Dodaj do ulubionych

ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 10:04
Mam bardzo duży problem - w nocy zachciało mi się seksu analnego, który
bardzo lubię. Niestety, mojego faceta nie było w domu, więc użyłam świecy.
Tylko, że pod wpływem ciepła ona się odkształciła i zablokowała w środku! Nie
moge jej wyjąć, nie mogę nic zrobić! Strasznie mi wstyd iść do lekarza, bo co
mu powiem, może wy mi coś poradzicie. Błagam, pomóżcie, to nie jest żart!
Obserwuj wątek
    • czaroffnica24 Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 13.08.04, 10:11
      To nieźle musiałaś jechać z tym koksem, że aż świeczka ci się stopiła.
      Gratuluję popędu seksualnego. I życzę panu kolejnych miłych przeżyć.
      • Gość: Heniek Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 26.09.04, 15:30
        zgadzam sie w 100%
      • kuntakinte69 Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 04.11.04, 12:11
        To teraz mozesz stanac na glowie i bedziesz znicz!!!
      • Gość: hmm Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: 195.116.242.* 04.11.04, 15:22
        weź coś na przeczyszczenie może pomoże :) w moim mniemaniu poinno dać radę
        powodzenia...
        • Gość: deresz Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:45
          Gość portalu: hmm napisał(a):

> weź coś na przeczyszczenie może pomoże :) w moim mniemaniu poinno dać radę
          > powodzenia...

Myślisz, że ona ma tę świecę od 13 sierpnia do dziś???
        • Gość: e! Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.csk.pl 19.11.04, 00:34
          stan na glowie,nasyp kreta i zalej wrzatkiem! kreta kupisz w biedronce
          (2,6zl) do tego dokup okularki bo pryska i zrace jest ale jak zelejesz to
          minuta i po sprawie!! opdisz jak bylo!!
      • asiula_24 [...] 04.11.04, 18:19
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Niki Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 10:11
      opcje widze dwie: zmyśla dla wzbudzenia zainteresowania - 100%
      zrobiła to naprawdę - 0%
      na którą by się niezdecydować diagnoza brzmi: jebnięta
      • doopa_blada Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 13.08.04, 10:22
        To logiczne, że skoro nie możesz wyjąć świeczki, to i nie możesz nic zrobić.
        Ale lekarza nie należy się wstydzić. Idź i powiedz, że w nocy wyłączyli Ci prąd
        i niosąc świeczkę, po ciemku potknęłaś się i nieszczęśliwie osiadłaś.
        Świeczka była gładka, czy z tych o żłobionej powierzchni?
        • eftrzy Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 13.08.04, 10:59
          wsadź dupe do miski z gorącą wodą. świeczka się stopi i wypłynie.

a tak nawiasem mowiac sezon ogórkowy robi swoje... te wszystkie ambitne tematy
          mnie po prostu miażdżą.
          • Gość: eeoo Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 03:33
            i od razu sobie cos wywrozysz :D
            • Gość: marta uparta Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: 217.153.168.* 23.09.04, 23:27
              i sie posikalam ze smiechu:D:D:D
              • Gość: xxx Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 20:21
                potpal ją to sie wypali
                • Gość: anka Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:51
                  nawpieprzaj sie xenny i innych środków na przeczyszczenie w dużej ilości rzecz
                  jasna!!!! zaczekaj az zacznie działać i wysraj sie raz a konkretnie!!!! z
                  logicznego punktu widzenia świeczke też powinnaś wysrać!!!! pozdrawiam
            • Gość: Knot [...] IP: 195.94.216.* 01.10.04, 16:27
        • Gość: qwre Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: 213.78.165.* 02.09.04, 00:03
          wsadz knot w tylek, podpal i czekaj
        • insekt01 Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 09.10.04, 22:27
          To proste. Musisz kucnac nad ogniskiem, wtedy swieczka sie stopi i sama
          wyplynie. Udanego leczenia!
        • Gość: siostra Magdalenka Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.aster.pl 06.11.04, 22:25
          Należało użyć gromnicy!
        • Gość: anal intruders [...] IP: 217.8.183.* 26.11.04, 01:36
      • Gość: FaziQ Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: 212.244.84.* 25.08.04, 10:04
        Dla mnie boomba kobietka z takimi potrzebami ale moja propozycja jest
        nastepująca : Jak sobie w jakiś sposób wyciągniesz tą świeczuszke to dobrze
        pierdolnij się nią moze zmądrzejesz hie hie:)))
      • Gość: eeoo Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 03:31
        hmm... blondynka lub niezaspokojona seksualnie przez faceta hmm faceta chyba za
        duze slowo :-)
        • Gość: ja Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 17:03
          to niezle musialas miec tarcie a poza tym jak chcialas sie zaspokoic to nie
          musialas pchac w dupe tylko tam GDZIE TRZEBA hehe(blondi. nie wiesz co
          robic:siadaj na kuchenke gazowa, podkrec na maxa i sie stopi.druga
          opcja:pszyj!!!!!!!!!!!!! ale jak dla mnie to jest sciema:/ bo nie wierze ze
          mogle sie stopic przy takiej temp. idiotka jestes
      • Gość: cool Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 26.09.04, 15:30
        jasne ze jebnieta
        • bzz_bzz Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 11.11.04, 20:08
          Ha! Ha! Ha! Nie uśmiałam się tak od czasów wątku Sabiny 110!!! Jeśli ktoś nie
          czyta - polecam!
          Oto linka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=10951280&s=0
    • losiu4 Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 13.08.04, 11:04
      nie wiem... może kucnij nad ogniskiem?

