tina69 15.09.04, 16:22 mam 152 cm wzrostu, cos kolo tego ;) 45 kg wagi, B miseczka, brazowe oczy, jestem szatynka o blond pasemka, opalona, wlosy mam do ramion, co faceci mysla o takim wygladzie ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hipek Re: wyglad !!! IP: *.regionline.fi 15.09.04, 16:27 ile masz wiosenek ? Odpowiedz Link Zgłoś
wyglodnialy_wilczek Re: wyglad !!! 15.09.04, 16:29 opis intersujacy :)) ale miseczka C bylaby bardziej ciekawa ... Odpowiedz Link Zgłoś
tina69 Re: wyglad !!! 15.09.04, 16:35 mam 20 lat, przykro mi z tej B miseczki ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: wyglad !!! IP: *.regionline.fi 15.09.04, 16:36 nie napalaj sie bo cie oskarza o pedofilje. tina 69 to malolat wiec uwazaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wyglodnialy_wilczek Re: wyglad !!! 15.09.04, 16:39 Gość portalu: hipek napisał(a): > nie napalaj sie bo cie oskarza o pedofilje. tina 69 to malolat wiec uwazaj. dobrze ze nie ma 69 lat, bo to dopiero katastrofa by byla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tina69 Re: wyglad !!! 15.09.04, 16:44 ej chlopaki co z wami, czemu mi nie wierzycie ze mam 20 wiosenek, to prawda, a o wyglad tak pytam, bo sie zastanwiam co faceci mysla. Odpowiedz Link Zgłoś
wyglodnialy_wilczek Re: wyglad !!! 15.09.04, 16:45 tina69 napisała: > ej chlopaki co z wami, czemu mi nie wierzycie ze mam 20 wiosenek, to prawda, a > o wyglad tak pytam, bo sie zastanwiam co faceci mysla. ze mna jak najlepiej, zawsze podobaly mi sie filigranowe babeczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: wyglad !!! IP: *.regionline.fi 15.09.04, 16:51 Wilczek kup dziecku wibrator ale sam sie nie pchaj w nia bo trza ci bedzie paczki do wiezienia slac a ja bezrobotny Odpowiedz Link Zgłoś
wyglodnialy_wilczek Re: wyglad !!! 15.09.04, 16:53 hipek wyluzuj mnie nie intersuja znajomosci internetowe, forum sluzy do wypowiedzi, strasznie sie goraczkujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: wyglad !!! IP: *.regionline.fi 15.09.04, 16:57 Wilczus rob co chesz twoj park twoje 5 zlotych. ale pamietaj ze ostrzegalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: wyglad !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.04, 11:36 kolejna próżna i tępa dziewucha. co za debilizm zakładać taki watek i pytać o opinię.baaaaaaardzo nisko upadłaś , jestes beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolak Re: wyglad !!! IP: *.regionline.fi 15.09.04, 16:48 wilczek ile bierze za raz. Odpowiedz Link Zgłoś
tina69 Re: wyglad !!! 15.09.04, 16:49 karolak a ty co !!! ja nie biore ok !!! pytam tylko o opinie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolak Re: wyglad !!! IP: *.regionline.fi 15.09.04, 16:52 Dziecinko kup se wibratorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolak Re: wyglad !!! IP: *.regionline.fi 15.09.04, 17:00 w czom dielo ? Spytaj go czy go krecisz czego chcesz od innych zeby sie slinili bo masz malutkie B Odpowiedz Link Zgłoś
tina69 Re: wyglad !!! 15.09.04, 17:01 moj facet mnie uwielbia, a ja tylko pytam o gusty innych, co w tym zlego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolak Re: wyglad !!! IP: *.regionline.fi 15.09.04, 17:24 Jak dla mnie to jestes za chuda. Dobrz ze masz co wlozyc ale sproboj z wibratorem. Jedno nie przeszkadza drugiemu. Jesze podziekujesz za rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosołek Re: wyglad !!! IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 15.09.04, 17:28 A jaki masz obwód mózgu? bo sądze ze niewielki, i pewnie luz miedzy nogami od tego ciaglego bzykania Odpowiedz Link Zgłoś
