Dodaj do ulubionych

ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!!

• Gość: kinga Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: 80.85.225.* 19.09.04, 18:36
      zawsze jak mam zły humor, to wchodze sobie na forum i od razu mi lepiej
      hehehe :)
      • Gość: Dziki Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 23.09.04, 19:20
        a wszystkie spragnione dzikich wrażeń dziewczyny serdecznie zapraszam
        dziki@dzik.pl
        • Gość: mgr dziki Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.smrw.lodz.pl 23.09.04, 21:05
          dzik jest dziki
          dzik jest zły
          dzik ma bardzo ostre kły
          itd
          J. Brzechwa
    • magdooha Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 23.09.04, 22:50
      Moja qómpela kiedys tez to miała. I w końcu jako że mieszka na wsi poszła do
      znachora. Dziad zielarz podpalił świczkę i stearyna nakapała do miednicy
      tworząc zarys tacy. Dziad powiedział że kumpela zostanie starą panną, bo jedyny
      ewentualny kandydat na jej męża zostanie xiędzem.

Qumpela się rozryczała i powiedziała że jak tak to się utopi w Wiśle.
      • Gość: ciekawy Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.smrw.lodz.pl 23.09.04, 23:25
        i co było dalej?
        ksiądz, Wisła, czy zupełnie coś innego?
    • Gość: porażony śmiechem Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 12:40
      TY, przerażona, a może wsadź sobie dwa palce...
      • jotesz Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 24.09.04, 15:46
        dwa palce wkłada się do gardła!
        Świetny pomysł z tą świecą - teraz napewno czujesz się oświecona a nie
        przerażona! Na naukę nigdy za późno...
    • czarny.humor Ech ty głupia!! 25.09.04, 13:59
      Świeczkę wkłada się wzdłuż, a nie w poprzek!!