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: lol Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.ipt.aol.com 13.08.04, 12:02
        puknij sie w leb, idiotko
        • losiu4 Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 13.08.04, 12:03
          Gość portalu: lol napisał(a):

> puknij sie w leb, idiotko

kto?

Pozdrawiam

Losiu
          • Gość: lol Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.ipt.aol.com 13.08.04, 19:42
            to dotyczylo oczywiscie osoby ktora rozpoczela ten watek, NIE ciebie, losiu
            24 :)
            • losiu4 Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 13.08.04, 20:07

> to dotyczylo oczywiscie osoby ktora rozpoczela ten watek, NIE ciebie, losiu
              > 24 :)

uff, całe szczęście :)

Pozdrawiam

Losiu
        • Gość: Aster Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.ds.uni.wroc.pl 15.10.04, 03:12

> puknij sie w leb, idiotko

To jest dobra rada! Walnij sie odpowiednio mocno w leb, to moze swieczka z dupy wyleci!
    • Gość: helpful hand Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 13.08.04, 13:06
      proponuję silny środek przeczyszczający.Najlepszy jest liść senesu
      Nie ma siły żebyś tego nie wys...ała.
      Swoja drogą w życiu nie słyszałam czegoś podobnego!hahahahaha
      • Gość: eeoo Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 03:37
        musisz sie przyzwyczaic, sa rozne zboczenia na tym swiecie, a tak poza tym
        osoba - swieczka :), ktora rozpoczela ten zmyslony watek ma pewnie dobry ubaw
        • julia001 Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 25.09.04, 15:21
          Gość portalu: eeoo napisał(a):

> osoba - swieczka :), ktora rozpoczela ten zmyslony watek ma pewnie dobry ubaw

Nie tylko ona!!! Hehehe... popłakałam się ze śmiechu!!
    • Gość: Stud Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.sen.warszawa.supermedia.pl 13.08.04, 13:10
      poprostu zapal świeczkę....i teraz masz dwa wyjścia...
      1. puścić bąka....rozerwie ci d...i problem świeczki zniknie
      2. poczekać spokojnie aż płomień dojdzie do d... i sama ją sobie
      wyjmiesz...Gwarantuje...
      • doopa_blada Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 13.08.04, 13:15
        jeśli knot jest w środku, to nie zapali i co wtedy?
        • Gość: sUPER DZIEWCZYNY Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:36
          Chce nam sie spac wiec jezeli meczysz sie z tym od paru dni to masz problem.
          Mamy nadzieje ze Ci pomoglysmy...idziemy spac