tina69 Re: wyglad !!! 15.09.04, 17:53 przez to ze lubie uprawiac sex jestem nie normalna ??? czy sex to jest cos strasznego ??? wedlug mnie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: wyglad !!! 15.09.04, 18:02 tina69 napisała: > mam 152 cm wzrostu, cos kolo tego ;) 45 kg wagi, B miseczka, brazowe oczy, > jestem szatynka o blond pasemka, opalona, wlosy mam do ramion, co faceci > mysla o takim wygladzie ???? Za malo danych :))) Ale z powierzchownego opisu wynika, ze jest ok - kiedys okropnie lubilem takie „kompaktowe” dziewczyny :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tina69 Re: wyglad !!! 15.09.04, 18:05 kiedys ??? juz nie ??? jakie teraz lubisz ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: wyglad !!! 15.09.04, 18:29 tina69 napisała: > kiedys ??? juz nie ??? jakie teraz lubisz ??? ;) Wieszaki :))))) powyzej 170 cm, do 52 kg :)))) Nie wiem, czemu mi sie tak w ostatnich latach zrobilo. Moze... z powodu nog? Uwielbiam zgrabne, szczuple kobiece nogi (hi, hi najbardziej na ramionach i plecach) :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tina69 Re: wyglad !!! 15.09.04, 18:38 wiesz, ja zawsze mialam powodzenie u facetow, nawet jesli mnie nazywasz wieszakiem, to faceci lecieli na mnie teraz tez, ale ja mam chlopaka wiec na nich juz nie zwracam uwagi. faceci przewaznie lecieli na mnie bo jak twierdzili mam niezla dupe i nogi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: wyglad !!! IP: *.icpnet.pl 15.09.04, 19:49 radze uwazniejsze czytanie postow innych to po pierwsze ;] a poza tym jeśli faceci lecieli tylko na Twoje ciało, co wnioskuje z Twoich wypowiedzi to naprawde wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
tina69 Re: wyglad !!! 15.09.04, 20:20 faceci przewaznie leca na dupy, sama sie przekonalam. ale teraz mam chlopaka ktory mnie kocha nietylko za wyglad ale za cala mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: wyglad !!! IP: *.icpnet.pl 15.09.04, 20:33 Nie możesz tak oceniać, poza tym jezeli facet leci tylko na dupe to świadczy to tylko o nim, tak samo jak o lasce dla ktorej liczy się tylko wygląd, poza tym gratulacje faceta roznego od wiekszosci innych jak sama piszesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Re: wyglad !!! IP: *.crowley.pl 15.09.04, 20:44 Jesteś za niska. Aż tak niskie kobiety są niezgrabne - mają krótkie nogi i są jakieś takie nieproporcjonalne.. Wyglądają jakoś tak tandetnie.. Kobieta, żeby być zgrabna powinna mieć przynajmniej 165 cm wzrostu, a najlepiej 172-178.. Sorki, ale chciałaś opinię, to proszę.. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: wyglad !!! IP: *.crowley.pl 16.09.04, 20:55 Zgadza się. Tak niskie dziewczyny nie mają klasy. 165 cm to minimum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: wyglad !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.04, 11:39 <hahaha> to jej dołożyliście, brawo panowie. mała i głupia, ma za swoje.jesu, skąd sie biota takie tanie laski ? . