Gość: laleczka IP: 81.15.254.* 26.08.04, 20:13 co czujecie podczas orgazmu? Czy wam tez drży cale cialo? Czekam na szczegolowe komenty :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TAK TAK Re: orgazmmmm... IP: *.elpos.net 26.08.04, 20:24 OSTRO DRZY STRASZNIE GORACO JEST TAK JAKBYM MIALA WYSOKA GOROCZKE I MOMETAMI NIE WIEM GDZIE JESTEM TAK MI DOBRZE :) Odpowiedz Link Zgłoś
doopa_mamoota Re: orgazmmmm... 26.08.04, 23:18 czuję się, jakby stado królików pieprzyło się w mojej głowie Odpowiedz Link Zgłoś
julita_15 Re: orgazmmmm... 27.08.04, 02:13 Jest słodko... :) Trzese sie cała :) I nie mam zwyczaju krzyczeć ani głośno "jekać". Wydaje z siebie delikatne, ciche odgłosy... :) I to bardzo podoba sie mojemu facetowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: orgazmmmm... 27.08.04, 04:22 A mnie galy wychodza z orbit a jaja wlaza w krocze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heti Re: orgazmmmm... IP: *.icpnet.pl 27.08.04, 10:27 Gość portalu: laleczka napisał(a): > co czujecie podczas orgazmu? Czy wam tez drży cale cialo? Czekam na szczegolowe > komenty :) Kochanie, masz padaczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: orgazmmmm... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.04, 13:30 OJ tak!! Cala drze,z mojego gardla wydobywaja sie delikatne pomruki,jeki,az w koncu trace nad soba kontrole,nie wiem co sie ze mna dzieje i szczytuje... mmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulak Re: orgazmmmm... IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 03.09.04, 09:38 a mi sie chce srac wszystko o orgazmach to pic na wode hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: orgazmmmm... IP: *.telprojekt.pl 04.09.04, 20:52 Mnie dretwieje cale cialo. Palce mi sztywnieja, nie mam czucia w rekach, nie moge niczego dotknac. Przechodza po mnie ciarki i jestem nieprzytomna i nie moge sie podniesc o wlasnych silach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aruj Re: orgazmmmm... IP: *.smrw.lodz.pl 04.09.04, 22:52 czuję się zmęczony Odpowiedz Link Zgłoś