the_nevermind 03.09.04, 18:07 Parallel Universe właśnie kończy dobę... i jak na dobę i to że ma już(aż) prawie 50(!) postów to dla mnie sukces;) 48 to brzmi dumnie;) dzięki wszystkim za współpracę i powiększajmy tą liczbę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_nevermind LINKOWNIA JUŻ JEST:) 03.09.04, 19:23 hehe już 54! Informuję też że ruszyła linkownia na Parallelu Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: LINKOWNIA JUŻ JEST:) 03.09.04, 19:29 Zauważyłam :) Cosmo - rodzina mafijna. I też zaglądam na oślą ławkę, jeszcze trochę, a tylko tam bedziemy ghostdogg'a odwiedzać. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: LINKOWNIA JUŻ JEST:) 03.09.04, 19:37 taaa... juz niedługo będziemy sobie mówić madre i padre i jeździć ciemnymi samochodami z wielkimi bagażnikami heh nawet lubię włoską kuchnię a'propos parallela to zajmuje 49 miejsce wśród forów w swoim katalogu jak na dzieciaczka to nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: LINKOWNIA JUŻ JEST:) 03.09.04, 19:43 Ej, coraz bardziej zaczyna mi sie to podobać. szkoda, że tak mało ludzi jest :( Ale to dopiero pierwsza doba życia minęła :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind 15 MIEJSCE!!! 03.09.04, 19:47 Żeby jeszcze dołożyć cyferek to zajmuje 15 miejsce pod względem aktywności!!! To brzmi dopiero dumnie... ale dziś pusto to fakt... nie ma naszej hermetycznej puszki:/ ale powiedz mi-ja siedze bo mam wakacje-a czemu ty tyle siedzisz, pracujesz przy kompie czy jak... Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: 15 MIEJSCE!!! 03.09.04, 19:53 Ja się jakiś czas temu pokłóciłam z szefem o zarobki i w ten oto sposób nie mam żadnych :))) Bezrobotna bez prawa do zasiłku. A na komputerze robię dosłownie wszystko, jak nie szukam miejsca na wakacje dla siostry, tak - aktualnie przeglądam wszelkie imiona dla dzieci (bratowa w ciąży), jakiś czas temu mąż robił stronkę internetową naszego Spółdzielczego Centrum Kultury i troszku mu pomagałam. I tak jakoś dzień mi mija przy komputerze... Zawsze się znajdzie coś do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: 15 MIEJSCE!!! 03.09.04, 19:58 ja się zastanawiam kiedy oślepnę i będę musiała zacząć nosić szkła... :/ od tego siedzenia, BTW a w jakiej branży pracowałaś? może coś znajdziesz niedługo... zastanawiam się też jak rozkręcić to moje dziecko... albo jak ulepszyć jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: 15 MIEJSCE!!! 03.09.04, 20:03 Moja praca - nic wyjątkowego - Skleb Zabawkowy :))) I szczerze nie śpieszy mi się do pracy, mąż źle nie zarabia, ale nia ma go cały dzień w domu, pracuje po 10-12 godz. Okularki - ja już noszę, bo od trzynastego roku życia siedzę przed monitorkiem, i już sama nie wiem czy to uzależnienie, czy ja naprawdę nie potrafię bez komputera i internetu żyć. :) A co do forum, hmm... przydałaby się większa reklama, może poskaczesz po różnych forach :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: 15 MIEJSCE!!! 03.09.04, 20:08 przez wrodzoną skromność nie będę się reklamować:> liczę na was SG;) Odpowiedz Link Zgłoś