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do dude Re: wyglad !!! IP: *.penkom.pl 17.09.04, 14:26 Głupi,mało inteligentny, nie wiedzący co to takt,chamski,myślący jajami bezmózgowiec. Pozdrawiam Cię chłopcze i życzę znalezienia do pary wysokiej kurwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do nijakiego Skorp Re: wyglad !!! IP: *.penkom.pl 17.09.04, 13:21 Słuchaj gościu, tandetne to Ty masz wypowiedzi.Nie tyle okazałeś się chamskim skur...lem ile FACETEM POZBAWIONYM INTELIGENCJI.Napisałeś do dziewczyny, która ma ewidentny kompleks,nie wiem jak można tego nie zauważyć!!! Czuje się mało atrakcyjna, gdyż jest niska.Osobiście uważam, że to nie wzrost gra największą rolę, lecz to, czy kobieta jest zadbana,słodka,kobieca,mądra i choć odrobinę seksownie ubrana.To jest esencja kobiecości!!!!! A c9o do Ciebie,Autorko, nie pytaj więcej o takie rzeczy bo niczego mądrego Ci nie napiszą.Ja mam tez niewiele, bo 155cm,ale czuję się wspaniale.Ty też powinnaś!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Re: wyglad !!! IP: *.crowley.pl 17.09.04, 14:06 Hmmm.. kompleksy to masz Ty, Tajemnicza "Do nijakiego Skorp" - skoro tak Cię oburzyła moja przyznaję, szczera odpowiedź. Kompleksów u zakładającej ten wątek nie zauważyłem, wręcz przeciwnie. Gdyby z jej postu wynikało, że je ma, po prostu nie zabrałbym głosu w tym wątku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Skorpiona.2 Re: wyglad !!! IP: *.penkom.pl 17.09.04, 14:15 Słoneczko JA KOMPLEKSÓW NIE MAM.I proszę, nie wmawiaj mi niczego.Co jest w mojej głowie wiem tylko ja,a Ty nawet nie wiesz jak mam na imię.Dopadłąm się do Twojej wypowiedzi, gdyż obraziłeś dziewczynę,pisząc, że niskie dziewczyny są tandetne.Czy sprawia Ci przyjemność krzywdzenie innych...? I jeszcze raz mówię: ja nie mam kompleksów.Jestem naprawdę piękną dziewczyną.Dostałam juz kilka propozycji pracy jako fotomodelka-mimo że mam 155cm! Jestem atrakcyjna i nigdy bym nie powiedziała, że moja figura jest "tandetna".Nie trzeba mieć 170wzrostu żeby podobać się innym, ale troszkę rozumu, inteligencji i TAKTU.TAKTU powtarzam drogi kolego.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Re: wyglad !!! IP: *.crowley.pl 17.09.04, 14:37 Posłuchaj: bardzo pewna siebie dziewczyna (jak dla mnie wręcz wulgarna, skupiająca się na swoim biuście, a nie wzroście) spytała, co sądzę o takim wyglądzie. Świadomie poddała się pod osąd innych. Napisałem co myślę. Tak, jak ona była bezpośrednia (nawet bardzo) i nie traktowała siebie z szacunkiem, tak ja bezpośrednio wyraziłem swoje zdanie (bo takie ono jest i mam do niego prawo). No niestety. Jakby dziewczyna napisała, że martwi się, że jest niska, że jest jej z tego powodu źle, to powtarzam - NIGDY nie napisałbym jej tego co myślę o niskich dziewczynach. Po prostu nie zabrałbym głosu w tym wątku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: wyglad !!! IP: *.zeb.com.pl / 212.33.64.* 17.09.04, 11:56 przy tym wzroscie watpie czy jestes proporcjonalnie zbudowana, te krótkie nózki przy normalnej dupci wygladaja komicznie:)Male moga miec wziecie u facetow ze sklonnosciami potepianymi przez notmalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tina69 Re: wyglad !!! 17.09.04, 15:55 ludzie ale ja nie mam kompleksow ;) zawsze mialam powodzenie u facetow i tak jest do tej pory, zawsze mi sie pytano jak ja czymam taka figure ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: wyglad !!! IP: *.ss.shawcable.net 17.09.04, 16:01 Zamiesc gdzies na necie cale zdjecie, podaj link, i wtedy sie z przyjemnoscia wypowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: wyglad !!! IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 17:34 A w głowie też masz coś czym się można pochwalić??? Odpowiedz Link Zgłoś
tina69 Re: wyglad !!! 17.09.04, 17:42 tak mam, wiele zalet, jestem bardzo dobra i odpowiedzialna osoba, moi rodzice i chlopak tak mowia. Odpowiedz Link Zgłoś