Gość: JA IP: *.elpos.net 23.07.04, 18:57 DOSTALAM CHYBA UCZULENIA OD PODPASEK BO MAM NA PUPIE CZERWONE PRYSZCZYKI CO MAM ZROBIC?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bez kropek na dupi Re: PODPASKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:51 POLECAMY MYĆ SIĘ CHOCIAŻ 2 RAZY DZIENNIE !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaroffnica Re: PODPASKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:56 Zmień podpaski na takie, kurczę jak to powiedzieć - nie ceratkowe, jeśli już musisz, bo kto to w taki upał podpasek używa. A tampony ? ? ? Taki wybór a ty się ze śledziem męczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: PODPASKI IP: *.elpos.net 23.07.04, 22:40 DOBRA ALE CO TERAZ MAM ZROBIC JAK JUZ ONE SIE POJAWILY JAK JE USUNAC?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryfonka Re: PODPASKI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.07.04, 06:45 Wyłącznie pumeksem i środkiem do czyszczenia toalet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaroffnica Re: PODPASKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 10:02 Linomag, zasypka, wszystko co używają dla dzieci przy pieluszkowym zapaleniu skóry. Ale przecież takie odparzenie zaraz schodzi... Jest sens czegoś używać? Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: PODPASKI& tampony 23.07.04, 23:05 tylko tampony niech tez zmienia, bo bedzie miała pryszczyki gdzie indziej i owiele gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: PODPASKI IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 26.07.04, 03:44 Zacznij używać tamponów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PODPASKI IP: *.edu.pl 26.07.04, 15:41 PODRAP SIĘ,TYKO PRĘDZEJ WYCZYŚĆ PAZNOKCIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: PODPASKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 15:46 Jak cos ci nie odpowiada to to olej ..kup tampony ją 100000 wygoniejsze niz podpaski bardziej higieniczne a na te krostki kup sobie tormentiol kosz ok 4 zł a aptece a działa świetnie nie tylko na to:)pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: PODPASKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 18:44 UMYJ DUPSZTALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO PEWNIE OD BRUDU. A SER NA CIPIE TEZ MASZ???? Odpowiedz Link Zgłoś