Pozdrawiamy

Super dziewczyny(P.S. Losiu KOCHAMY CIE napisz do nas:)
    • Gość: misiek Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 13.08.04, 13:19
      nie no nie śmiejcie się tak z Dziewczyny, swoją drogą ciekaw jestem czy tak na
      żywo też byście się do kogoś odzywali...
      ale ja w sprawie tej świeczki: jeśli mówisz serio to jak Ty hmm.. siedzisz
      teraz przed kompem?
      • doopa_blada Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 13.08.04, 13:22
        oglądałeś mission impossible?
        no to juz wiesz
        • Gość: a76 Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:23
          jesli jest tak jak mowisz i sie roztopila twoja swieczka to sa duze szanse ze
          ja wydalisz ze stolcem
        • Gość: przerażona Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:24
          Słuchajcie, wyszła! Była mocno wygięta, ale usiadłam na poduszce elektrycznej i
          zmiękczyłam ją. Potem było już łatwo. Jeśli ktoś będzie miał podobny problem,
          to poduszka elektryczna jest niezawodna! Życzliwym dziękuję za rady, a chamom
          życzę podobnego potraktowania, gdy zwrócą się do forumowiczów ze swoim
          problemem. Pa!
          • Gość: misiek Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 13.08.04, 14:27
            gratuluje, faktycznie pomysl dobry :)
            pozdrawiam
          • czaroffnica24 Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 13.08.04, 14:28
            A możesz nam opowiedzieć jaka to była świeczka: zapachowa (jaki zapach), jaki
            kolor, z dodatkami, grawerowana, z wypustkami, 16 cm w obwodzie, może 20 cm,
            jakiej firmy i jak dobrze ci było ?
            Może znajdziesz naśladowców, a nikt nie chce się wkopać i próbować
            niesprawdzonego sposobu.
            A i co zrobić jeśli jedyną świeczką w domu jest gromnica ? Ociosać ? Tylko do
            jakich rozmiarów ???
            • Gość: przerażona Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:37
              Zwykła, biała świeca, ok. 12 cm długości, nie wiem, jakiej firmy, bez zapachu.
              Co do ciosania gromnicy, to zależy od tego, jaki rozmiar Ci się w dupie
              zmieści. Jak masz szeroki otwór, to możesz nawet nie ciosać.
            • Gość: mon Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.toya.net.pl 25.08.04, 10:37
              możesz tez tę gromnicę połknąć - przy sraniu gwarantowane przeżycia!
      • Gość: eeoo Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 03:42
        jezeli to prawda to: jesli wstydzisz sie isc do lekarza to po jakims czasie
        lekarz sam bedzie musial przyjechac do ciebie, ale moze nie zdazyc lub moze byc
        juz za pozno - serio

a moze chcesz zeby wszyscy z forum przyjechali do ciebie zeby zobaczyc
        twoje 'woskowe dupsko' :D
    • Gość: ja_piękna Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:28
      trzeba bylo ja wysrac po prostu...
      • Gość: Dziki Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 23.09.04, 19:04
        przemówiło doświadczenie :) - często tak robisz moze się umówimy pokarzę Ci
        swoją świeczkę
        • jotesz Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 24.09.04, 15:34
          miało być:
          pokarzę cię swoją świeczką,
          czy:
          pokażę ci swoją świeczkę???
          • Gość: Crazy Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.aster.pl 03.11.04, 23:23
            :)))) dawno się tak nie uśmiałam jak z tego wątku :))))
    • Gość: girl88 Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 16:40
      Ty, przerażona, napisz, czy to była prawda, czy se jaja robisz. Ale szczerze.
      • czaroffnica24 nie przeszkadzaj przerażonej !!! !!! !!! 13.08.04, 16:46
        Była na zakupach i teraz testuje nowe modele świec.
        • Gość: przerażona Re: nie przeszkadzaj przerażonej !!! !!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 16:55
          Nie, to nie była bujda. Rozumiem, że coraz trudniej odróżnić na tym forum
          prawdę od nieprawdy, bo wielu debili robi sobie z uczestniczek forum
          pośmiewisko wymyślając prowokacje.
          Czaroffnico24, nie testuje modeli świec, bo więcej nie zamierzam ich używać w
          taki sposób, a poza tym na noc będę miała mężczyznę przy sobie.
          • Gość: przerażona Re: nie przeszkadzaj przerażonej !!! !!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:06
            Mój chłop już w domu, ale ja się nie przyznam do nocnej przygody, bo tak mi
            trochę głupio...Może kiedyś:)
            • Gość: lol Re: nie przeszkadzaj przerażonej !!! !!! !!! IP: *.ipt.aol.com 13.08.04, 19:44
              niech cie porzadnie w dupe zerznie to ci przejdzie ochota na swieczki
          • losiu4 Re: nie przeszkadzaj przerażonej !!! !!! !!! 13.08.04, 20:10
            Gość portalu: przerażona napisał(a):