A teraz, to po prostu włóż sobie tam rękę, złam świeczkę i wyciągbij kawałki.
    • Gość: Kck Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: 157.25.181.* 26.09.04, 10:20
      POPROŚ FACETA ŻEBY CIE TAK MOCNO PCHNĄ W DUPE ŻE CI ŚWIECZUNIA MORDĄ
      WYLECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: przerażona Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 12:49
      Od tamtej wpady nie eksperymentuje ze świecami, kupiłam sobie wibrator.
      • Gość: MS Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 06.10.04, 13:38
        Wklada sie go najpierw z tylu, potem od razu z przodu - wtedy sa doznania!
    • Gość: looool Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 14:34
      następnym razem zadzwoń po mnie jak Ci sie będzie chciało sexu analnego :D
    • chill Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 26.09.04, 14:41
      może po prostu [postaraj sie porządnie przysiąśc i wy... ta świeczkę...proste i
      skuteczne ;))))
    • meggiegy Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 26.09.04, 23:44
      zjedz dużo i wypij ziółka przeczyszczające może pomoże?
      • Gość: agnes789 Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.oskbraniewo.pl 15.11.04, 00:10
        a którą stroną wsadziłaś tą świeczkę?jeśli knot wystaje to ją po prostu
        podpal...stopi się i nie będzie problemu
        SZCZYT GŁUPOTY!!!-z tą świeczką w d... oczywiście...że też ludzie nie mają nic
        innego do roboty tylko wypisywać takich głupstw się nauczyli...
    • Gość: /O/k/a/ idiotkaaaa!:) IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 27.09.04, 00:09
      To jest zart!:)
      • Gość: szatan z lasu Re: swieca w dupie IP: *.res.pl / 82.160.26.* 30.09.04, 23:53
        nastepnym razem wsadz zapalona swiece i pusc bąka
    • Gość: anett Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.telepac.pt 02.10.04, 22:39
      przerazona, mhm, nie przejmuj sie tymi wszystkimi idiotami, ja cie rozumiem,
      niektorzy sa w polsce niestety zacofani. fajnie, ze sie dowiedzialam, ze nie
      tylko ja lubie sex analny, i tez mam wibrator:) pozdrawiam, pa
      acha, napisz mi jeszcze ile masz lat, ciekawa jestem.
      • Gość: przerażona Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 13:00
        Dzięki, anett, za miłe słowa. Nie wiem, co złego niektórzy widzą w tym, że ktoś
        ma problem i prosi o radę (bo ja naprawdę miałam problem, myślałam, że ktoś mi
        coś poradzi, ale wpisali się sami niewyżyci idioci). Mam 24 lata.
        • erotooman Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 03.10.04, 21:15
          masz 24 lata i nie wiesz, jak wyjąć świeczkę?
          gdzieś Ty się chowała dziewczyno?!
    • Gość: buba Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.u.mcnet.pl 04.10.04, 13:21
      to zdecydowanie lepsze od postów Sabinki!
      • Gość: mgr świeca inż. Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.smrw.lodz.pl 05.10.04, 12:38
        czy lepsze, można by dyskutować, ale z pewnością interesujące
    • Gość: miki Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: 195.205.73.* 05.10.04, 12:48
      ee tam, po poście o bączku podczas orala nic juz nie jest tak śmieszne..
    • Gość: ja Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 13:26
      ty nie idź do lekarza na dupke ty idź do lekarza na głowe
    • Gość: saszunia Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 19:05
      Wiadomo że poród u kobiet odbywa się przez inną część ciała , powstał PINOKIO [
      kto wie czy czasem wałek kuchęnny komuś nie wpadł w ......i z tąd powstał
      pomysł na drewnianego człowieczka ]. Gdyby tak było , to miałabyś szanse na
      stworzenie nowej postaci bajkowej , np. "Świeczkodup" lub inny ....
    • Gość: nowy Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 18:36
      Ha, ha, świetne, naprawdę, pierwszy raz jestem na tym forum, ale widzę, że nie
      ostatni;)
    • Gość: Snoop Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 19:54
      Snoop mowi wyjmij ją manualnie
    • klakla1 Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 08.10.04, 21:29
      to najgłupsza rzecz jaką w zyciu słyszałam !!!!!!!!! Jakaś idiotka!!!
      • Gość: mgr seta inż. Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.smrw.lodz.pl 08.10.04, 22:36
        to jeszcze mało słyszałaś
        • l5a-3m7 Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 15.10.04, 05:04
          a czy to tak naprawde jest mozliwe?????????
    • Gość: ... Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: 81.219.168.* 13.10.04, 17:28
      najlepszy post
    • Gość: mała mi Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 17:12
      Powinnaś mieć nick "oświecona", a nie "przerażona":):):)
      • Gość: cosmita Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.smrw.lodz.pl 17.10.04, 17:28
        dowódca mojego latającego talerza też wkładał sobie świeczkę
        ale traktowaliśmy to jako nieszkodliwe dziwactwo
        wyjmował zawsze pierwszy oficer
    • Gość: ja [...] IP: *.ima.pl / *.ima.pl 17.10.04, 14:49
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: 444 Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.10.04, 01:47
      zrob kupe !! :P samo wyjdzie
      • Gość: ciekawy Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: 212.51.205.* 21.10.04, 12:29
        czy kobieta z zapaloną świecą w pupie wygląda pociągająco?
    • Gość: przerażona Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:18
      Muszę Wam powiedzieć, że nie spodziewałam się takiej popularności mojego wątku.
      • Gość: Cokolwiek Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 03.11.04, 21:58
        eee przeczytalam wszystko pod tym postm i stwierdzam ze ludzie tuttaj albo to
        chamuwa totalna albo niedorozwoje albo poprostu cholernie lubicie sie nabijac z
        ludzkich problemow i absolutny brak tu tolerancji... ludzie maja rozne problemy
        nieoznacza to ze odrazu mozna ich wyzywac... ja wam nie zycze posiadania
        jakiegokolwiek problemu i napisaniu go na jakimkolwiek forum... bo predzej
        zostaniecie nazwyzywani i oczernieni najgorzej jak sie da... ale zrozumiecie to
        chyba dopiero przekonujac sie o tym na wlasnej skorze...

---------
        cokolwiek -_-'
        ---------
        • Gość: J. Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.chello.pl 04.11.04, 16:01
          wiesz co - mnie z kolei rece opadaja nie na takie odpowiedzi tylko na wkladanie
          sobie swieczki do tylka:D
    • Gość: martita Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: 81.190.189.* 06.11.04, 20:44
      oj dziewczyno, co ty narobilas najlepszego!!nie moglas wlozyc sobie juz czegos
      mnie bezpiecznego np.banana<haha>.Ale chyab najleprzy sposob bedzie , jak
      wezmiesz tabletki na pszeczyszczenie!nara, pozdrawiam moich ZIOMKOW!
    • Gość: kermit Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 21:06
      Dotychaczas myślałem że można być "przerazonym" z naprawde istotnych powodow,
      ale teraz juz wiem, ze mozna sobie wsadzic swieczke w dupe, a potem szukac
      pomocy w komputerze..?! Ciekawe czy zastanawialas sie, zeby wlozyc sobie ekran
      do tylka, moze wtedy latwiej by ci bylo odczytac co ci dobroduszni internauci
      napisali... Jeden wniosek: jestes po prostu goopia i zboczona! Jak mozna o
      takim czyms pisac! To zalosne i ponizajace. blee P.S. A na nastepny raz
      zastanów sie nad wlozeniem komorki, banana albo sekatorka ogrodowego, moze to
      ci sie nie roztopi w dupie .., chociaz banan ... nie wiem... moze kiedys sama
      wpadniesz na jakis orginalniejszy pomysl (o ile ci wczesniej dupy nie
      rozerwie). Pozdrawiam serdecznie i zycze dalszych sukcesow w ... uzupelnianiu
      dupy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka