> <rotfl>
    • maly_facio ...problem... 23.07.04, 08:18
      ...
      Ty masz problem.
      Moja droga
      zeby wlosy poukladac
      wysil mozdzek nie jajniki
      smiech - z kanapy mozna spadac
      ...
    • Gość: doświadczony Re: fryzurka dla cipki IP: 213.17.147.* 24.07.04, 08:33
      Trochę włosków oczywiście bez przesady dodaje uroku dla kobiecego kroku. Kiedyś
      na plaży widziałem taką jedną panią, trochę jej loczków wystawało spod
      majteczek. Obserwowałem mężzyzn i doszedłem do wniosku że to przyciąga. Nie było
      takiego co by dyskretnie nie rzucił okiem. Nie miałem kontaktu z kobietą o
      bujnym zaroście. Może spróbuję. Wtedy okaże się. No i dziewczyny nie
      przesadzajcie z tym goleniem. Naturę trzeba poprawiać dyskretnie gustownie.
    • Gość: Rysio z Klanu Re: fryzurka dla cipki IP: *.crowley.pl 24.07.04, 09:15
      irokezki...
    • Gość: Justa Re: fryzurka dla cipki IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 26.07.04, 02:10
      Ja preferuję skina =D Najprostsza metoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka