kolo100 01.09.04, 21:49 Moja dziewczyna się od wczoraj nie odzywa bo powiedziałem że nie dam się Jej wychować.Jak myślicie mogła się za to obrazić?Prosze o odpowiedz panie.I o jakąś rade co z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! 01.09.04, 21:50 Niegrzeczny pieseczek. Powinieneś się słuchać swojej pańci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo100 Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 21:54 I'm naughty boy i się nie słucham czasem:-))I co Ty na to?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 01.09.04, 23:36 Ja np nie znosze facetów ktorzy sie " daja wychowac" !!!!Nie kumam dlaczego sie obrazila!!!????To chyba normalne ze tak poiwedziales!!!!No chyba ze krzyczles, rzucales talerzami przy tym i biles w mordke to co innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:53 KURWA, tys jest chlop czy pantofel?? chcesz zeby kumple sie z ciebie smiali?? nie daj sie stary, bierz i rzadz hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bucowa Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! 01.09.04, 21:55 hau hau!! -niedobry piesek!!! zaraz dostaniesz lanie..w pupę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo100 Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 21:55 thx lol za rade nie dam się:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! 01.09.04, 21:56 Pamietaj niegdy nie mow ze sie nie dasz wychowac, juz lepiej powiedz ze masz inne zdanie albo ze sie z czyms nie zgadzasz! Pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: 81.219.192.* 01.09.04, 21:59 nie daj sie bo pózniej zrobi z toba co zechce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo100 Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 22:00 A co nie lubicie jak się facet nie daje wychować?:-)Pozd:-) Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! 01.09.04, 22:03 Gość portalu: kolo100 napisał(a): > A co nie lubicie jak się facet nie daje wychować?:-)Pozd:-) Pamietaj my nie wychowujemy my poprawiamy bledy waszych matek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szefo Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:04 Wara Ci od naszych matek, nawet w żartach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: 81.219.192.* 01.09.04, 22:07 to jest jej zagrywka chce cie ustawic Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! 01.09.04, 22:03 A ja się kuźwa wszem i wobec przyznaję - nie rozumiem tematu... Co to znaczy: wychowywać kogos ??? Jak można wychować dorosłego człowieka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 22:03 Ja bym się nie obraziła, ale Ona mogła:( Może nie ma poczucia chumoru. Nie wiem co Ci poradzić, wszystko zależy od tego jaka Ona jest. Moim zdaniem powinieneś do niej zadzwonić i powiedzieć o co konkretnie Ci chodziło, tzn. zamiast że nie dasz się wychować, to np.: skarbie nie musisz mi ciągle powtarzać o ... Porozmawiaj z nią szczerze, ale z wyczuciem co ci mówiąc delikatnie przeszkadza w jej zachowaniu. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo100 Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 22:04 dziękuje za rady.Ale nie chce ze mną gadać i w tym jest problem:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 22:10 dzwoniłeś, czy próbowałeś oko w oko? Jeśli byłeś i cię nie wpuściła, to odpuść sobie na dwa dni, jest szansa że jej przejdzie(ale z twojej strony nic, nawet smsa) Jestem kobietą, ale muszę przyznać takie rzeczy działają. Jeśli jeszcze u niej nie byłeś, to może pojedź z jakimś kwiatkiem. Możesz też spróbować z jakimś miłosnym smsem(ale własnym)i pozostanie Ci czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo100 Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 22:13 Dzwoniłem ale powiedziała że nie mamy o czym gadać i odłożyła słuchawke:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 22:19 długo z nią jesteś? jeżeli to nowa znajomość, to może odpuść sobie. jeśli jesteś z nią długo, to czy miała już wcześniej akcje z obrażaniem się? a tak dla jasności co ona Ci powiedziała, że nie chciałeś dac się wychować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkalsda Re: HELP ME!!!!PLEASE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:10 no to ona jest kurw@ psychiczna Odpowiedz Link Zgłoś