> Czaroffnico24, nie testuje modeli świec, bo więcej nie zamierzam ich używać w
            > taki sposób, a poza tym na noc będę miała mężczyznę przy sobie.

e nie, eksperymentuj... może popróbuj te z gwintem. Celność się poprawi :)

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: K.K> [...] IP: *.westln01.mi.comcast.net 11.11.04, 02:35
    • Gość: mexico Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:12
      kotku ty uwazaj 1 listopada, na wszystkich swietych, bo jak usiadziesz na zniczu to sobie jazde zrobisz.....
    • Gość: Dziewczyny Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 13.08.04, 20:32
      poszukaj w domu gromnicy, zrob sobie nia BARDZO DOBRZE (oczywiscie analnie) -
      po tej sesyjce tamta świeczuszka wypadnie sama przez wrota ktore uczynisz
      gromnicą.
    • Gość: lol Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:44
      Musisz sie rozgrzac, to sama wyplynie :D, hehehehehe
    • wujekdobrarada Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 14.08.04, 15:39
      LUDZE POMOCY!!! jak bedziecie pisac takie historie to zdechne ze smiechu!!!
      pomysl z gromnica mnie poprostu rozjebal... ale moze to jest jakies WYJŚCIE!!??
      hehe
      • doopa_blada Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 14.08.04, 15:45
        witaj wujku w gronie dziewcząt ciekawych świata oraz ich przyjaciół
        czy juz pozbierałeś sie do kupy?
        • wujekdobrarada Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 14.08.04, 15:56
          witam witam caly czas probuje ale poprostu nie moge!!!! to forum jest THE BEST
          • Gość: haha Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.gryfnet.szczecin.pl 15.08.04, 01:53
            bo pierdolne ze smiechu LOL LOL LOL
            • Gość: łojezu Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.darlowo.mm.pl 09.10.04, 22:37
              umarłam...
              • Gość: łojezu Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.darlowo.mm.pl 09.10.04, 22:38
                ze śmiechu...
    • blackmumba Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 15.08.04, 02:03
      hahahahaha, patrzcie ludzie, co moze stac z dupa jak sie nie uzywa glowy.
      Dobrze, ze panna nie miala dynamitu w laskach:o)))))))))))))))))))
    • Gość: sonkaa@vp.pl Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 09:14
      :// hm... moze to dziwnie nazwe, ale na pewno jakos ta swieczka z Ciebie
      wyjdzie! Ale najlepiej byloby isc do lekarza! On na pewno Cie zrozumie,
      przeciez KAZDY ma swoje potrzeby!! Nie ma sie czego wstydzic, ludzie robia
      gorsze rzeczy, zeby sie zadowolic, wiec nie zwlekaj dluzej, tylko pedz do
      lekaza!!
    • Gość: przerażona Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 11:55
      Pokazałam mojemu mężczyźnie ten wątek, ale nie przyznałam się do autorstwa.
      Powiedział: NO WIDZISZ, NIE TYLKO TY LUBISZ ANAL. Ja mu na to: BO TO JA
      PISAŁAM, a on: NO NIE MÓW, ŻE BEZE MNIE NIE MOŻESZ WYTRZYMAĆ DOBY, NO TO MUSIMY
      TO ROBIĆ CZĘŚCIEJ!. Tylko że mnie już ta ochota na seks analny jakoś przeszła
      po tym zdarzeniu, a on wciąż się go domaga...No i znowu problem...BRRR!!!
      • eftrzy Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 16.08.04, 12:45
        to powiedz że Cie dupsko boli po świeczce i potrzebujesz conajmniej roku
        rehabilitacji.
        • Gość: Gixera Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: 195.205.22.* 17.08.04, 11:41
          O kurwa!!!
          W tej sytuacji tylko tyle moge powiedziec.
      • Gość: Mikolaj Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 15:35
        jestes pusta a ten fakt mnie smuci bo coraz wieksza ilosc kobiet taka jest:)))
        • Gość: białe pośladki Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.smrw.lodz.pl 22.08.04, 15:45
          W pewnym sensie masz rację Mikołaju, bo skoro wyjęła w końcu świeczkę, to
          istotnie jest tam pusta. Ale dlaczego smuci Cię fakt, że bardzo wiele kobiet
          jest pustych? Nie sugerujesz chyba, a by każda przedstawicielka płci pięknej
          paradowała z jakimś mniej lub bardziej wymyślnym elementem w pupie?
      • jotesz Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 24.09.04, 15:38
        teraz masz OŚWIECONE DUPSKO! Nikt Ci żadnej ciemnoty nie wciśnie!!!
        • Gość: ilecka Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.cust.tele2.it 25.09.04, 15:27
          ahahahahahahahahahahahahahahaaaahahahahahahahahahahahahahaahahahahhaahahahahaaha
          hahahahahahahhaahahahahahahahahahahhaahahahahahhaahhaah

