Dodaj do ulubionych

HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!!

01.09.04, 21:49
Moja dziewczyna się od wczoraj nie odzywa bo powiedziałem że nie dam się Jej
wychować.Jak myślicie mogła się za to obrazić?Prosze o odpowiedz panie.I o
jakąś rade co z tym zrobić.
Obserwuj wątek
    • czaroffnica24 Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! 01.09.04, 21:50
      Niegrzeczny pieseczek. Powinieneś się słuchać swojej pańci.
      • Gość: kolo100 Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 21:54
        I'm naughty boy i się nie słucham czasem:-))I co Ty na to?:-))
      • Gość: Magdalena Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 01.09.04, 23:36
        Ja np nie znosze facetów ktorzy sie " daja wychowac" !!!!Nie kumam dlaczego sie
        obrazila!!!????To chyba normalne ze tak poiwedziales!!!!No chyba ze krzyczles,
        rzucales talerzami przy tym i biles w mordke to co innego:)
    • Gość: lol Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:53
      KURWA, tys jest chlop czy pantofel?? chcesz zeby kumple sie z ciebie smiali??
      nie daj sie stary, bierz i rzadz hehe
    • bucowa Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! 01.09.04, 21:55
      hau hau!! -niedobry piesek!!! zaraz dostaniesz lanie..w pupę..
    • Gość: kolo100 Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 21:55
      thx lol za rade nie dam się:-))
    • vampirrka Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! 01.09.04, 21:56
      Pamietaj niegdy nie mow ze sie nie dasz wychowac, juz lepiej powiedz ze masz
      inne zdanie albo ze sie z czyms nie zgadzasz! Pozdr:)
      • Gość: Remi Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: 81.219.192.* 01.09.04, 21:59
        nie daj sie bo pózniej zrobi z toba co zechce
      • Gość: kolo100 Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 22:00
        A co nie lubicie jak się facet nie daje wychować?:-)Pozd:-)
        • vampirrka Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! 01.09.04, 22:03
          Gość portalu: kolo100 napisał(a):

> A co nie lubicie jak się facet nie daje wychować?:-)Pozd:-)

Pamietaj my nie wychowujemy my poprawiamy bledy waszych matek :)
          • Gość: szefo Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:04
            Wara Ci od naszych matek, nawet w żartach
            • Gość: Remi Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: 81.219.192.* 01.09.04, 22:07
              to jest jej zagrywka chce cie ustawic
    • czaroffnica24 Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! 01.09.04, 22:03
      A ja się kuźwa wszem i wobec przyznaję - nie rozumiem tematu...
      Co to znaczy: wychowywać kogos ???
      Jak można wychować dorosłego człowieka ???
    • Gość: anik Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 22:03
      Ja bym się nie obraziła, ale Ona mogła:( Może nie ma poczucia chumoru.
      Nie wiem co Ci poradzić, wszystko zależy od tego jaka Ona jest. Moim zdaniem
      powinieneś do niej zadzwonić i powiedzieć o co konkretnie Ci chodziło, tzn.
      zamiast że nie dasz się wychować, to np.: skarbie nie musisz mi ciągle
      powtarzać o ... Porozmawiaj z nią szczerze, ale z wyczuciem co ci mówiąc
      delikatnie przeszkadza w jej zachowaniu.
      pozdr.
      • Gość: kolo100 Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 22:04
        dziękuje za rady.Ale nie chce ze mną gadać i w tym jest problem:-((
        • Gość: anik Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 22:10
          dzwoniłeś, czy próbowałeś oko w oko? Jeśli byłeś i cię nie wpuściła, to odpuść
          sobie na dwa dni, jest szansa że jej przejdzie(ale z twojej strony nic, nawet
          smsa) Jestem kobietą, ale muszę przyznać takie rzeczy działają.
          Jeśli jeszcze u niej nie byłeś, to może pojedź z jakimś kwiatkiem. Możesz też
          spróbować z jakimś miłosnym smsem(ale własnym)i pozostanie Ci czekać.
          • Gość: kolo100 Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 22:13
            Dzwoniłem ale powiedziała że nie mamy o czym gadać i odłożyła słuchawke:-((
            • Gość: anik Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 22:19
              długo z nią jesteś? jeżeli to nowa znajomość, to może odpuść sobie. jeśli
              jesteś z nią długo, to czy miała już wcześniej akcje z obrażaniem się? a tak
              dla jasności co ona Ci powiedziała, że nie chciałeś dac się wychować?
        • Gość: jkalsda Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:10
          no to ona jest kurw@ psychiczna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka