Gość: AnA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 20:10 Jak myślicie w jakim wieku kobieta zostaje starą panną. Kilkadziesiąt lat temu było to ok. 20 lat. Ja mam obecnie 25 i zastanawiam się czy jestem już starą panną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: Staropanieństwo 03.09.04, 20:15 Według mnie to zależy od danej kobiety, od tego jak ona sama o sobie myśli. Ja zawsze powtarzałam, że ślub wezmę po trzydziestce, ale się nie udało ;) A za starą pannę uważam każdego sflustrowanego babsztyla, bez faceta, który nie cierpi dzieci, wydziera się na nie i uważa, że wszyscy obgadują ją za plecami i, że każdy jej źle życzy. i wiecznie powtarza jaka to ona biedna, zchorowana i doświadczona przez los. Ty jak dla mnie jesteś "fajna dupa" :) - to było miłe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: Staropanieństwo 03.09.04, 20:21 a ja uważam, że w dzisiejszych czasach nie istnieje coś takiego jak staropanieństwo... kiedyś to kogoś by spalili na stosie za konkubinat i takie tam, a teraz każdy żyje jak chce ludzie się schodzą, rozchodzą, nie biorą ślubów, dewotki mają po 3 mężów i trzy rozwody... do wyboru do koloru... a wiesz co ci powiem-ja mam zamiar nigdy nie wyjść za mąż choć jestem młoda, nie to że jestem brzydka czy coś (właśnie wręcz przeciwnie-i stąd same problemy,a raczej problemy z facetami) poprostu powiedziałam sobie-ten albo żaden... a że wszystko trafił szlag no to wypadło żaden. więc czym ty się kobito przejmujesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rxa Re: Staropanieństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 20:47 Zejdź na ziemię.Gdy nie wyjdziesz zamąż do 50 roku życia, to wtedy będziesz mogła tak siebie nazwać.A teraz korzystaj z życia i ciesz się, że masz o jeden problem mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco jestes juz stara panna IP: *.zie.pg.gda.pl / *.zie.pg.gda.pl 04.09.04, 00:23 ale nie lam sie , moge cie przyjac do mojej sekty :)) Odpowiedz Link Zgłoś