zupa!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Crazy Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.aster.pl 03.11.04, 23:27
          jotesz, jesteś THE BEST! :))))
        • Gość: łukasz Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.lublin.mm.pl 04.11.04, 23:10
          ales do... bał - ekstra - oswiefcone dupsko, szkoda, ze laska w mózgu nic nie ma tylko w dupie.
    • Gość: malina Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 04:18
      hahahahahaha, dawno się tak nie uśmiałam hahahah
    • wujasek Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 22.08.04, 17:21
      gratuluje pomysłu buahahahahaha, wes cos na przeczyszczenie moze jakos z kakaem
      wyjdzie buahahahaa masz medal dziefczynko hahah
    • adziocha Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 25.08.04, 10:32
      polknij kij od szczotki to swieczke wypchnie....buhahhaha
      • Gość: Banderas Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: 217.17.44.* 25.08.04, 12:07
        A marchewka dużych rozmiarów nie byłaby lepsza ? Nie roztopi się raczej :).
        • Gość: Ciekawe Re: ŚWIECZKA W!! ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 16:59
          Haahaahahahah>>> :)) Poszlabys do sauny i stanela na rekach ,, rozgrzana
          stearyna bedzie mi nosem kapalaaaaaaaaaaa.......... Jak mozna obliczyc czas
          eksperymentu ???
          Albo podlacz sie do odkurzaczaaaaaaaaa hiihihihhihihihi
    • Gość: ja Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 11:22
      kochana!
      radze poruszać świeczką na boki, wtedy ona odkształci się jeszcze raz i wkońcu
      znajdzie takie położenie że sama wyleci
      i problem z głowy
      • Gość: deresz Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 17:09
        Gość portalu: ja napisał(a):

> kochana!
        > radze poruszać świeczką na boki, wtedy ona odkształci się jeszcze raz i
        wkońcu
        > znajdzie takie położenie że sama wyleci
        > i problem z głowy

Chyba z dupy...

• Gość: Remi Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: 81.219.192.* 07.09.04, 18:34
      jestes normalnie Trendi
    • Gość: DwieSzopyJackson Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 20:58
      Zapal, niech sie wypali
    • Gość: patrycy Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! IP: 195.245.226.* 10.09.04, 08:29
      może następnym razem przywiązesz do knota kawałek sznurka powstanie coś a'la
      tampon, a linka holownicza to zawsze jakieś zabezpieczenie. ale się usmiałem do
      łez :-)
    • Gość: toster coś podobnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 16:35
      Cytowany artykuł pochodzi ze strony:

rozrywka.krakow.pl/artykuly/list_do_bravo.php
      >>>List do Bravo

Drogie Bravo, drodzy koledzy i koleżanki. Mam na imię Dagmara i mam 19 lat.
      Moja sytuacja jest bardzo krepująca i nie wiem co teraz mam zrobić. Jestem już
      dorosłą dziewczyną i mam wspaniałego chłopaka o imieniu Marcin, którego kocham
      ponad życie i myślę ze on mnie również. Jesteśmy już razem 6 miesięcy i
      postanowiliśmy dokonać Aktu Miłosnego, aby umocnić nasz związek. Niefart polega
      na tym, że ja jestem dziewicą, a on już doświadczonym mężczyzną. Bardzo
      obawiałam się że nie spełnię jego oczekiwań , po prostu zawiodę! Na dodatek
      wszystkie moje koleżanki potraciły już dziewictwo i żeby mieć o czym rozmawiać z
      nimi, powiedziałam że ja również nie jestem jak to się mówi potocznie "cnotką".
      O tym fakcie dowiedział się Marcin od mojej koleżanki, Moniki, która jest jego
      dobrą znajomą. Gdy Marcin zapytał czy to prawda, nie zaprzeczyłam. Ustaliliśmy
      nasz Pierwszy Raz na najbliższy weekend, ponieważ Marcina rodzice jadą na
      wesele. Bardzo się obawiałam bólu, oraz tego że Marcin posądzi mnie o kłamstwo,
      więc postanowiłam jakoś sobie poradzić Nie chciałam przespać się z "pierwszym
      lepszym" gdyż kocham Marcina i chcę aby to on był moim Pierwszym Mężczyzną!!

Akurat zdarzyło się tak że byłam sama w domu i postanowiłam uporać się z
      moja błona dziewiczą. Nie chciałam robić tego palcami ani jakimś twardym
      przedmiotem a na wibrator niestety nie było by mnie stać. Poszłam więc do
      lodówki i zobaczyłam nadającą się do mojego czynu kaszankę. Odpowiadała mi
      rozmiarem i grubością, była trochę za zimna i za twarda więc postanowiłam ja
      podgotować. Kiedy nareszcie ostygła, nasmarowałam ja wazeliną, i zaczęłam
      wkładać ją do pochwy. Poddałam się chyba za bardzo chwili i za bardzo ją
      ścisnęłam. Wtedy stało się najgorsze co mogło się stać!! KASZANKA SIĘ
      ZŁAMAŁA!!!! Rozpaczliwie próbowałam ją wyjąć palcami ale chyba trochę za bardzo
      ją rozgotowałam i niektóre kawałki kaszanki zostały mi w pochwie i nie mogę ich
      wyjąć! Wstydzę się iść do ginekologa a za kilka dni wyczekiwany przez naszą
      dwójkę upojny weekend!! Nie wiem co mam zrobić i do kogo się zwrócić. Co teraz
      pomyśli o mnie Marcin!! BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!!

Zrozpaczona

Odpowiedz Redakcji:

Na wstępie pragniemy podziękować Ci za podzielenie się z nami swoim
      problemem. W twojej nader ciekawej sytuacji proponujemy Ci dwa rozwiązania:

1. Ekstrawaganckie w stylu new art.
      2. Siłowe

Pierwsze wydaje nam się ciekawe lecz może nie przynieść spodziewanych
      efektów. Musisz pokroić cebulę w kostkę, a następnie podsmażyć ją na złocisty
      kolor na patelni (koniecznie na oleju z pierwszego tłoczenia). Następnie musisz
      dopchać ją do pochwy i zrobić 3-4 przysiadów tak aby zmieszała się z kaszanką.
      Potem zaproś swojego ukochanego na romantyczne spotkanie inicjujące. Przed
      pierwszym stosunkiem zaproponujesz mu więc kaszankę po staropolsku w wersji
      francuskiej. W ten sposób osiągniesz dwa cele: udowodnisz mu że bardzo go
      kochasz i jednocześnie pokażesz że świetnie gotujesz. Przypominamy Ci
      powiedzenie "PRZEZ ŻOŁĄDEK DO SERCA".

Rozwiązanie drugie jest jednak o wiele bardziej skuteczne. Przygotuj
      patelnię na której miałaś zarumienić cebulkę. Następnie weź ją w prawą rękę
      (jeśli jesteś leworęczna to w lewą) i pierdolnij się nią z całej siły w głowę -
      bo tobie to już chyba nic nie pomoże!

z poważaniem
      Redakcja<<<<

koniec cytatu
      • Gość: lulu Re: coś podobnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 16:51
        Jeeezuuu, ile jeszcze będziecie wyciągać historię z kaszanką...To już było ileś
        tam razy, natomiast świeca to zupełnie co innego (inna choćby dziura).
    • kohinor Re: ŚWIECZKA W ODBYCIE - POMOCY!!! 19.09.04, 17:29
      Kolejny dowod, ze forum COSMO jest lepszy od FORUM HUMORUM :)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka